Follow my blog with Bloglovin

Påsklov och routerproblem

PÅSKLOV!

Jag ska bara vänta på att Freddan ska sluta jobba sen ska vi gå och handla påskmiddag till ikväll. Ska bli skönt att vara ledig några dagar, och kanske tur då vi inte har något internet här hemma just nu. Våra “tre hål i väggen” har slutat funka och det har monterats en dosa på väggen istället.

Fick vår nya router idag, men alltså vi kan inte förstå hur man kopplar den? Det finns ju inget hål. Jag har ju noll tålamod med sådana saker och gav upp efter cirka 30 sekunder och använde internet i telefonen istället. F har inte hunnit kolla på det så mycket. Hoppas han löser det för teknikgrejer som strular kan ju vara det mest irriterande som finns.

 

Haha charmig bild. Orkade inte lägga mig på golvet, så jag tog en bild under dosan för att se om det fanns uttag där. Och det gjorde det! Fast bara LAN, inget WAN. Var tusan är WAN-uttaget???? Får panik.

Update fem minuter senare: Han löste det 😂

Påskmiddag som sagt. F var i fiskbutiken, men vår favoritsmak whisky & senapssill var tyvärr slut. Har blivit så besatt av sill. Folk blir alltid förvånade när jag säger att jag gillar sill. Det är samma sak som när jag säger att jag inte gillar rom & russin-glass. Det skulle man kunna tro då jag generellt gillar tantiga smaker. Särskilt godis och glass som smakar sprit. Men gillar inte russin. Glass med endast rom-smak kanske? Där har vi något!

Glad påsk på er! 🐣

120 gillar

Kommentarer (9)

 • Sandra

  |

  Jag brukar bara peta bort russinen, problem solved… 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Men finns ju mycket annan godare glass, vars bitar man vill äta!

   Svara

 • Robert

  |

  Skönt att det löste sig! Snygga naglar, förresten. 😉

  Svara

 • Desiree

  |

  Älskar dina citattecken här / Före detta ComHem-säljare

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 😄

   Svara

 • Mikaela

  |

  Jag väntade hela dagen igår på ett aprilskämt ifrån dig 😉 (efter köttfrossa-inlägget för några år sen🤣)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh! Hade gärna, men lade all energi på aprilskämtet på mitt jobb denna gång 😅

   Svara

 • Ulrika

  |

  Du får prova skildpaddeis i Danmark! Det är någon slags spritglass med choklad och karamell kanske? Orkar inte googla men jag tror alltid den ska vara god men så smaker den typ rom också tycker jag egentligen inte om den 😜

  Svara

  • Egoina

   |

   Måste vara samma som sköldpadde-pralinerna. Älskar dom!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv