Follow my blog with Bloglovin

Påskmiddag hos Sofie och Dan

Igår bjöd Sofie och Dan hem oss på påskmiddag!

 

Bubbel och försnacks. Kanske det bästa med middagar ändå.

 

Sofie hade gömt varsitt påskägg till oss som vi fick leta efter innan middagen. F hittade sitt direkt, men jag hade svårare. Det är så typiskt oss förresten. Jag är sämst på att leta och hittar aldrig någonting. Särskilt inte i kylskåpet eller skafferiet.

 

Med lite hjälp hittade jag till slut! Så nöjd!

 

Jag som trodde att jag inte skulle få något påskägg i år <3

 

Sen blev det middag. Drömmåltid! Lax med sparris, hasselbackspotatis och två olika såser.

 

Vi spelade Ticket to ride Japan och åt efterrätt ovanpå spelet. Citrontårta med jordgubbar och glass. Så gott.

 

Bakgrund till denna bild:

Jag gick på toaletten, kom ut och ropade på F och bad honom komma in. Han gick in till mig, kom sedan ut och frågade efter en linjal. VAD HÅLLER NI PÅ MED EGENTLIGEN, frågade Sofie och Dan. Sofie sprang efter och tog en bild, haha.

Vi ska byta ut bänken ovanpå vår tvättmaskin och torktumlare och kollade hur deras lösning såg ut.

 

Sen spelade vi Ticket to ride Italien tills det var dags att gå hem.

Supermysig kväll!

 

119 gillar

Kommentarer (14)

 • Julia

  |

  Var det inte länge sen ni satte bänken ovanför tvättmaskinen? Nyfiken varför ni ej är nöjda med den pga tänkte också sätta en bänk ovanför vår maskin!

  Svara

  • Julia

   |

   Menade såklart ”det var väl inte så länge sen” 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

   Svara

   • Elisabeth

    |

    Ååh snälla berätta mer om bänken ovanför tvättmaskin!! Kan man fixa det själv? Behöver man borra i kaklet? Finns det nåt företag som fixar detta åt en? Har såå länge försökt hitta nån som kan gör detta i mitt badrum men gett upp flera gånger då jag inte hittar NÅGOT företag som kan hjälpa, blir GALEN!
    Tips och hjälp tas gärna emot 😀

    Svara

 • Anna

  |

  Jag har en fråga till dig. Hur har du och F delat upp ekonomin kring boende? Min pojkvän ska flytta in med mig i min bostadsrätt nämligen. Har F köpt in sig i lägenheten? Eller är den din och isf hur har ni delat upp dina fasta kostnader (hyra, ränta, amortering)?

  Om du upplever att frågan är för privat så ber jag ursäkt och du får strunta i frågan. Älskar din blogg och har hängt här sen starten :’)

  Svara

  • Martina

   |

   Om det är ok att nån annan lägger sig i, så tycker jag det rimligaste är att ni delar på månadsavgift, ränta, el, bredband och andra kostnader. Men att du däremot amorterar själv, han ska inte amortera på din lägenhet tycker jag.
   Om ni inte bestämmer er för att han köper in sig i lägenheten så klart, det får ju ni bestämma. Det beror väl på var ni är i förhållandet tycker jag.

   Svara

 • Sara

  |

  Så mysigt!

  Svara

 • Angelica

  |

  Åh så mysigt!!! 🥰

  Svara

 • Fia

  |

  så lyxigt det såg ut med minihasselback!😱 vilken bra kompis ni har!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja dom är bäst 😍

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt, kan man gissa. 😉

  Svara

 • Julia

  |

  Allt är så vuxet och ordnat!

  Svara

 • Martina

  |

  Ambitiöst med två varianter av ticket to ride på samma kväll! Är de så olika så att det är lönt att ha flera, är det inte bara detaljer som skiljer?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är två spel på samma spelbräda. Man vänder den bara 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Jag MÅSTE få veta vart du köper dina strumbyxor med fot?! Är på jakt efter såna själv, men hittar inte 😔

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv