Follow my blog with Bloglovin

Gretas första natt

Hade ju missat att det är en ledig dag denna vecka. Har haft en så mysig dag hittills. Fick sova ut, vakna av pussar och äta frukost i lugn och ro. Nu har vi precis gjort en batch med kladdkakemuffins och ska grilla senare om vädret tillåter.

Men vet ni. Det bästa just nu är alla uppdateringar från Greta i min telefon <3

 

Mamma och hennes sambo hämtade henne igår och inatt var hennes första natt i sitt nya hem.

 

Blir rörd över att de klädde upp sig när de skulle hämta henne <3

Så här skrev hon till mig imorse:

Hej! Tänkte jag skulle berätta att jag har varit duktig första natten i mitt för-alltid hem. Jag la mig vid elva, var uppe och kissade på kissmatta vid tre och sen tyckte jag det var tid att stiga upp halv sex. Då kissade jag på kissmatta igen, bajsade på en matta (matte blev med rätta arg på mattan och slängde ut den 😂), har ätit lite (inte allt, men det kommer) och nu har jag lagt mig i mattes knä så det blir svårt för henne att dricka kaffe. Hon säger att vi ska ut en liten runda sen. Jag misstänker att hon mest vill visa upp mig för grannarna. 😃

 

Gah! Längtar tills jag ska träffa henne imorgon.

 

208 gillar

Kommentarer (13)

 • Rebecca

  |

  Så jäkla mysigt. Skaffade valp för ett år sedan. Slitigaste jag gjort i mitt liv. Tur att de växer upp så fort 😂 Älskar när folk har valpar. Luktar så gott och de är roliga.

  Svara

 • Zandra

  |

  Är det verkligen en tik?😂 ser ut som två små testiklar när hon ligger på rygg 🙈😂

  Svara

  • Lisa

   |

   Tror nog att du bör gå en anatomikurs om du tycker det ser ut som testiklar 🙂

   Svara

 • U

  |

  Haha, åh herregud så söt! ❤️

  Svara

 • Sandra

  |

  Greta är olagligt söt 😍

  Svara

 • Robert

  |

  Så fin vovve! Dags för din mamma att ge sig ut på motionsrundor ”över ett helt fotbollsplan” som det var förr med Mimmi med andra ord. 😉

  Svara

 • Anniia

  |

  Så fin! Grattis! Känner mig så förvånad för trodde det blev en Stina? Eller är detta en annan? ♥️

  Svara

 • Ida

  |

  Men snälla nån vilken gullig hund!
  Be mamma skicka många bilder som du kan lägga upp och göra våra dagar lite bättre med 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha <3

   Svara

 • Erika

  |

  Men jösses, Greta ❤️😍

  Svara

 • Alice

  |

  Men en liten påg är det väl…? 🙂

  Svara

 • Jonna

  |

  Jösses vad söt!

  Svara

 • Caroline

  |

  Vilken mysig uppdatering om Gretas första natt i sitt nya hem ❤️ får mig att minmas svorskans mysiga blogg och uppdateringarna om Mimmi!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv