Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Några snapshots från veckan så långt

Vi har monterat nya soffan!

 

Blev trötta på det när vi kommit halvvägs och gav upp och kollade Formel 1-serien och åt kladdkaka istället. Är helt besatt av Formel 1 nu!!! Det är det enda jag tänker på. Roligaste är att jag är så starstruck över F’s jobb plötsligt. Tycker han är coolast i världen som jobbar på Koeningsegg. Haha <3

 

På det igen morgonen efter. Det var ett himla jobb att få på klädseln osv osv, men nu är det klart! Blev så bra. Anledningen till att vi byter ut möbler är för att vi förbereder oss för att kunna bo här med bebisen om vi inte lyckas köpa hus. Försöker frigöra mer golvyta och planera smartare med förvaring och så.

 

Har lagat fiskgratäng.

 

Och fixat håret. Klippte topparna och lade i lite mörka slingor för att ”dra ut min egen hårfärg” och dämpa det blonda. Frisören rekommenderade även att lägga i lite blond längst fram, bara några få slingor, så det gjorde vi.

 

Håret blev bra. Förutom de blonda slingorna… Ser bra ut här, men när håret faller i sin naturliga ”virvel” ser det ut som breda 90-tals slingor längst fram med en ocharmig kant. Inte alls snyggt och stör mig så mycket.

Haha, jag vet. Jag blir aldrig nöjd. Vad kan jag göra åt det? Lägga i brun toning och färga bort det bara? Eller är det en dålig idé? Ni vet att jag kommer göra det även om ni säger att det är en dålig idé : ))

 

F hittade någon sjuk outlet med massa godis och delicato-grejer och skickade snaps. Han måste ta med mig dit någon dag. Eller kanske inte förresten.

 

Jag gick ut med graviditeten och genast började sånt här trilla in. Har noll koll på barnvagnar, kläder och twistshake. Förstår inte hälften, men finns tydligen många åsikter här. Haha.

 

Hälsade på Greta!

 

Hon är lika sprallig som vanligt.

 

Och trött <3

 

Man behöver inte vara hungrig hemma hos mamma i alla fall. Serverades nya grejer hela tiden. Fick middag, chokladtårta, glass, mango och vindruvor.

 

Jag tvättade håret 4 gånger på ett och ett halvt dygn. Helt galet. Första gången var det för att jag skulle till frisören och skämdes över att mitt hår var smutsigt. Så onödigt, jag vet, men jag är ju en person som hade städat innan städaren kom också.

Andra gången var hos frisören, tredje gången var morgonen efter eftersom jag störde mig på att håret luktade färg och frisörfix hela natten och fjärde gången var på kvällen eftersom jag fick fågelbajs i håret när jag var ute. Har typ träningsvärk nu, haha.

 

Har samma smak som när jag var fem år just nu. Älskar oboy, polarbröd, färdigpyttipanna och makaroner med ketchup.

 

173 gillar

Kommentarer (55)

 • Anna

  |

  Stort grattis till graviditeten! Jag är i v.11 och har tänkt de senaste veckorna att det vore så kul om någon ”normal och vettig” bloggare/influencer skulle gå ut med att den är gravid så att jag har någon att följa (alla människor är såklart normala och vettiga, men vissa personer tycker man ju sig ha mer gemensamt med än andra). Eftersom du definitivt faller inom kategorin ”normal och vettig” i min värld så blev jag så otroligt glad när jag såg ditt inlägg om att du var gravid. Ni såg så himla fina och lyckliga ut på era bilder <3
  Min matsmak är ungefär som din just nu, smörgås, nyponsoppa och yoghurt. Också lite fisk "för det ska ju vara bra att äta" 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Grattis!!! <3

   Svara

 • Sandra

  |

  Greta och bebis kommer älska varandra <3

  PS. Jag är såååå himla lycklig äver att Felix har börjat med vego-pytt, som smakar precis som den vanliga. Älskade det när jag var yngre och fortfarande åt kött. Äter lite för mycket av det nu….

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa <3 Åh måste prova den, låter så gott!

   Svara

 • Maria

  |

  Min 5 (snart 6 åring) älskar Koenigsegg över allt annat just nu (förutom mamma såklart ❤) det enda det pratas om är hur snabba de är, han kör race med dem och leker mamma, pappa, barn med sina små bilar med storasyster 🥰 så, ja, jag blev nog starstruck av F jag också 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh men så gulligt! Ska berätta det för F. Men hur vet han ens vad Koeningsegg är? Men kanske bara är jag som knappt visste, haha.

   Svara

   • Maria

    |

    Det kaaan hända att hans pappa har visat klipp när de kör Koenigsegg 😅

    I lekarna är det race mot Bugatti, som alltid är den ständiga tvåan 🤣.

    Svara

    • Egoina

     |

     Hahaha 😂❤️

     Svara

 • Mia

  |

  Underbar film med din fina mamma och söta valpen. Härligt.😇

  Svara

 • Lisa

  |

  Så sjukt att man blir sugen på ”barnmat” (mat man åt som barn) när man är gravid! Det var exakt samma för mig. Ville ha korv stroganoff, makaroner, fulköttbullar, skogaholmslimpa och sånt HELA TIDEN. Plus apelsinjuice – det har jag hört beror på att c-vitamin hjälper kroppen att ta upp järn.

  Svara

  • Maja

   |

   Precis så var det för mig med kring mat! Jag kunde nästan börja gråta av glädje när det serverades köttbullar till lunch på jobbets restaurang. Och pasta med ost- och skinksås. Var så sugen på ”riktig” mat och tyckte också att det var såå gott. Den matglädjen var något helt annat än vad jag känner vanligtvis.

   Svara

   • Lisa

    |

    Haha så kul 😄

    Svara

  • Hannah

   |

   SAMMA HÄR! Levde typ på stuvade makaroner, haha!

   Svara

   • Lisa

    |

    Jaaa stuvade makaroner var en favorit 😄

    Svara

   • Sofia

    |

    Exakt så här med. Sista veckorna kunde jag bara äta risgrynsgröt och köttbullar. Det där med att gå ut och äta blev totalt meningslöst.

    Svara

 • Helen

  |

  Det kommer att tyckas hemskt mycket framöver, vissa har som hobby att tycka och skamma, fast de gör det ”för att vara snälla och vill bara barnets/ditt bästa”

  Ni som förälder vet vad som är bäst för ert barn! Ingen annan, och absolut inte random tyckare på internet.

  Ville bara flika in med det.

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

  • Annica

   |

   Bra skrivet, tyvärr sant 🙁

   Svara

 • Emma

  |

  O’boy är himmelriket! 😍 men usch och fy för ketchup, står inte ut med ketchup just nu 😅 Inte heller köttfärs i någon form, ägg och säkert massvis med andra grejer som jag inte kommer på just nu. Hoppas allt blir normalt igen när barnet är ute 😂

  Svara

 • Maria

  |

  Det här med ny ljus soffa och bebis🙄😅

  Svara

  • Hanna

   |

   Då är det ju tur att det finns tvättmaskin! Det har aldrig varit något problem för mig. 🙂

   Svara

  • Hannah

   |

   Våtservetter! Vi har ljus soffa och hade kräkig bebis, våtservetter räddade allt!

   Svara

 • Annica

  |

  Jag tycker barnvagnar är det tråååååkigaste som finns, men jag är fascinerad över att det finns folk som faktiskt tycker det är kul??? Folk som sitter och läser varenda recension och kan varenda modell. Mötte en mamma en gång som hade 15 barnvagnar hemma just nu, hon hade totalt haft över 40 stycken olika, för att hon tycker det är kul?! 😆 Vi köpte typ den vanligaste för vi orkade inte vara mer i butiken (britax smile 2 tror jag. Funkat jättebra och billig).

  Svara

  • Anna

   |

   Åh är precis som du! Ska ha barn i oktober och är sååå ointresserad, hur stor skillnad kan det vara? Hört bra om Britax smile också, har dock rätt liten bil så tyvärr verkar det som att vi måste lägga en del tid på letandet eftersom inte alla vanliga vagnar passar….

   Svara

   • Annica

    |

    Åk till en stor barnbutik så att ni får hjälp. Det funkar för mig iaf, då har man ett basic urval istället för alla miljoner på nätet 😀 Då kan ni också testa att fälla ihop och lägga in barnvagnarna i bilen, för det är väl ändå rätt viktigt att det ska passa i bilen. 🙂 Men tips är isofix, då kan ni klicka ur babyskyddet ur bilen och sätta direkt på vagnen utan att behöva flytta bäbisen. Sen ska man ta ställning till om man kommer använda vagnen i stan eller på ojämnt underlag på landet typ (då kan det krävas olika typer av hjul). Sen kommer jag inte ihåg vad mer man ska tänka på. Men börja med att gå till affär, be om hjälp, och förklara bilsituationen. Då kommer ni nog rätt långt i urvalsprocessen. Jag hejar på er! Det är tråkigt, men ni fixar det! 😁

    Svara

 • Jonna

  |

  F1 och Koenigsegg ❤ tar åt mig liiiite äran att du förstår tjusningen nu 😂😇

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha hundra procent din förtjänst!

   Svara

 • Alexandra

  |

  Åh är det vid center syd?? Handlade där när jag var gravid och hade craving. De hade den enda sorten som jag ville ha, och som hade utgått ur sortimentet egentligen. Men där fanns den. Gick in med tårar i ögonen och ut med två kilo av exakt samma sorts godis. Två dagar senare ville jag spy på smaken haha, min sambo var måttligt road men sa inget såklart ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, i Helsingborg ☺️ Haha åh 😂

   Svara

 • Sabina

  |

  Jag är såå taggad på alla gravidinlägg 😀

  Jag fick min bebis 4 april och jag var äcklad utav coca-cola i 9 månader, coca-cola som varit min favoritdryck i över 10 år haha!

  Svara

 • Malin

  |

  Grattis till graviditeten! Din mammas lägenhet ser helt underbar ut. Kan vi få se bilder från lägenheten och framförallt blandningen med de mönstrade tapeterna.

  Malin

  Svara

 • Hanna

  |

  Men jag är typ i chock! VEM ÄLSKAR INTE OBOY?!?!

  Svara

 • Carolina

  |

  När jag var gravid var jag också i princip bara sugen på sånt som jag åt som barn, plus en massa apelsiner!
  Gjorde misstaget att bleka håret när jag var gravid och blev en helt annan nyans än vanligt. Som att allt mitt röda pigment kom fram.. Lurigt med hårblekning under graviditet fick jag lära mig då!

  Svara

 • Jessica

  |

  Men HERRE GUD! Jag har tittat in här typ dagligen i typ 12 år men just nu haft så fullt upp att jag inte läst några bloggar. Så kommer man in och har missat denna stora nyhet! 😭😍 är orimligt glad för din skull! 😍 stort, stort, stort GRATTIS!!!! 😍😍😍

  Svara

 • Robert

  |

  Håret blev jättesnyggt! Mycket smarrigheter där också, som vanligt. 😉

  Svara

 • Katten

  |

  Hahaha gud det där Koenigsegg förföljer mig. Träffade en kille som jobbar där ett par månader. Han betedde sig som PV-material: hördes av varje dag, träffades ofta jamen ni vet man kan ju bli lurad för mindre. Pallade inte casual mer (gör nog inte det öht för att va ärlig) så föreslog att vi skulle dejta exklusivt ett tag för att lära känna varandra. Nej, det kunde han inte pga mår dåligt. Och det är såklart fine! Samma dag får jag veta att han träffar en annan också. Har absolut ingenting med Koenigsegg att göra såklart men man hittar ju samband överallt när man är skör 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Men tur du blev av med honom ju!! ❤️

   Svara

 • Fius

  |

  Angående barnvagn så ska det bli sjukt kul att läsa om F:s åsikter 😂 känns som att han kommer gå igenom alla detaljer, jämföra och förklara 🙈

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha gud ja. Kommer bli hans uppgift. Jag är redan uttråkad 😂

   Svara

   • Annica

    |

    Haha gud vad skönt att delegera bort det! Nicka och säg ja 😅

    Svara

 • Pudding

  |

  Min son började nyligen arbeta på Koenigsegg – så jag är lite stolt för det faktiskt! Han har alltid älskat bilar, och kunde stava till Koenigsegg innan han kunde skriva lättare ord som liten… Så att han hade turen att få hamna just där nu känns stort!
  (när han var 18 månader så började han med att ”läsa” sin pappas biltidningar… Kunde stå vid soffbordet och bläddra i en tidning i ca 20 min… Passade mig perfekt då, eftersom att jag var höggravid med hans lillasyster då…fick ju en liten välbehövlig paus i soffan få!)

  Svara

  • Pudding

   |

   Oops råkade skriva något fel mot slutet… Det var nog alla biltidningar som gjorde att han blev så duktig på så många olika bilmärken och hur dem stavades…det imponerande stort på hans lärare i lågstadiet!

   Svara

  • Egoina

   |

   Åh vad fint ❤️

   Svara

 • Lisa

  |

  Ett tips är att lägga godis eller matkulor i petflaskan så blir det lite hjärngympa på Greta att lista ut hur man får ut dem 🙂 utan kork såklart.

  Svara

  • Kari

   |

   Toppen! Det ska testas! 👍😁

   Svara

 • Karin

  |

  Tror gravidkroppen kräver mjölk. Dricker aldrig mjölk men som gravid drack jag glas efter glas!

  Svara

 • Jenni

  |

  Alltså hjälp! Jag klickade in på din blogg och medans sidan laddade så tänkte jag ”hon är gravid” också ÄR DU DET?! Stort grattis till er! Själv väntar jag också en höstbebis, gått in i vecka 19 idag.

  Svara

 • Anna

  |

  Stort grattis till graviditeten! Jag har en undran såhär om att skaffa barn i en pandemi. Fick själv barn våren 2020 (dvs ”tillverkad” innan pandemin) och är nu väldigt sugen på syskon. Det känns dock som att man borde vänta på vaccin innan, samtidigt som jag inte vill att en pandemi ska påverka när man skaffar barn, samtidigt som det ju ändå är en pandemi som borde bekämpas och att det då kanske är rimligt att vänta med barn… Hur har ni resonerat?

  Svara

 • Lisa

  |

  Vill bara skriva att du får göra PRECIS som DU vill med barnvagnsköp, förälska dig i vilka klädesmärken som helst och ha vilka samarbetat som du vill ❤
  Jag vill däremot promota att kolla secondhand, men vet att du redan är lite intresserad av secondhand så du kanske redan sneglat på det 😊
  / Gravid vecka 25

  Svara

 • Tea

  |

  Enormt grattis till gravideten! Foljer vanligtvis bloggen dagligen men pga en otroligt hektiskt vecka pa jobbet sa kollade jag ej forran idag. Laste igenom som vanligt, kom till ”kunna bo med bebisen” och skrek till lite for mig sjalv av excitement. Skrollade febrilt ner for att hitta mer info, har kant ett pirr i magen for er skull sedan dess. Sa glad for er skull! Sag aven Sandra Beijer idag? Sa glad for min egen skull ocksa att jag far folja med pa er resa haha! Hoppas ni ar lyckliga!!

  Svara

 • Anna

  |

  Haha, exakt den leken du lekte med Greta har vi lekt med båda våra stora barn. 😂 Får se om nuvarande bebis också kommer uppskatta den om några månader. 👍

  Svara

 • Em

  |

  Är det någon här inne som har bra tips på riktigt återfuktande shampoo och balsam? Det får gärna tynga ner t.o.m. Mitt hår är helt obehandlat, men går ner till svanken och är halv lockigt/vågigt (Lockigt när det är kortare) så blir lätt torrt 🙁

  Svara

  • Sofia

   |

   Redken är alltid bra tycker jag.

   Svara

 • Madeleine

  |

  Stort grattis till graviditeten!

  Svara

 • M

  |

  Gå tillbaka till frisören och säg att du inte blev nöjd. De kommer fixa håret till dig! Kram 🌟

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv