Follow my blog with Bloglovin

Glasstårta & stundande cykeläventyr

Idag fyller Frédéric 33 år! Det skulle firas såklart!

 

Precis innan han kom hem från jobbet lade jag fram paket…

 

…och gick och hämtade mat jag hade beställt.

 

Det blev grillade räkor med sallad, vårrullar och vitlöksmarinerad oxfilé från Linnea & Basilika. Allt var så himla gott! Kan verkligen rekommendera.

 

”Blir det glasstårta”, frågade F hoppfullt efter maten. Javisst blir det det! Hade noll energi idag till att laga mat eller fixa med något avancerat, så sandwichtårta var precis på nivån jag orkade med.

 

Tur för mig att han är så enkel. Några glassar på hög och han är världens lyckligaste <3

 

Sen öppnade han paket. I ett paket låg en tröja och i det andra låg en packningslista till ett cykeläventyr. Hmm, undrar var vi ska : )) Försökte rita en cykel på kuvertet och den såg ut såhär trots att jag googlade ”easy bicycle drawing” som hjälp. Haha.

 

148 gillar

Kommentarer (7)

 • Ida

  |

  Rallarvegen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ska bli!

   Svara

   • Fanny

    |

    Okej oj nu när jag läser min kommentar låter det ju som en värsta order haha gör det OM DU VILL 🤣❤️

    Svara

    • Egoina

     |

     😄❤️

     Svara

    • BB

     |

     Haha ska någon ge mig order så känner jag personligen att de väldigt gärna får handla om att äta glass i så fall! 😂

     Svara

 • Robert

  |

  Såg jättesmarrigt ut. 😉 Grattis till F!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv