Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

 

Sommaren har kommit till Helsingborg! Det ska vara fint väder varje dag hela veckan vilket är bra för då slipper jag ha väder-FOMO de dagarna jag inte orkar gå ut. Är fortfarande så vansinnigt trött. Det verkar inte vara på grund av järnbrist, jag tror snarare att det är en kombination av pollenallergi och graviditet. Förhoppningsvis blir det bättre snart. Idag varvade jag arbetsdagen med 10-minuters sovpauser för att orka med. Bra med hemmakontor.

Ska inte göra någonting mer än vad jag måste denna vecka. Projekt göra om i vardagsrummet står alltså still just nu. Skulle ju flytta runt på grejer och måla om, men orkar inte. Däremot har jag planerat in två roliga grejer:

→ Ska unna mig fotvård och förvandla mina vinterfötter till sommarfötter. Just nu är de verkligen inte sandal-redo. Men snart så!

→ Ska träffa mina Landskrona-kompisar. Vi ska beställa mat och ses i Linas trädgård. Lina är gravid och är beräknad om några veckor och Malin har precis fått sin bebis. Senast jag träffade dem var de inte ens gravida vilket känns helt sjukt.

Hoppas ni haft en bra start på veckan! Nu ska jag tiktoka lite och sen sova.

 

145 gillar

Kommentarer (8)

 • Sandra

  |

  Det här med FOMO och väder tycker jag är så intressant. Jag är precis som du och känner ofta FOMO vid fint väder, även de gånger jag inte har lust att gå ut. Men min man känner inte alls så och bryr sig inte, och det är flera jag känner som inte känner samma. Jag tycker det är intressant att det är så olika från person till person och undrar varför. Jag tycker det är jobbigt att känna så, jag vill ju kunna slappna av och göra det jag känner för. Kan man gå i KBT eller nåt för FOMO? Haha. Det stör mig så otroligt.

  Har du eller någon annan här en teori?

  Svara

 • Robert

  |

  Hade nog behövts lite hälbehandling här med tanke på hur torra hälarna är just nu. Trodde först att ”Linas trädgård” var ett matställe, haha. 😉

  Svara

  • L

   |

   Det trodde jag med 😀

   Svara

 • Johanna

  |

  Alltså den där glassen!!! Får mig att vilja åka typ 30? mil till Helsingborg för att få äta den 🤤

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 😀 Du hade inte ångrat det!!

   Svara

 • kr

  |

  Det är så tråkigt att du bara gör 2 inlägg i veckan

  Svara

  • Egoina

   |

   Förra veckan skrev jag 5 inlägg och veckan innan dess 6 stycken. Så det stämmer inte. Men kul att du gillar min blogg! 🙂 Jag är just nu väldigt trött och har mycket att stå i vid sidan om detta, bland annat mitt heltidsjobb. Är därför svårt att få ihop. Men det kommer ett inlägg senare idag.

   Svara

 • Emma

  |

  Det där med tröttheten. Herregud. Jag upptäckte i vecka 8 att jag var gravid, och valde sen abort i 9+6. Men tiden fram tills dess? Sov HELA tiden. Aldrig varit så trött i hela mitt liv. Kunde knappt åka kollektivtrafik ens utan somna på vägen.. hoppas du mår bättre och blir piggare snart!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv