Follow my blog with Bloglovin

Det största

När jag ska skriva detta letar jag upp en nästan bortglömd samling anteckningar i telefonen som jag inte skrivit i sedan den 22 februari. Tänk att det är så länge sedan nu, som jag var så olycklig.

Jag läser den senaste anteckningen.

Såg en ögonfrans som lossnat och lagt sig under ögat och mindes något som jag och min kompis brukade göra när vi var barn. Man tar ögonfransen, trycker den mellan tumme och pekfinger samtidigt som man önskar sig något. Sedan ska man gissa var fransen har fastnat. Tumme eller pekfinger. Tumme, tänker jag. Det var tumme. Har man rätt kommer önskningen gå i uppfyllelse. Jag önskade mig bara en enda sak.

Det hade ju antagligen ingenting med den ögonfransen att göra, det där svaga, nästintill osynliga strecket jag äntligen fick se.

Det känns helt otroligt att kunna skriva att jag är gravid. Att om allt går som det ska kommer det en efterlängtad liten bebis i höst. Att Frédéric och jag ska bli föräldrar!

Jag hade någonstans föreställt mig att jag skulle vara så lycklig den dagen då jag äntligen fick ett positivt graviditetstest. Jag var inte beredd på den kolossala oron och att väntan liksom aldrig tar slut. Men nu är jag på en plats i graviditeten där jag börjar våga hoppas och vara glad. Det här kanske går vägen ändå. Jag är så otroligt lycklig och tacksam. Tänk att det här händer oss. Tänk att i min mage ligger vårt barn.

Så overkligt, stort, läskigt och underbart. Är så tacksam att jag spricker.

 

1652 gillar

Kommentarer (308)

 • Clara

  |

  Wow Grattis Regina <3 dör så stolt F ser ut också haha, ni kommer bli fantastiska föräldrar!

  Svara

 • Julia

  |

  Grattis!😍❤️

  Svara

 • Sofia

  |

  Grattis!!!!!!!!

  Svara

 • Nina

  |

  Ååååå vad glad jag blev för er skull nu! Jag har följt dig sedan Burger King tiden (haha) och har sjukt nog aldrig kommenterat men nu var jag tvungen. Är också gravid med BF i oktober så blir ju självklart extra kul att följa dig när vi är i samma sits 😍

  Svara

 • Sara

  |

  Åh finaste Regina,
  Följt dig så himla länge. Sedan innan du började plugga, och jag blev inspirerad att flytta till Skåne och testa samma. Det var inte för mig. Men det spelar ingen roll i det här. Jag är så genuint glad för din skull!

  Svara

 • Lina

  |

  Åh så härligt! Stort grattis till er😍
  /en som aldrig kommenterar men som gladeligen för det nu

  Svara

  • Lina

   |

   gör* ska det såklart vara. Men skit i det! Grattis igen ☺️

   Svara

 • Sanna

  |

  Grattis 😍😍

  Svara

 • Fredrika

  |

  GRAAAAAATTIS!!!!!!

  Svara

 • Hanna Eriksson

  |

  Så fantastiskt! Stort stort grattis till er!

  Svara

 • Karin

  |

  Woooooooow grattis !!!!❤️❤️❤️
  All lycka till er

  Svara

 • Amanda

  |

  Grattis!!! Så glad för er skull!!❤️❤️❤️

  Svara

 • Mikaela

  |

  Men jaaaaa!! Grattis. Fina fina

  Svara

 • Karolina

  |

  Det största grattiset jag kan ge vill jag ge er! Så fantastiskt och vilken lycka att få en liten bebis!! Ni kommer bli fantastiska föräldrar! ❤
  Det mest spännande i livet och den bästa gåvan någonsin, ett litet liv!

  Svara

 • Alexandra

  |

  Åååh jag blir helt rörd!!
  Stort grattis till er båda (och till bebisen som får så fina föräldrar!) ❤

  Svara

 • Sofia

  |

  Åh grattis!!! Blev nästan lite oväntat glad och rörd av detta?? Kändes så fint bara och har följt dig så många år. Stort grattis!!

  Svara

 • Amanda

  |

  Har följt dig i en himla massa år, så det känns nästan som att en bästis berättar dessa glada nyheter. En massa grattis till er båda!

  Svara

 • Jenny

  |

  Wow, så underbart! Grattis ❤️ Känner igen det där med oron så väl. Ofrivillig barnlöshet, ivf-behandlingar, det efterlängtade plusset på stickan och sen en väldig oro. Men nu kommer vår dotter vilken dag som helst ❤️ Ska bli så kul att följa din graviditet (om du väljer att dela med dig såklart)!

  Svara

  • Linda

   |

   Grattis till IVF-bebis! Vi fick tvillingar genom IVF efter måånga låånga år, så förstår precis hur ni känner er! ❤️ Lycka till med förlossningen!

   Svara

 • Paulina

  |

  Känner igen mig så i dina tankar. Först längtan efter att de skulle va min tur och sedan den ständiga oron och önskan om att tiden skulle springa iväg. Du skriver det så fint! Stort grattis till er, är en fantastiskt upplevelse som liknar inget annat.

  Svara

 • Josefin

  |

  Får tårar i ögonen!!! STORT grattis till er! Så fantastiskt! <3

  Svara

 • Bea

  |

  Stort grattis!🥰🥰🥰🥰

  Svara

 • Tess

  |

  Men hur fantastiskt?! Grattis. Jag hoppas du mår bra!

  Svara

 • Sanna

  |

  WOW! GRATTIS!

  Svara

 • Anonym

  |

  Grattis! 🥰

  Svara

 • Johanna A

  |

  Men åh, vilken glädjande nyhet! Stort grattis! Jag har följt dig i över tio år, så häftigt att ha fått ta del av denna roliga och mysiga blogg så länge!

  Svara

 • anna med litet a

  |

  Det allra megastörsta grattiset till er! Stor kram också!

  Svara

 • S

  |

  Grattis älskade fina du! Blir så otroligt och orimligt (för vi känner ej varandra😆) glad för er skull! Känner SÅ igen mig i det du skriver, så fint! Längtar med er <3

  Svara

 • Evylyn

  |

  Stort stort STORT grattis till er! 😊😍 önskar er all lycka till med ert knyte ❤️

  Svara

 • Hanna

  |

  WOW. Alla barn är mirakel. Önskar er all lycka ❤️

  Svara

 • Agnes

  |

  Åh gud jag ryser för jag blir så glad för er skull! Jag och min kille kämpade i ett år och fick ett missfall på vägen, men nu i februari kom vår älskade son! Var också så orolig i graviditeten ❤️

  Svara

 • Betsy

  |

  Åh men världens största grattis!! ❤

  Svara

 • Mikaela

  |

  Åhhh wow! Stort, stort grattis till er 😍

  Svara

 • Jonna

  |

  SOM jag haft detta på känn!!! Asså jag har varit så så säker, men det är såklart något man håller för sig själv och ej spekulerar i. Grattis till er, vad fantastiskt! <3

  Svara

  • Sandra

   |

   Åh, har också känt det på mig. Väntat och väntat på att det skulle ”komma ut” . 😅
   Iallafall jättegrattis till er!! 💕

   Svara

 • Josefine

  |

  GRATTIS grattis grattis!!! ❤️ Skickar alla kramar jag har!

  Svara

 • Victoria

  |

  MEGAGRATTIS! Wow, så fantastiskt!! ❤️ Hoppas du mår bra. All lycka till er!

  Svara

 • Emma

  |

  Tänk, jag hade det på känn! Tyckte jag nån gång såg nån bild där det putade liiiite under klänningen och sen dess har jag bara väntat. Stort grattis!!

  Svara

 • Frida

  |

  Åh!! Blir alldeles gråtig! STORT grattis till er! Förstår verkligen er längtan. Vi väntar en liten sommargosse. Ska bli spännande att följa din resa om du nu väljer att dela med dig av den ❤️ Kram

  Svara

 • Camilla

  |

  Stort grattis Egoina och F till er bebis. Har följt dig Sedna maxtiden och läste förra veckan alla dina årskrönikor igen där du skrivit en del om ert utomhavandekveds och allt kring det och känner bara lycka för er två nu! Ni förtjänar allt bra som kommer er väg.

  Svara

  • Camilla

   |

   Haha jag menar BK. Läser jag ens din blogg?!

   Svara

 • Linnea B

  |

  JAG ÄR SÅ GENUINT GLAD FÖR ER! Börjar typ gråta, känns som att en nära vän berättat att hon väntar barn, wow. Önskar er all lycka! ❤️

  Svara

 • Sofia

  |

  Det gick en rysning genom hela kroppen och ögonen tårades. Grattis!! Så roligt 😭 jag väntar oxå mitt första barn till hösten och är så förväntansfull ❤️

  Svara

 • Josefine

  |

  Brukar inte heller kommentera men nu måste jag ju 🥰 Stort stort grattis till er! ❤️

  Svara

 • Anna

  |

  Stort grattis från hon som sitter med treveckorsbebis i famnen! Det ÄR det STÖRSTA ❤️

  Svara

 • Jenny

  |

  Men åhh GRATTIS till er <3 wow vad roligt!

  Svara

 • Julia

  |

  Åh grattis! Låter kanske konstigt men hade någon känsla av detta. är så glad för er skulle! Verkligen grattis! 😍

  Svara

 • Marie

  |

  Stort grattis till er! 😀😍 Jag fick en liten bebis i augusti förra året. Hoppas att du mår bra. 🙂 ❤️

  Svara

 • Emmelie

  |

  Stort grattis till er båda! 🤩

  Svara

 • Evelina

  |

  Stort grattis! Har följt dig i flera år, blev så glad & rörd när jag läste detta inlägg. 🙂 /Blödig tvåbarnsmamma

  Svara

 • Nathalie

  |

  Åh grattis!!!!! 😍😍😍 Så glad för er skull!
  Jag ska snart föda och man är verkligen orolig hela graviditeten. Försök släppa oron om du kan och NJUT för graviditeten går så fort sen!

  Svara

 • Amanda

  |

  Åh men stort stort grattis till er! Så roligt ❤❤❤

  Svara

 • Emma

  |

  Åååh, jag blir så otroligt glad för din skull!! Har som några skrivit ovan haft detta på känn en tid och hoppats på att min känsla var rätt. Blir så genuint glad för din skull ❤ Jag har själv en son som kom efter två missfall. Jag känner igen den där oron så väl. För mig gick den över när min son föddes och jag är inte en särskilt orolig förälder. Är säker på att du kommer bli en fantastisk mamma! Kram

  Svara

 • Therese

  |

  Grattis! Blev så orimligt glad när jag läste detta! Kommer bli spännande att få se vad det är för liten som döljer sig i magen!
  Superfina foton också! Sååå vacker trio 😍

  Svara

 • Jonna

  |

  Nej men jag gråter!!😭😭 stort stort grattis!❤️

  Svara

 • Agnes

  |

  GRATTIS😍😍😍

  Svara

 • Anna

  |

  Så fint! Grattis! ❤️

  Svara

 • Marie

  |

  Wow!!! Stort grattis! ❤️

  Svara

 • Felicia

  |

  Grattis!!!

  Svara

 • Ann

  |

  Åhhhh grattis!!!!! Känns som en nära vän ska få barn 😂😂 Blir väl så när man följt din blogg sedan jag var 15🥲

  Svara

 • Sofie

  |

  Men stort stort grattis ❤️

  Svara

 • Robert

  |

  Grattis!! Trodde inlägget handlade om nåt helt annat först när jag började skumma igenom texten och såg nåt om ”gamla anteckningar” och ”jag är gravid”. Tog några sekunder innan jag fattade att det var på riktigt. Kläder som matchar har ni också. 😉

  Svara

 • Pernilla

  |

  Grattis Regina!😃 Jag har som några andra kommenterat också känt på mig att du var gravid, jag har bara inte medvetet tänkt på det, så himla roligt att det var så!❤️ All lycka till med allt nu! Åh, det ska bli så roligt att följa, om du kommer vilja skriva om det förstås😊

  Svara

 • Linda

  |

  Men så roligt! Stort grattis! Underbart ju!

  Svara

 • Evelina

  |

  ÅH, jag vet inte varför jag brast ut i gråt när jag såg detta på din instagram. Jag har följt dig så otroligt länge att det på något vis kändes som en vän som berättade detta och jag blev så otroligt rörd. Stort stort grattis till er båda två <3

  Svara

 • Jessica

  |

  Är genuint så glad för er skull!🥰 Hoppas att du mår bra och nu vågar njuta av tiden! Och om du mår dåligt, det är okej att tycka att det inte är kul att vara gravid varje dag!

  Svara

 • Jennie

  |

  Åh, stort grattis till er 😍 vad oväntat glad jag blev, så underbart ❤️

  Svara

 • Emmy

  |

  Ååh stort grattis!!❤️

  Svara

 • Matilda

  |

  SÅ stort grattis! Har följt dig sen 2009 och håller med andra som skriver att det känns som en vän som berättar denna nyheten! Har fått min bebis för 6 dagar sen och hade precis samma känsla som dig under graviditeten. Väntade mig ren glädje och lycka och att man skulle mysa runt i graviditeten men den kommer med en ständig oro också! Men allt är värt det när man till slut får se sin bebis för första gången ❤️

  Svara

 • Anna

  |

  Men åh vad otroligt underbart!!! Stort stort grattis!!

  Svara

 • Julia

  |

  Stort grattis ❤️ har nog aldrig blivit så glad åt en människa som jag aldrig träffat, men jag blev verkligen superglad av att läsa detta ❤️

  Svara

 • Anna

  |

  Ett stort och innerligt grattis!

  Vet precis vad du talar om (de där med oro) kände precis detsamma (och de var ”dessutom” ett IVF barn). Önskar jag hade ett bra tips för att sluta oroa sig men kan inte mer än att säga att inte stressa upp sig för man är orolig och njuta när man kan.

  Svara

 • Lina

  |

  Såg nyss inlägget om nyheten på Instagram och kommenterade där men är tvungen att säga grattis här med 😭🙏🏻❤️ MEGA-GRATTIS!!!! 🥰🥰🥰🥰

  Svara

 • Jossan

  |

  Men vad kuuuul 😍. Stort grattis till er och grattis till bebis som får komma till så fina föräldrar 🥳

  Svara

 • Linda

  |

  Åh, wow! Vad fint!! Jag är så glad för er skull!

  Svara

 • LuuH

  |

  Men JAAA, GRATTIS!!! ❤️ Oj vilket äventyr ni har framför er nu 😍 helt fantastiskt! Hoppas du mår bra 😊

  Svara

 • Sandra

  |

  Grattis till er ❤️❤️ Jag är så genuint glad för er skull. Jag blir alldeles tårögd av glädje.
  Woohooo ❣️❣️❣️❣️❣️

  Svara

 • Malin

  |

  Nämen åhh vad glad jag blir! Stort grattis till er!😍😍

  Svara

 • Jessica

  |

  Började typ gråta när jag läste det här!! Så himla glad för er skull! ❤️

  Svara

 • Tess

  |

  Gråter stora glädjetårar här för er skull! Största, varmaste GRATTIS till er! I februari fick jag efter väldigt många år vårt efterlängtade plus och väntar precis som er en höstbebis. Första månaderna var bara den där gnagande oron men nu börjar lyckokänslan ta över här i vecka 16. Detta är allt vi någonsin önskat.
  Kan inte formulera ett djupare grattis här just nu, är så ENORMT glad för er skull!!! <3

  Svara

 • Malin

  |

  Det största av grattis till er!! Bästa nyheten idag <3

  Svara

 • Hanna

  |

  Så underbart ❤️ Stort grattis!

  Svara

 • Sophie

  |

  Nej men åh!!! Så himla glad för er skull. Blev helt tårögd. STORT grattis!! <3

  Svara

 • Mikaela

  |

  Men åh, stort grattis till er!🥰😍❤

  Svara

 • Magz

  |

  😭😭😭♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  Svara

 • Milla

  |

  Stort Grattis!! 😀

  Svara

 • Annika S

  |

  Alltså wooow!! Vad glad jag är för er skull 😍 blev helt lipig! Tänkte först att det var en skojbild på instagram.. sen insåg jag att du givetvis aldrig skulle skämta om en sån sak. Ååh så glad jag är. Märkligt när jag inte ens känner er.. hehe men har följt dig i såå många år så det känns nästan som jag känner dig. Ska bli så kul att få följa er resa ❤❤❤ Supergrattis!!

  Svara

 • C

  |

  Jag blir så himla rörd och lycklig för er skull! Det ÄR det största, grattis grattis grattis! 💜 känner dig inte men din blogg har jag läst i en evighet och min första impuls var typ att ta upp mobilen och ringa dig för att prata sönder om ALLA detaljer! 😂 förstår om ni vill hålla det privat men hoppas vi får följa med på den här fantastiska resan!

  Svara

 • Elin

  |

  Världens största grattis till er!!! Jag fick gåshud över hela kroppen och blev så lycklig av detta inlägg. Min son är 6 månader. Graviditeten, förlossningen och att bli mamma är det absolut finaste och största jag fått uppleva. Det är verkligen helt fantastiskt. Ni kommer bli underbara föräldrar ❤️

  Svara

 • Angelica

  |

  Stort, stort grattis! Så glad för er skull! Känner igen det där med oron. Barn nr två på gång här, beräknat i oktober, och oron är konstant. Hoppas att du väljer att dela med dig av din graviditet och resan, om du känner dig bekväm med det. Extra kul att följa när vi befinner oss i samma sits ❤️

  Svara

 • Pia

  |

  Men åh! Vad härligt!!! Grattis!!! 😍😍
  Minns känslan när man vet att man är gravid och det inte riktigt börjat synas än, hallå världen!? Stanna upp! Jag är GRAVID!! Ser ni inte det!? 😂
  Så frustrerande! 😅
  Så glad för er skull! ❤️

  Svara

 • Hanna

  |

  Grattis grattis grattis!! Din längtan har skinit igenom i vissa inlägg, och det har också varit en av anledningarna till att din blogg är en favorit. Nu önskar jag att alla mina hundratals ögonfransönskningar också ska gå i uppfyllelse.

  Svara

 • J

  |

  Stort grattis!! Har läst din blogg i tio år. Är så glad för din skull <3

  Svara

 • Erika

  |

  Alltså WOW! Jag fick rysningar när jag läste din text. Stort, stort grattis! <3

  Svara

 • Sofia

  |

  Men va kul! Stort grattis till er båda 😍

  Själv plussade jag igår (aaa behövde bara skriva det så det blir lite mer verkligt).

  Svara

 • Simona

  |

  Stort grattis till er båda!! ♥️😃

  Svara

 • Frida

  |

  Stort grattis 💗💗💗

  Svara

 • Sarah

  |

  Ååå, stort grattis till er!! 😍❤️😍
  Har följt dig länge och minns vad ni har gått igenom. Så roligt att höra denna fina nyhet! 😍

  Hos oss är lillasyster beräknad i november, blir kul att få följa dig genom graviditeten och bebistiden också 😃 (om du väljer att dela med dig förstås 😊).

  Oron är jobbig och fullt förståelig. Jag försöker tänka på alla det ändå går bra för. Och att det inte kommer göra mindre ont om det händer något bara för att jag inte vågade glädjas. Båda barnen är IVF-barn och oron i första graviditeten var inte att leka med. Kämpar hårt för att hitta sätt att hantera det denna gång. Hoppas du hittar ett sätt som funkar för dig 😊❤️

  Svara

 • Alice

  |

  Fick riktiga rysningar!!!!!! Grattis till er ❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara

 • Jessica

  |

  Åååh, jaaaa!! Hurra, grattis!

  Svara

 • Cecilia

  |

  Grattis, så underbart! Stort lycka till och hoppas att du får må bra under graviditeten.😍

  Svara

 • Hanna

  |

  Stort grattis! Blev så glad när jag såg nyheten, har följt dig i en himlens massa år så det känns lite speciellt! Det roliga är att min första tanke på ditt senaste inlägg med Greta tänkte att du var gravid, det liksom ”sken” om dig på något sätt. Så mysigt! Hoppas att du kan njuta av graviditeten. Fick mitt första barn i augusti förra året, vilket upplevelse och kärlek. Helt fantastiskt!

  Svara

 • Sandra

  |

  Stort grattis fina ni! Så glad jag blev när jag läste inlägget😍 Jag väntar också en höstbebis, min första, och oron blandas med förväntan hela tiden! Känns mysigt att kunna följa dig (om du väljer att dela med dig)😊 Är lika gammal som du och först i mitt kompisgäng att skaffa barn, så det känns lätt lite ensamt ibland. Önskar er all lycka till💞

  Svara

 • Linn

  |

  Grattis!! 😍😍😍

  Svara

 • Carro

  |

  Grattis grattis grattis! Även här kommer det tårar av glädje när jag läste detta. Så sjukt egentligen, jag har ju följt dig i upp och nedgång sedan BK-tiden, minns ditt missfall och hela vägen tillbaka. Så otroligt glad för er skull och det ska bli så roligt att förhoppningsvis få följa med på åtminstone delar av resan framåt 🥰❤️🥰

  Svara

 • Anna

  |

  Grattis !!!

  Svara

 • Anna

  |

  Grattis Regina! Jag blev lite gråtig av detta och så glad för er skull 😍

  Svara

 • Kari

  |

  ❤❤❤

  Svara

 • Karin

  |

  Underbart! Grattis till er!! 😀🥰

  Svara

 • Anna

  |

  GRATTIS!!!! Bästa nyheten 2021!!! Så glad för er skull 😍😍♥️♥️♥️

  Svara

 • Maria

  |

  Stort grattis! 🥰 Ni kommer bli kanonbra föräldrar!

  Svara

 • Alicia

  |

  Åh! Jag blir alldeles tårögd av att läsa detta. Så otroligt roligt, GRATTIS till er! Önskar er all lycka!

  Svara

 • Emma

  |

  Stort grattis och lycka till! ❤️

  Svara

 • Maria

  |

  Vilka fantastisk nyhet!! Stort grattis till er!!

  Svara

 • Viktoria

  |

  Så himla roligt! 🥰 Stort stort grattis till er! Så himla mysigt med bebis. ❤️ Själv är jag gravid med mitt andra barn och är beräknad till på lördag. Jag trodde inte ens jag skulle träffa någon eller ens få två barn. Magiskt hur livet ändå slutar 🥰❤️

  Svara

 • Petra

  |

  Ååh stort stort grattis! Jag som aldrig brukar kommentera kan inte låta bli. Känner igen känslan så. Efter en lång väntan plussade jag den 19 feb. Oron har suttit i sen dess, samtidigt som den mer och mer blandas med förväntan och lycka. Hoppas på att få följa er resa ❤️

  Svara

 • Linnéa

  |

  Wow, stort grattis till er!!! Jag är så glad för er skull! ❤️❤️❤️

  Svara

 • Michaela

  |

  Följt dig slaviskt sen burger king tiden och blir alldeles rörd av att se att ni ska bli föräldrar. Stort grattis!

  Svara

 • Emma

  |

  Stort, stort grattis till er! Nu är jag en så störig person som måste berätta att jag också hade det på känn. Inte för att jag tyckt din mage putat eller så, utan något med dina ögon? Jättemärkligt, men det har liksom lyst om dig på ett annat sätt. Jag hoppas du mår så bra som det bara går! Jag måste också tipsa om världens bästa blogg och instagramkonto när man är gravid och nybliven mamma: bakingbabies.se. Mia som driver sidan är fysioterapeut med inriktning kvinnohälsa och allt du någonsin undrar om din kropp som gravid/nyförlöst finns där. Hon har också skrivit boken Mammaroll och snippkontroll som jag verkligen rekommendera.
  P.S. Jag lovar på heder och samvete att inte ge fler oombedda råd. Det får man nog av som gravid och nybliven mamma.

  Svara

 • Lina

  |

  Åh vad roligt!! Grattis!! ❤️

  Svara

 • Sara

  |

  Stort grattis!!!

  Svara

 • JJ

  |

  Alltså stort grattis! Det här låter kanske sjukt, men jag började plötsligt tänka på dig och tänkte att jag skulle gå in och kolla din blogg för det kändes som du skulle skriva att du var gravid, döm om min förvåning när det var just det du skrev. Brukar inte gå runt och tänka att du är gravid och har inte haft nån känsla av det innan, utan bara kände det precis innan jag gick in här. Oj blev en lång utläggning, men hur som helst stort grattis till er!!

  Svara

 • Lisa

  |

  Grattis grattis grattis till er!!!❤❤❤
  Jag med😊 också första barnet 🥰

  Svara

 • Moa

  |

  Åh världens största grattis till er! 😁 Precis som många skrivit har jag följt dig i väldigt många år och det känns som att en nära vän berättat att hon är gravid. Blev så rörd, är så otroligt glad för er skull! ❤️

  Svara

 • Petra

  |

  Grattis! Fantastiskt roligt. Hoppas allt går som det ska och att du mår bra! 💕

  Svara

 • Alice

  |

  Åh så fint, började gråta 😭 Känner ju inte dig men blir ändå så otroligt glad för er skull. Stort stort grattis! ❤️❤️❤️

  Svara

 • Emma

  |

  Stort grattis! 😀

  Svara

 • Hanna

  |

  Åh vad glad jag blir för er skull, stort, stort grattis!!! <3 <3

  Svara

 • Emma

  |

  Grattis grattis grattis till miraklet🎈👶🏼❤️
  Väntar med en första liten bebis (om allt går väl) i höst, känns overkligt🥰
  Hojta till om du vill bli latte-mammor ihop, bor i närheten 🤗

  Svara

 • Susanne

  |

  Stora grattiskramar! Jag blev så glad av att läsa detta, du känns som en gammal vän så blev varm i hjärtat!
  Jag har en tvåårig pojke ♥️ Ni har ett äventyr framför er. Hjärtat kommer att växa och växa och er värld få en ny mittpunkt♥️

  Svara

 • Johanna

  |

  Stort, stort grattis 😍😍

  Svara

 • Emelie

  |

  Men gud, all lycka till er! Så stort och fint! <3

  Svara

 • Marie

  |

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Svara

 • Mia

  |

  GRATTIS! 💕 Drömde för typ en månad sedan att du var gravid. Aldrig drömt om dig tidigare eller på nåt sätt haft misstankar om att du ska få en bebis. Lite creepy men roligt. 😱

  Svara

 • Linnea

  |

  Har följt dig sen du gjorde sminkvideon. Vet inte hur länge sen det är? 2011?
  Det känns så häftigt (och kanske lite creepy😄) att ha följt dig så länge. Att ha följt dig genom glädje och sorg. Genom utbildningar, relationer och lägenheter.
  Och nu ska ni få vara med om (vad jag tycker) är det största i livet.
  All lycka till er och den lilla i magen. Ni kommer bli så bra föräldrar.
  ♥️

  Svara

 • Jessica

  |

  Woooow, grattis! 😍😍😍 Kul!!

  Svara

 • Sara

  |

  Men åh!!! Supergrattis!

  Svara

 • Caroline

  |

  Grattis!!

  Svara

 • En annan Regina

  |

  Vilken fantastisk nyhet! Stort grattis! 😍
  Hoppas att du mår bra och att allt går bra!

  Svara

 • Ellen

  |

  GRATTIS!!! och stort lycka till! Även om jag inte känner dig känns det som att du kommer bli världens bästa mamma.

  Svara

 • Terese

  |

  Så fantastiskt, hoppas att du mår bra!
  Grattis!!

  Svara

 • Carolina

  |

  Hurra!! Stort grattis till er! ❤️

  Svara

 • Andrea

  |

  Första tanken när jag läst inlägget var: ”MEN VAA VARFÖR HAR DU INTE SAGT NÅGOT?!” 😅 Precis som måååånga andra skrivit ovan känner jag att du liksom är en nära kompis efter alla år jag följt bloggen. Knäppt kan det bli! MEN i egenskap av din ”nära kompis” är jag vansinnigt glad för din – för er – skull! 💖💖💖 Och att din mamma ska bli mormor… Fint finare finast! Grattis!!!!!!!!! 💖

  Svara

 • Sofie

  |

  Åh, stort stort grattis till er båda!! Underbart ❤️

  Svara

 • Linn

  |

  Sitter med GÅSHUD och tårar som rinner ned för kinderna! Stort stort grattis, jag är bara en främling men är verkligen så genuint glad för er. Hurra!

  Svara

 • Frida

  |

  Men vad roligt att höra!! Stort grattis till er båda ❤️

  Svara

 • Jessica

  |

  Åååh vad jag blev glad för er! 💕 stort grattis! Vill gärna veta allt! 😅 ska också ha i höst om allt går bra, 3 oktober.
  Hur du mår och när bebis ska komma!? 👏🏼👏🏼

  Svara

 • Helena

  |

  Stort grattis! Att vara gravid är nog den största konstanta oron jag någonsin upplevt, men ser det som en del i föräldraskapet, det viktigaste av allt ligger ju i våra magar! Hälsningar en otrolig orolig blivande mamma i vecka 35 <3

  Försök njuta och ventilera din oro är mina bästa tips!

  Svara

 • Elin

  |

  Men så roligt! Vilken grej!! Har följt dig i många år, så det känns ju som att jag känner dig! 😅 STORT stort grattis! Det här gjorde mig glad ända in i hjärtat! 😍❤️

  Svara

 • Emma

  |

  Känner igen mig i dina ord, speciellt det med efterlängtad bebis. Min graviditet för nu 1,5 år sedan var otroligt efterlängtad, efter vi försökt få barn i ett år. Jag var som du otroligt chockad, glad, orolig och hade svårt att förstå det var sant. Min oro började minska efter vecka 12. Otroligt tacksam över min graviditet och vårt helt underbara pojke som idag är 10 månader. Lycka till 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  Åh, så himla glad för er skull! ❤️

  Svara

 • Emilia

  |

  Stort stort grattis!!! Håller alla tummar och tår för er och bebis! 🥰

  Svara

 • Vera

  |

  Men åh grattis!!! 😍😍 Blev så orimligt glad av detta, nästan lite rörd haha

  Svara

 • Fisk

  |

  Grattis, vad kul! 🎉
  Har följt dig så länge nu att det känns som ens kompis precis berättat att hon är gravid, utan att man visste att hon ville ha barn haha. Är väldigt överraskad (lite i chock) och samtidig så glad för er skull! ❤️ Ser framemot att följa er resa. Har inget emot om detta blir en ”mamma-blogg” 😍

  Svara

 • Hanna

  |

  Har nog aldrig blivit så genuint glad för någon som jag egentligen inte känner som ska ha barn!! Verkligen sken upp när jag såg ditt inlägg på Instagram. SÅ HIMLA kul för er!! Massa, massa grattis! ❤

  Svara

 • Malin

  |

  Stort grattis!!! Blev verkligen glad när jag såg ditt inlägg på instagram och var tvungen att gå in på bloggen asap ❤️

  Svara

 • Angelica

  |

  Jag blir alldeles tårögd!! Stoooort grattis till er! ❤️ Önskar er verkligen all lycka ❤️

  Svara

 • Frida

  |

  WOW GRATTIS! Har varit trogen och daglig bloggläsare sen forever, typ sen start? Har aldrig kommenterat, men alltid hejat på dig genom allt! Så glad för er skull, nu i nästa fas i livet 🥰

  Svara

 • M

  |

  Åh grattis finaste du! ❤ Jag är också gravid, BF i juli, och känner verkligen igen oron i början. Ta hand om dig. SÅ glad för er skull ☀️

  Svara

 • Emma

  |

  GRATTIS! Blev riktigt rörd, känns som om en god vän berättat att den är gravid, följt dig så länge

  Svara

 • Vanessa

  |

  Det här var dagens bästa nyheter!
  Du är som en kompis fast jag inte känner dig, så blir så glad när bra saker händer dig! ❤

  Svara

 • Emma

  |

  Ja ja ja!! Äntligen! Stort grattis till det största i livet❣️❣️❣️

  Svara

 • Sofie

  |

  Stort stort grattis! Så konstigt när man läst någons blogg sålänge så det nästan känns som en nyhet från en vän ❤️ Blev lite tårögd 😂 Väntar andra barnet i oktober, ska bli kul att följa din resa!

  Svara

 • Therese

  |

  Stort grattis!! Wow! Blir alldeles tårögd. Så glad för er skull! ❤️

  Svara

 • Julia

  |

  MEN GUUUUD!! GRATTIS! Drömde faktiskt att du var gravid för typ en månad sen (jag kanske är synsk). Så glad för din skull!!!!

  Svara

 • Pauline

  |

  Men åh herregud! STORT GRATTIS! Så fantastiskt. Följt dig så länge att det verkligen känns som en nära vän som ger detta besked. Wow! ❤️

  Svara

 • Amanda

  |

  Stort grattis! Hade det på känn, som ofrivilligt barnlös har man lite näsa för andras kamper 😉 All lycka till er!

  Svara

 • Annica

  |

  Men åh vad roligt! Stort stort stort grattis! Så glad för er skull! Vi ska ha andra barnet i juli ❤ kram!

  Svara

 • Susanna

  |

  Tusen grattis till er! ❤️

  Svara

 • Vilma

  |

  Otroligt. Blev fantastiskt glad av att se detta. Stort grattis till er! <3

  Svara

 • Tove

  |

  WAAAOW vilken jävla pangnyhet!! Grattis, vad stort! Blir superglad för eran skull <3

  Svara

 • Sara

  |

  Stort grattis!!! Så underbara nyheter 😍🥰🥰 fick tårar i ögonen. Kram!

  Svara

 • Cicci

  |

  Åh stort grattis!! Så glad för er skull!

  Svara

 • Anne-Lee

  |

  Grattis, är så glad för er skull fast jag inte känner er! Stort lycka till!!

  Svara

 • Therése

  |

  Grattis! ❤

  Svara

 • Linda

  |

  Världens största grattis! ❤️

  Svara

 • Christine

  |

  Stort grattis!❤️ Har följt dig i så många år och vet att du blir en fantastisk förälder (och F också såklart)!

  Svara

 • Lina

  |

  Åh, blir helt tårögd! Jättestort grattis till er ❤️❤️❤️ Är så, så glad för er skull!

  Svara

 • Anna M

  |

  Ååå helt fantastiskt! Grattis! 😍😍
  Följt dig i så många år, blir så genuint glad för er skull ❤️

  Svara

 • Sandra

  |

  Stort grattis till er!! 😍😍😍

  Svara

 • Marie

  |

  Så stort och härligt! Grattis!!

  Svara

 • Maja

  |

  Grattis! Blir så glad för er skull! Har precis nattat vår dotter som nyss fyllde 3 år och måste säga att vara mamma är så mycket roligare och mysigare än jag hade kunnat föreställa mig. Kommer ihåg att jag blev så förvånad att alla andra blev så glada när jag berättade att jag var gravid då för några år sedan, men det är ju för att de (för det var nog mest föräldrar) visste var det handlar om och hur underbart det är. Stort grattis igen!

  Svara

 • Hannah

  |

  Stort, stort grattis!! 🎈✨ Blir alldeles rörd! Jag har följt dig så länge jag kan minnas, blir så otroligt glad för er skull!

  Svara

 • Emma

  |

  Grattis!! 😍 Ska bli kul att följas åt då! Är också gravid och väntar en liten i November, detta efter ett missfall och väldigt mycket oro i början. Önskar er all lycka!😍

  Svara

 • Marina

  |

  Men asså! Dålig på att kommentera men har följt pinsamt länge. 🙂 VAD ROLIGT! Så glad för eran skull. Har en 2.5åring och han är det bästa jag har!!! <3 Hoppas allt går bra med graviditeten och att ni får en frisk liten ärta xx

  Svara

 • Malin

  |

  Åh!!!! Kommenterar nästan aldrig något och gråter nästan aldrig men NU JÄKLAR blir det båda två. Största megagrattis till er båda och även om jag inte känner er så känner jag pååå mig att ni kommer bli så himla fina och fantastiska föräldrar! Fina fina fina ni, grattis!!!! <3

  Svara

 • Ellen

  |

  Vad kul, stort grattis 🎊 Kände också att det var overkligt att det verkligen var en riktig bebis som växte i magen fram tills vår bebis föddes i januari i år. Nu är hon högst verklig på de bästa av sätt 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh grattis!
  Min tredje är 6 månader och äldsta 8 år. Och nej, oron tar aldrig slut. Den tar följe med föräldraskapet. Men kärleken den gör det samma och växer dag för dag.

  Svara

 • Angelica

  |

  Åh men stort stort grattis till er! 😍😍 Följt dig i flera år så blir helt rörd 😭 Har haft vissa aningar ett tag om att du är gravid så känns fantastisk att så faktiskt är fallet! 💖

  Svara

 • Sofia

  |

  Åh Regina, GRATTIS till erat lilla mirakel som sparkar i din mage men redan bor i era hjärtan <3

  Jag brukar aldrig kommentera, men har läst din blogg i över 10 år och blev så genuint glad när jag såg det här inlägget. Önskar er verkligen all all lycka och Guds rika välsignelser!

  Svara

 • Annie

  |

  Det här var något av det bästa jag läst på länge. Massa kärlek till er alla tre! <3

  Svara

 • Malin

  |

  Så himla roligt, stort stort grattis till er ❣️

  Svara

 • Annika

  |

  Wow! GRATTIS! ❤️

  Svara

 • Kattazenit

  |

  Stort stort grattis!!!!!!

  Svara

 • Tove

  |

  Har följt dig under flera år och jag fick tårar i ögonen när jag såg din post på Instagram. Det känns nästan som en nära kompis blivit gravid. Så otroligt glad för er skull, ni kommer att bli helt fantastiska föräldrar!

  Svara

 • Sofia Paulsson

  |

  Grattis❤️

  Svara

 • Miranda

  |

  GRATTIS! <3 <3 <3

  Svara

 • Malin

  |

  Åhh fick gåshud! Stort grattis till er ❤️

  Svara

 • Malin

  |

  Stort grattis verkligen! Och tack för en otroligt genuin och rolig blogg – jag är 30 år nu och har följt dig sedan jag gick på gymnasiet. Omg.. är jag 30?! Jaja, åter till dig: så glad för din skull!

  Svara

 • Sofia

  |

  Men grattis ❤️❤️😭😭

  Svara

 • Fannie

  |

  Önskar er all lycka, glädje och kärlek som finns. Och fler grattis än ni orkar höra.
  Är genuint glad för er skull, grät ett par glada tårar till och med.

  Svara

 • Mikaela

  |

  GRATTIS, så glad för er skull!!!😍😍❤️❤️❤️

  Svara

 • Lovisa

  |

  Ååh Regina! Det är fantastiska nyheter! Stort stort grattis till er! Jag fick tårar i ögonen när jag läste! Det känns som att jag känner dig, har följt dig sen BK-tiden 😄❤️

  Svara

 • Linda

  |

  Stort grattis till er, 😍❤️ misstänkte det för ett tag sen men sånt säger man ju inte!

  Svara

 • Elin

  |

  Stort grattis! Så otroligt glad för er skull ❤️❤️❤️

  Svara

 • Åsa

  |

  Grattis!!! Kära du/ni jag blir så glad för er skull fast jag inte känner er, bästa nyheten på länge 😍😍😍

  Svara

 • Jenny

  |

  Gratulerer så masse!

  Svara

 • Linda

  |

  Detta gjorde mig så varm i hjärtat att läsa🥺 STORT grattis till er och jag skickar allt hopp om att det ska gå er väg❤️

  Svara

 • Cecilia

  |

  Åh wow stort grattis!!! Ni kommer bli fantastiska föräldrar!! 🥰

  Svara

 • Amanda

  |

  Åh vad underbart. Stort STORT grattis!

  Svara

 • Malin

  |

  Underbart! Stort grattis!!! ❤️❤️👍

  Svara

 • Pernilla

  |

  Åh GRATTIS!!! 😭🙏🏼 Skall bli så roligt att följa er resa! 😍

  Svara

 • Jennifer

  |

  Aåsaååå största grattis 🥺❤️

  Svara

 • Jossan

  |

  Men wow så glad en kan bli över någon annans lycka! Grattis! Helt fantastiskt! Megabamsekram

  Svara

 • Lina

  |

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS ocH TUSEN GRATTIS TILL 💕💕💕💕💕

  Svara

 • Agnes

  |

  Åh massa grattis!!! Helt fantastiskt! Känns som en kompis precis berättat 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh grattis! 😭❤ Den mest perfekta lilla bebis. ❤

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh stort grattis! 🥰❤️ Vi är lika gamla och jag har läst din blogg under lååång tid. Jag fick barn i april 2020 och kärleken till ens barn är verkligen störst av allt! 😭🥰

  Svara

 • Cecilia

  |

  Wow största grattis till er och all lycka 😍🥳😍

  Svara

 • Fanny

  |

  Ser att vi är många som aldrig kommenterar i vanliga fall och även jag som aldrig eller sällan kommenterar fick en liten klump i halsen nu. Stort grattis till er! 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Åh stort stort grattis! 😍💜 Har följt dig så många år så det känns verkligen som en vän precis kommit med nyheten. Jag är så glad för er skull! Du sätter verkligen ord på det så bra. Jag fick själv kämpa en hel del för det där efterlängtade pluset och var så oerhört orolig när det väl dök upp men nu ligger min lilla skatt här i famnen. 💜

  Svara

 • Nova

  |

  Fyfaaan vad glad jag blir för er, grattis!!!

  Svara

 • Nina

  |

  Åh stort stort grattis till er båda ❤️ Vilken fantastisk nyhet. Jag är själv gravid efter två missfall, idag på bf+1. Känner igen det där med oron, sa det till en kompis häromdagen att jag har knappt kunnat glädjas åt graviditeten för oron har tagit över. Men nu är hon snart här 😍 stort lycka till till er, var så himla kul att läsa den här nyheten.

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh så roligt!! Grattis så himla mycket! ❤️

  Svara

 • Didi

  |

  Men va?? Grattis Regi! Stort grattis till er båda och må ni njuuuuuta av den här underbara tiden ni har framför er. 💚✨🙏🏽

  Svara

 • Filippa

  |

  Nämen grattis ❤️❤️🎈🎈 Så härligt! Jag hoppas att du mår bra, det kan vara skit att vara gravid också.

  Svara

 • Aina

  |

  Herregud Regina, stort grattis till er! <3 <3 Började gråta när jag läste detta, vilken underbar nyhet och ni båda LYSER! Du kommer bli en så fantastisk mamma! Längtar tills jag själv får uppleva en graviditet men tills dess hoppas jag att du vill och kan dela med dig till oss av hur det är! <3 Mamma Regina liksom, 2.0 versionen är lanserad! <3

  Svara

 • Sara

  |

  Grattis👶🏼💝

  Svara

 • Isa

  |

  Världens största grattis till er!!!! Är så glad för er skull ❤❤❤

  Svara

 • Lisa

  |

  Åh glädjetårar!!! Stort grattis till er!🥰❤️

  Svara

 • Imsy

  |

  Grattis!! ❤️

  Svara

 • Jessica

  |

  Grattis 😃 vilken underbar nyhet, är så himla glad för ett skull ❤️

  Svara

 • Sara

  |

  Stort grattis 🥳🥳

  Svara

 • Amanda

  |

  Stort stort grattis! Ni kommer bli fantastiska föräldrar ✨

  Jag har bara väntat på att ni ska gå ut med detta officiellt för sedan en dryg månad tillbaka så tänkte jag ”Egoina är gravid” och har blivit helt besatt av tanken? Och varit heeelt säker på min känsla 🤷🏼‍♀️ Kollat tillbaka i dina inlägg flera gånger och när det har förekommit drinkar/bubbel osv. så har jag kommit på mig själv med att tänka att det är ”fejk” för att luras 😂 så när jag läste ditt inlägg imorse så kom en glädjetår 🥰

  Svara

 • Lea

  |

  Grattis!! Fantastiskt! Vi vill höra mer om du vill berätta såklart 🙂

  Svara

 • Felicia

  |

  Men gud, jag gråter!!! Så himla himla himla roligt, stort grattis till er!! Så otroligt spännande, jag är så glad för er skull <333 Också att man kan bli så glad för några man egentligen inte känner haha, men när man följt din blogg i 10 år känns det som att vi varit vänner hela den här tiden och jag är så glad för er skull <3

  Svara

 • Emelie

  |

  Åh! Gratulerer så mye! ❤️ Dette er utrolig stas! Har fulgt deg i såå mange år, men er aldri en som legger igjen kommentarer. Men dette ble selvfølgelig anledningen!

  Svara

 • Marie

  |

  Magiskt! Och ett stort stort grattis!

  Svara

 • Olivia

  |

  åååh får gåshud och blir tårögd – är så glad för din och er skull! en har få ta del av ditt liv så himla länge så det känns ju som att du är ens kompis. tack för det och lycka till! ni kommer bli fantastiska föräldrar!

  Svara

 • A

  |

  Åh, grattis! Blir så glad för er skulle 🙂

  Svara

 • nora

  |

  Grattis <3 Håller tummarna för er!

  Svara

 • Ella Z

  |

  Åh, vilken otroligt rolig nyhet! Stort grattis till dig och F!

  Svara

 • Anna Maja - Littermentärt

  |

  Stort, stort grattis! Har som så många andra följt dig så länge och fått följa med dig genom de olika delarna av ditt liv. Ska bli så kul att få följa dig in i det nya och fantastiska som väntar er!

  Svara

 • Sara

  |

  Stort grattis 🍀🧡

  Svara

 • Emelie

  |

  Grattis ❤️

  Svara

 • Caroline

  |

  Ååh grattis!! Så fint 😭❤️❤️❤️

  Svara

 • Rebecka

  |

  Åh stort stort grattis 💕 oron hör till och det är därför 1177 finns 😉

  Svara

 • Agnes

  |

  Wow! Stort stort grattis!! ❤️❤️❤️

  Svara

 • Emma

  |

  Stort grattis!!

  Svara

 • Ida

  |

  GRAAATTIS!!! Både jag och min flickvän blev så genuint glada när vi såg bilden på insta!! Jag drog efter andan och sa ”NÄÄE!” (positivt asså haha) och hon anade bilden lite från sidan och slet åt sig mobilen och skrek också rakt ut! Sen satt vi där och log stort och pratade om hur fint det var och det kändes nästan som en av våra nära vänner annonserade en graviditet<3

  Svara

 • Johanna

  |

  Som så många andra blev jag rörd till tårar av glädje för din skull! Stort STORT grattis till den bästa av gåvor! <3

  Svara

 • Jenny

  |

  Men grattis Regina och Frederic! ❤️ Vilket leende som spred sig, jag är genuint glad för eran skull och ser fram emot att följa er resa!
  Grattis!

  Svara

 • Mici

  |

  Många grattis! All lycka till er ❤️

  Svara

 • Gabriella

  |

  Först och främst- STORT GRATTIS❤️ Wow har gåshud här! Och sen, gud vad jag känner igen mig kring oron. Vi har en liten tjej på 6 månader och jag spenderade halva graviditeten tänkandes att ”efter nästa besök släpper det, då kan jag slappna av” och tillät liksom inte mig själv att bara glädjas. Du är inte ensam och det är helt normalt! Önskar att någon sagt det till mig. Blev ju orolig över att jag var orolig till slut för att ingen annan verkade vara det😅 iallafall, stor kram!

  Svara

 • Anja

  |

  Så fint skrivet! Jag blev oerhört rörd och glad över detta. Grattis till er <3

  Svara

 • Frida

  |

  Åh grattis till er💐🤗

  Svara

 • Paula

  |

  ♥️♥️♥️♥️♥️

  Svara

 • Carro

  |

  Stooort grattis!!! ❤️ Började gråta av glädje för er skull när jag läste detta. Var nyss gravid själv och sitter just nu med min sovande lilla dotter på tre månader i famnen, det finaste man kan vara med om och är så tacksam över att ha fått henne. Har följt dig väldigt länge och blev väldigt berörd när du delade med dig av att du gått igenom ett utomkvedshavandeskap och hur den resan var för er. Det är verkligen inget lätt ämne med barn och det pratas så sällan om det, och just då hade jag haft det kämpigt i min relation med olika syn på huruvida vi ville ha barn. Lång kommentar nu, men summa summarum är jag väldigt glad för er skull och så pepp på att följa din resa framåt ❤️

  Svara

 • Klara

  |

  Så fint ❤️ Stort grattis, det här gjorde min dag! 🥰

  Svara

 • Linn

  |

  Wow! Är så himla glad för er skull, stort grattis 😍😍😍

  Svara

 • Sophia

  |

  Har följt dig sen start och fortsatt följa pga du känns så otroligt naturlig och jordnära.
  Blir genuint rörd och glad för er skull över detta mirakel.
  Din text berör så mycket. Stort stort grattis.

  Svara

 • Sanna

  |

  Stort, stort grattis! Är så himla glad för er skull!

  Svara

 • Sofia

  |

  Stort grattis! Dessvärre tror jag oron kommer sitta i resten av livet även om den ändrar form med tiden 😅 //mamma till två som varit orolig konstant sen hon började försöka bli gravid (tänk om det inte skulle gå tills nu tänk om min fyraåring inte har några vänner/cyklar ut i faran/klättrar för högt i ett träd/whatever 🙄

  Svara

 • Linnea

  |

  Stort grattis! ❤️ Så himla glad för er skull. Har följt dig i 9 år sen jag gick i sjuan (jag ser nog upp dig lika mycket idag som jag gjorde när jag var 13) Kändes som jag blev lika glad för er skull som jag skulle blivit om en kompis delat samma nyhet ❤️

  Svara

 • Victoria

  |

  Aldrig någonsin kommenterat, men måste nu! Grattis❤️❤️❤️. Glad för er skull!

  Svara

 • Lina

  |

  Jag visste det! Blev lika glad och rörd som om det vore en nära vän som berättat. Det största av grattis till er och till bebben som kommer få fantastiska föräldrar! ❤️

  Svara

 • Ronja

  |

  Att man kan gråta så för personer man inte alls känner! Gud vad fint och vad glad jag blir, tusen grattis och lycka till ❤️

  Svara

 • Josefine

  |

  Har läst i flera, flera år och (nästan) aldrig kommenterat, men kände nu att jag verkligen ville säga GRATTIS!!! Så häftigt också (som flera andra skrivit) att man kan bli så rörd att man nästan gråter för att någon ”okänd” delar med sig att den är gravid. :’)

  Svara

 • Hanna

  |

  Så fantastiskt! Ett stort grattis till er bägge! ❤ Jag ser fram emot bloggens nya epok! 😀 ❤

  Svara

 • Jessica

  |

  Grattis!! 🤗

  Svara

 • Liv

  |

  Åh grattis – så otroligt roligt! 🥰
  Har följt dig så länge att det känns som att jag känner dig och blir såå glad! Nyligen fått barn själv varför det är extra kul att följa!

  Svara

 • Malin

  |

  Grattis!! Så fint och jag blev så genuint glad hela vägen in i hjärtat när jag såg detta på instagram. Tack för att vi får följa med på resan, det ska bli så roligt.

  Svara

 • Ida

  |

  Stort grattis! Förstår helt din känsla & den där oron! Igår när du lade ut detta inlägg så höll jag på & födde ut min son, nu ligger jag på BB med en liten bebis bredvid mig, stort grattis & lycka till! Ska bli så himla roligt att fortsätta följa din graviditet & sen när bebis kommer ut! Åh! Så glad för er skull!❤❤❤

  Svara

 • Matilda

  |

  GRATTIS GRATTIS GRATTIS! 😍 Har som många andra här följt dig sedan lång tid tillbaka, och är så genuint superglad för er skull! Blev tårögd av att läsa ditt inlägg, ni kommer bli så fina föräldrar! Ser fram emot att följa resan till bebis ankomst, och håller alla fingrar och tår för att allt kommer gå bra! 🥰

  Svara

 • Lovisa

  |

  Också en av dem som följt dig längre än jag kan minnas!! Och instämmer med andra att det känns nästan som att en bästis berättar dessa glada nyheter 😃
  En massa, massa grattis till er båda! Så glad för er skull!

  Svara

 • Evelina

  |

  Stort grattis!

  Svara

 • A

  |

  Stort grattis till er!❤ Är en trogen följare sedan många år men har aldrig kommenterat förut, blev dock så rörd när jag såg bilden och tillkännagivandet att jag ville dela med mig av mina varmaste lyckönskningar❤ Du och ni strålande så lyckligt på bilderna och glädjen bara skiner igenom dina inlägg! Det är så underbart att se och jag ser fram emot att följa de delar av er resa som ni vill dela med er av❤ Återigen, ett enormt stort grattis!!

  Svara

 • Julia

  |

  Har följt din blogg nästan från start så det känns ju som man känner dig och nästan som att en fin vän berättat att den ska ha barn!! Stort stort grattis till er två!!!😍😍😍😍❤️❤️

  Svara

 • Linda

  |

  Åh stort stort grattis! ❤ Bästa nyheten idag!!!

  Lustigt ändå att man kan bli så otroligt glad för någons skull, fast man aldrig har träffats och troligen aldrig kommer att göra det heller. Jag är önskar er all lycka!

  Svara

 • Lotta

  |

  Grattis, grattis, grattis fina ni!! ❤️

  Svara

 • Elina

  |

  STORT GRATTIS! Och grattis till bebisen som får er som föräldrar 😀

  Svara

 • Emelie

  |

  Så kul att läsa att du är gravid.
  Har följt dig i 12 års tid. Jag var au pair i London, längtade hem och var allmänt deppig. En kompis tipsade om att läsa din blogg för då skulle ja må bättre, och så rätt hon hade 🙂 kul att följa dig genom livet

  Svara

 • Anna

  |

  Har följt dig och din blogg i flera år, blev så genuint glad för er skull, så härligt! Hoppas du mår bra och att du får en snäll graviditet! ♥️♥️♥️

  Svara

 • Mia

  |

  Stort grattis! Så roligt! Brukar läsa din blogg och blev glad när jag läste nyheten!

  Svara

 • Get

  |

  Men wow, det största av grattis till er!
  Jag har ett minne av att du i resumén av 10-talet avslutade med att du hoppades att 20-talet skulle innehålla barn och har sedan dess hoppats att ni skulle få ha den lyckan (kanske weird men som många skriver, du känns ju som en kompis). Har av den anledningen funderat på om det vore opassande av mig att tipsa om att en soffa med tvättbar klädsel är bra att ha, men kom fram till att det inte var min sak. Så grattis också till smart val av soffa xD. All lycka till er!/Ser fram emot att läsa mer om din resa. /Mamma till kaskadkräkande bebis som snart blir 1 år.

  Svara

 • Sara

  |

  Grattis till er! Så glad för er skull 😍

  Svara

 • Malin

  |

  Åh, stort grattis! Har läst din blogg i fleraflera år och blev så glad av den här nyheten, som att jag just fått veta att en nära vän är gravid haha. Har min två månaders-bebis här bredvid mig och hon är verkligen det allra största som hänt. Att bli förälder är så mycket mysigare, roligare (och jobbigare) än jag någonsin kunnat föreställa mig. Ska bli så kul att få följa dig genom graviditeten! Grattis igen!

  Svara

 • Sara

  |

  Stort grattis!!! Jag är så himla glad för er skull. Du är för alltid min favoritbloggerska❤️

  Svara

 • Malin

  |

  Grattis! Så glad för eran skull 🙂

  Svara

 • Maria

  |

  Åååååå, så glad og rørt jeg blir! Gratulerer til dere begge. Jeg har håpet litt på dette og har nok også tenkt tanken i det siste. Har fulgt deg i 11 år! Jeg skal selv ha mitt tredje barn om 2 uker. Skal bli så gøy å følge deg videre. Ønsker dere lykke til i graviditeten og snart som foreldre. Det blir magisk! <3

  Svara

 • Emelie

  |

  Men åh!😍 stort grattis!!

  Svara

 • Hanna

  |

  Stort grattis till er ! Hoppas vi får följa med på eran resa !

  Svara

 • Acie

  |

  Stort grattis till er! 🙂 Att få barn är det sjukaste nånsin. För drygt 3 månader sedan var det dags för mig. Ni har något mycket speciellt framför er. Jag har läst dig blogg 4-ever och tycker att du är så go! Önskar dig allt gott!

  Svara

 • Claire

  |

  Men gud började rysa och gråta vid första meningen 😭 grattis!!! ❤️

  Svara

 • Milli

  |

  Men åhhhh, stort grattis!!! 🥰❤️❤️

  Svara

 • Ida

  |

  Så fint 😭💞 Grattis ❤

  Svara

 • Isabelle

  |

  Wow!! Grattis 🙂🙂

  Svara

 • S

  |

  Finaste Regina. Som många andra skrivit har jag läst din blogg i fler år än jag kan räkna (minst 10 år!) och aldrig kommenterat men nu måste jag önska dig det största grattis. Blir tårögd av att läsa om din lycka och är så otroligt glad för er skull <3

  Svara

 • Hana

  |

  Jag har aldrig kommenterat innan men följt dig i en evighet och WOW vad glad jag är, började seriöst gråta! Stort grattis! Ni kommer vara helt fantastiska föräldrar! NJUT! <3

  Svara

 • Anna

  |

  Åh vilken underbar nyhet!! Stort grattis till er! 💕

  Svara

 • Emmie

  |

  Ååh grattis!! Ni förtjänar det verkligen ❤️❤️❤️

  Svara

 • Elin

  |

  Åh vad roligt! Stort grattis!

  Svara

 • Jensan

  |

  Började gråta när jag såg på en nyhetssajt att du var gravid, himla rimlig reaktion haha. Stort grattis till er, så fantastiskt fint att ni ska få en bebis!! Många kramar

  Svara

 • Sandra

  |

  Stort och varmt grattis till er🥰

  Svara

 • Madeleine

  |

  Stort grattis till graviditeten!

  Svara

 • Linette

  |

  Åh så fint! Stort Grattis.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv