Follow my blog with Bloglovin

Lite smått och gott

I mitt liv händer det inte så mycket just nu. Några tankar bara:

→ F har jobbat hemifrån hela veckan vilket har varit trevligt. Och jobbigt, haha. Tur vi kan ha möten i olika rum. Nej, men alltså jag älskar att umgås med honom dygnet runt ändå. Hoppas jag alltid kommer känna så.

→ Har beställt hem en ny fuktmask som verkar grym. Ska prova den lite till innan jag rekommenderar, men är imponerad än så länge. På tal om det, är det bara jag som alltid har med mig skincity-påse när jag ska handla? Det är så pinsamt när vi ska storhandla och har typ 10 skincity-påsar med oss. Man ba mmm gissa min favoritaffär : ))

→ Jag undrar ju varför jag inte frågat er om möbleringstips tidigare. Tusen tack för alla idéer! Jag tror dock tyvärr att bilderna luras lite och inte visar hur det faktiskt ser ut. Men jag ska helt klart mäta och se vad som är möjligt.

→ Minns ni blomman jag hade som fick bebisar? Jag tog 5 sticklingar och lät dem få rötter, sen planterade jag dem. Det har inte hänt något på flera månader, men nu har en av dem börjat växa! Från ingenstans sköt den i höjden. Åh hoppas den blommar! De andra dog dock.

→ Fredag imorgon! Ska typ bli storm så vi håller oss inomhus. Ska se Masked Singer och publicera mitt glasstest. Har testat alla glassar nu, till och med Olof.

Jahapp det var en torsdagshälsning från mig. Hoppas ni har det bra där ute i stugorna <3

 

104 gillar

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Givetvis har vi det bra i “stugorna”. Nja, lite hängig är jag om jag skall vara ärlig… Fördelen med att inte bo i Skåne är att man slipper de värsta stormarna. 😉

  Svara

  • Robert

   |

   Haha, kommer typ blåsa mer här än där så jag kanske inte skulle ha kaxat upp mig sådär. 😉

   Svara

 • Carolina

  |

  Det är ju på våren och försommaren man kan ta sticklingar och plantera! Tråkigt att det är en så kort period.

  Svara

 • Sara

  |

  Ska bli kul att läsa dina glassrecentioner!

  Svara

  • Sara

   |

   Men jag kan ju inte stava – recension så klart!

   Svara

 • Hanna

  |

  Haha åh jag har väntat på glasstestet! Men har redan hunnit testa några själv, blir så stressad av att kampanjen kanske tar slut snart så behövde passa på 😉

  Svara

 • Frida

  |

  Åh ser fram emot ditt glassinlägg!! 😍

  Svara

 • Karin

  |

  Är lite kluven till skincity sedan de för ett tag sedan (år sedan)? Hamnade i lätt blåsväder när det kom ut att de inte hade kollektivavtal och argumentet var att arbetarna var nöjda utan… är lite skeptisk till den typen av argument…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv