Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Det är födelsedagsvecka! På torsdag fyller jag 32! Älskar att fylla jämnt, gillar inte ojämna siffror. Gillar mest tvåor dessutom. Drömmen var ju när jag fyllde 22. Sen gick det utför. Siffermässigt alltså!

Ser fram emot i veckan: Att fylla år såklart! Är ledig på min födelsedag och har tänkt ha en riktig drömdag med sovmorgon och bara saker jag tycker om. Sen ska F fira mig till helgen. Massa festligheter denna vecka alltså.

Veckans jobbiga: Att ventilationen i lägenheten fortfarande inte fungerar. Sån grej som man aldrig tänker på, som liksom bara finns, men som gör all skillnad i världen när den inte finns. Usch här är så kvavt och vi kan lukta precis allt grannarna lagar.

Veckans fundering: Är fortfarande fullständigt minblown över magitricket som vinnaren av Talang, Johan Ståhl, gjorde i fredags. HUR GJORDE HAN? Det är bland det sjukaste jag sett. Ni måste se klippet!

Glad över: Vårt påskris som vi fått av min mamma. Hon har pyntat det med små kycklingar, haha.

Veckans coolaste: Denna reklamfilm från Red bull.

Veckans lunch: Ska testa tiktok-pasta. Har varit lite anti då jag sett den öööööverallt, men jag får väl ge med mig och prova jag med. Säger till om det är gott!

 

86 gillar

Kommentarer (25)

 • Robert

  |

  Vi förväntar oss givetvis en uttömmande recension av pastan. 😉

  Svara

 • Alice

  |

  Tiktokpastan var hemsk! Alldeles för sträv med så mycket fetaost. Testade att göra den med färskost istället och det blev såååå mycket bättre! Ett paket vanlig philadelphia och ett paket med smak och sen resten av gojset som tomater, olja och kryddor. Lova att du testar!!!

  Svara

  • Bella

   |

   Jag gjorde den med Apetina istället. Inte äkta feta, den är mycket mildare!

   Svara

 • Cecilia

  |

  Jag har gjort pastan två gånger, första gången blev det SÅ gott och andra gången inte alls gott 😭 förstår inte vad jag gjorde fel andra gången.

  Svara

 • Filippa

  |

  Torbjörn Averås Skorup gjorde en debunk av magitricket på insta, om du vill veta hur.

  Svara

  • Egoina

   |

   Var? Gick in, men kan inte hitta varken som post eller story. Vill ju veeeeta!!!!

   Svara

   • Filippa

    |

    Det var en story! Skicka dm och fråga =) Jag minns bara hälften men tex att lappen sa Bert Karlsson var pga olika fack i påsen.

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha det ska jag göra. Förstår att även korttricket och sporterna är trick, men hur gjorde han med Edward? Han fick ju tänka på vilket djur han ville!!

     Svara

 • Tilda

  |

  Jag tycker den är sååå god! Brukar ha i lite spenat och schalottenlök också och äta det tillsammans med stekt gnocchi! 😋😋

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag har använt så kallad “salladsost” när jag har gjort. Smakar som fetaost fast utan den där sträva smaken. Funkar väldigt bra tycker jag 🙂

  Svara

 • Dolores

  |

  Men vad kul, äntligen någon som, precis som jag, inte gillar ojämna siffror! 🎉 När jag är någon ojämn siffra gammal glömmer jag alltid bort hur gammal jag är och drar till med närmsta jämna.. Fyller 39 i år och vet redan att jag efter ett halvår kommer börja hävda att jag är 40! 😁

  Svara

 • Moa

  |

  Pastan är mums!

  Svara

 • Sara

  |

  Kul med födelsedagsvecka!

  Jag gillar TikTokpastan!

  Svara

 • Nina

  |

  Jag gillar ojämna siffror mest! 🙂

  Svara

 • Ellen

  |

  Är ”Robert” din stalker? Jag får så obehagliga vibbar av att se hur han kommenterar VARENDA inlägg och alltid med flirtsmileyn.

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej det är han inte 😊

   Svara

  • Aina

   |

   Skulle precis ställa exakt samma fråga! Men skönt att det är inte han 🙂 Även om vi verkar vara flera som reagerar på kommentarerna?

   Svara

 • Wilma

  |

  Relaterar så mycket med siffrorna, älskar jämna ”mjuka” siffror. Håller med om att det var så tillfredsställande att bli 22. Jag trodde det var bara jag om kände så, speciellt eftersom jag fyller år 22 mars.

  Svara

  • Egoina

   |

   Grattis i efterskott! 🤗

   Svara

 • Camilla

  |

  Jag blev besviken på pastan. Smakar inte speciellt mycket, men om man har i massor med kryddor, buljong, eller annan smaksättning så kan det nog bli bra.

  Svara

 • Sabina

  |

  På tal om talang. Jag var också helt mindblown av vinnaren så visade klippet för min man som är den mest logiska människan i världen. Han menar att det finns inget sätt att genomföra det på utan att juryn eller åtminstone hela produktionen bakom talang hjälpte honom med magitricket. Ååå men jag vill inte att det ska vara så! 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhh jag tror också, iaf det med djuret. Men hoppas inte!!

   Svara

  • Alex

   |

   Haha men gud, bara för han inte förstår hur det gick till.

   Svara

 • Rebecka

  |

  Haha jag ÄLSKAR tiktokpastan. Det är ju en finne som har startat hela trenden! Åt den minst en gång i veckan hela hösten…
  Jag är tvärtom med siffrorna, jag tycker allra mest om udda tal. Drömmen var ju att vara 17 <3 Nu fyller jag 27 om några månader och har redan börjat säga att jag är 27 i misstag, för att det är så mycket behagligare (trots att jag har major ålderskris och verkligen inte vill fylla än). Jag tycker att jämna siffror känns så hårda?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv