Follow my blog with Bloglovin

Presentationer och hemlig sovbild på telefonen

Nu börjar jag äntligen bli klar med min presentation!!

Har fått jobba kvällar denna vecka då det har varit svårt att hitta tid under arbetstid. Jag tycker det är väldigt kul att göra presentationer. Älskar att skriva manus också. Manusförfattare är faktiskt ett drömjobb jag tänker på ibland. I en parallell värld hade jag jobbat med det istället. Tror jag hade varit bra på det. Men att hålla i en presentation däremot. Näe, det känns inte riktigt lika kul. Inför mitt team är inga problem, men inför hela företaget är nervöst. Men, men är ju bara en övningsgrej det där.

Ska bli så skönt imorgon när det är över! Har ett möte direkt efter, men sen så ska jag unna mig att checka ut tidigt. Har bokat nageltid och ska laga något gott till middag. Sen ska jag sova gott och inte fundera på några jäkla slides.

På tal om sova. Jag hittade denna bild på min telefon:

Det är F som tagit på mig en morgon. Eller jag hoppas det är F i alla fall 🙃 Tror han tyckte det var kul att täcket och filten nästan ligger på golvet. Han brukar säga att jag alltid drar ner det. Där ligger jag och sover gott i alla fall, med min Footmender bredvid mig. Haha.

Två tankar om denna bild:

→ Jag sover verkligen så himla tungt. På kvällarna när vi går och lägger oss brukar jag scrolla på telefonen lite längre än F. Han somnar och när jag är klar ska jag lägga ifrån mig telefonen så tyst som det bara går bredvid mig, men han vaknar varje gång. Han är så otroligt lättväckt och vaknar bara man tittar på honom. Han typ känner det. Jag däremot kan sova igenom vad som helst. Jag vaknar inte när F går till jobbet trots att jag hör på sömninspelningen sen att han pussat mig hejdå och håller på och härjar inne på toaletten med hårfön och allt möjligt.

→ Vi sover endast med påslakan på sommaren och förra året var det varmt i sovrummet långt inpå hösten. Det blev en grej att vi ville se hur länge vi klarade oss utan täcken och till slut blev vi bara lata och orkade inte ta fram dem eftersom *det är snart är vår*. I månader har vi alltså frusit och har numera kompletterat med filtar i sängen, istället för att bara ta fram våra himla täcken. Så knäppt.

124 gillar

Kommentarer (21)

 • Cecilia

  |

  Okej det där med påslakan enbart är faktiskt riktigt sjukt. Haha. Jag har dubbeltäcke och AVSKYR att knöla in täcket i påslakanet men skulle aldrig kunna sova utan det heller. Ja, sjukt faktiskt.

  Svara

 • Jessica

  |

  Åh stort lycka till imorgon!!
  Jag ska också hålla en presentation/training session imorgon, också på engelska 😬 ska bli så skönt när det är över, fira med god mat och ett glas bubbel

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh heja oss!! <3 Lycka till! Det kommer gå superbra! Heja heja 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Säkert jättehärligt efter alltihop imorgon. 😉

  Svara

 • Maria

  |

  Njuuut av din sömn nu när den är bra! Av olika orsaker (främst jobbrelaterat) sover jag inte alls som förr. Jag lyckas ofta få mina timmar, men det där härliga helgnjutet med att sova lite längre, ligga och dra sig och somna om, som jag saknar det. Istället för sexfantasier har jag sömnfantasier, ehe.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag njuter! Sova är det bästa jag vet, haha. Tråkigt att höra, hoppas du hittar tillbaka snart <3

   Svara

 • Moa

  |

  Nej men alltså STOPP! Vad händer ens med ert underlakan? Vem kan ens sova på det där? 😂😂😁 Fitted sheets FTW

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

  • Jessica

   |

   Kände samma sak 😂😂. Vi har kuvertlakan, bästa uppfinningen någonsin ❤️.

   Svara

  • Kattis

   |

   Haha min tanke också! Vem la ens märke till påslakanet när underlakanet såg ut sådär 😐

   Svara

 • Tina

  |

  Det ser ut som du sover jätteskönt! 🙂 Lycka till idag, det kommer gå superbra!

  Svara

 • emma

  |

  Alltså är så avundsjuk på att kunna sova med enbart påslakan på sommaren. Får panik av bara tanken och sover med duntäcke på sommaren också. (iofs är jag ju vaken nu så kan ju uppenbarligen inte sova ändå…)

  Svara

 • Susanne

  |

  Haha, så roligt att man kan vara så ’dum-lat’ med vissa saker som med täckena 😅
  På de flesta hotellen i USA har de ett vanligt lakan med filt ovanpå som täcke, såå konstigt och omysigt tycker jag 😅

  Svara

 • Mila

  |

  Jag är som F där, är så frustrerande lättväckt. 🙁 För nästan 10 år sedan flyttade jag in till centrum från utkanterna av stan och fick börja med silikonöronproppar för ljudet på gatan var så störande (varför drar folk rullväskor genom Lund 10 ggr per natt!?). Sedan dess har jag flyttat några gånger och bor ok lugnt nu, men är så van vid de där öronpropparna att jag aldrig har kunnat sluta?! Har ett system där jag har proppen i ena örat och det andra örat mot kudden så hör ändå om typ brandlarmet skulle gå haha… Blir galen på mig själv. Önskar så jag kunde sova tungt.
  Lycka till idag! Kommer gå superbra! 🙂

  Svara

 • Fanny

  |

  Troligtvis sover F väldigt ytligt, med tanke på att han även pratar så mycket i sömnen.

  Svara

 • Lina

  |

  Hej! Var har du köpt dina sängbord? De är jättefina!

  Svara

  • Linnea

   |

   Vikhammer från IKEA! Köpte likadana för ett par år sedan, (inspirerad av Egoina🤷‍♀️) Verkligen superfina!

   Svara

  • Kattis

   |

   Ser ut som Ikea vikhammer 🙂

   Svara

 • Annie

  |

  Tänkt på dig idag! NU har du väl håller presentationen? Heja dig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla!! <3 Det gick bra!

   Svara

 • Frida

  |

  Jag har just nu lösningen att jag sover med påslakanet och så duntäcket löst ovanpå det. Jag måste verkligen ha varmt duntäcke för jag är så himla kall av mig men nästan varje natt tassar femåringen in till våran säng och han lägger sig så nära mig han bara kan, och han är SÅ varm! Vilket ju är bra för frusna mig men med duntäcke också blir det alldeles för svettigt så då knuffar jag ner det på golvet och bara påslakanet blir perfekt 😅

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv