Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Har haft en helt fantastisk måndag <3 Och hur härligt är det inte att det fortfarande är ljust ute när jag skriver detta inlägg strax innan 21.00. Så peppigt.

Sånt som händer denna vecka:

→ Är på den digitala konferensen Adworld måndag till onsdag. Blev lite snopen imorse när det inte startade 09.00 som jag trodde. Den går inte efter svensk tid och startade först 15.00. Men som tur är kan man se föreläsningarna i efterhand, så tänkte se ikapp imorgon. Verkar vara massor med spännande ämnen!

→ F åker till Tyskland på grund av jobb onsdag till fredag. Tråkigt för mig, men kul för honom som får se annat än svensk mark.

→ Promenad med Hannah på torsdag. Bra att boka med en kompis så att det faktiskt blir av. Dagens tänkta promenad blev till planlöst scrollande i sängen istället : ))

→ Tjejmiddag hos Felicia på lördag. Har hört rykten om lasagne och hennes berömda chokladmousse. Gud vad gott.

 

98 gillar

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Smarrigt! Felicias chokladmousse har väl redan fått bra reklam tidigare här på bloggen? Har förresten ofta tänkt att F liknar snooker-spelaren Mark Selby på nåt sätt. Lite svårt kanske att bedöma härifrån. 😉

  Svara

 • Elisa

  |

  Nyfiken på F’s resa till Tyskland, jag skulle också behöva åka dit på jobb men överallt hittar jag bara att jag måste vara 14 dagar i karantän. Även vid uppvisande av negativt test. Eftersom Sverige är ett högriskland. Finns det något särskilt undantag för Jobbresor? Någon som kan länka så jag kan läsa mer?

  Svara

  • Egoina

   |

   Han har ringt runt till flera olika ställen idag för att dubbelkolla, men ingen verkar ha 100% koll. Som han har förstått ska det funka med negativt test + en ”inbjudan”. Sen ska han såklart inte göra annat än att vara på hotellrummet och besöka fabriken. Kolla upp det med jobbinbjudan, det är kanske lösningen!

   Svara

 • Mila

  |

  Åh jag längtar tills reserestriktionerna lättar lite på mitt jobb. När jag tog det sommaren 2020 så var det sagt att jag ska till Sthlm eller Gbg kanske 1 gång/månad. Hur många gånger tror du jag åkt upp? Noll. 😛 Förståeligt men LITE tråkigt för jag har aldrig haft ett jobb där lite resor ingår och det hade känts så coolt att få på föredrag och chilla på hotellrummet på jobbtid hehe! 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Oj så fina skor! Var har du köpt dem?

  Svara

 • Caroline

  |

  Jag skulle delta på ett möte förra veckan som skulle börja kl 9. Missade detaljen att det var finsk tid och missade första timmen. Försökte smyga in lite diskret i mötet. 😎

  Svara

 • Evy

  |

  Umgås du ”bara” med Hannah och Felicia av dina vänner nu för att dom är i din bubbla? Så många andra av dina vänner som verkar ha försvunnit 😅

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv