Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Det som var på väg att bli den bästa veckan på länge avslutades precis tvärtom. Ibland undrar jag hur det ens är möjligt. Kan inte allt få vara bra nu. I några år i alla fall. Inte trauma på trauma. Så fort man slappnar av dyker cancer, olyckor eller andra tråkigheter upp igen och igen. Men ännu vet vi inte säkert. Jag försöker tänka positivt och hoppas på bra besked. Det behöver inte vara det värsta.

Jag är glad att det är måndag så att jag kan jobba och tänka på något annat. Inte ha tid att googla i timmar, läsa forskningsrapporter och ta hobbyläkarexamen. Jag är en person som måste VETA för att kunna hantera mina känslor. Jag vill ha svar. Väntan är olidlig. Igår ritade jag ett kök på Ikea för att tänka på något annat en stund.

Men som sagt. Jag försöker vara positiv. Det här ska gå bra. Allt är bra. Så måste det vara.

 

276 gillar

Kommentarer (63)

 • Annie

  |

  Massa kärlek<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack <3

   Svara

 • Mimmi H

  |

  ❤️❤️❤️

  Svara

 • Mikaela

  |

  ❤❤

  Svara

 • Veronica

  |

  Vad sjuk. Jag fick en *känsla* nyss, en tanke som flög förbi – ”undrar hur Egoina har det”. Udda eftersom jag aldrig har träffat dig, bara är en helt vanlig läsare. Men åh. Skickar massor av digitala kramar och hoppas på det bästa- vad det än är. ❤❤❤

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Nathalie

  |

  ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  Svara

 • Hanna

  |

  ❤❤❤

  Svara

 • Andrea

  |

  Allt hopp, all styrka, all kärlek. ❤️

  Svara

 • Robert

  |

  Håller tummarna. <3

  Svara

 • Emma

  |

  <3 <3 <3

  Svara

 • Lou

  |

  ❤️❤️❤️

  Svara

 • P

  |

  Svara

 • Mila

  |

  Hoppas allt löser sig till det bästa.❤ Kram!

  Svara

 • Teresa

  |

  Svara

 • Linnea B

  |

  Skickar mina varmaste tankar och lyckönskningar om att allt skall gå vägen, vad det än är ❤️

  Svara

 • Jennie

  |

  ❤️❤️❤️

  Svara

 • Åsa

  |

  Håller tummarna för dig och de dina 💓

  Svara

 • A

  |

  Fina du! Hoppas det blir positiva besked. Jag väntar själv på besked om det som de hittat i mitt bröst är något allvarligt, tuff väntan. Håller tummarna för dig vad det än är. ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller tummarna för dig med ❤️❤️❤️

   Svara

  • Emos

   |

   Håller tummarna!! Har själv gott igenom det. Mitt visade sig vara aggressiv bröstcancer MEN efter cellgifter, operation och strålning är allt borta och jag är cancerfri. Så skulle du få ett dåligt besked betyder inte det slutet <3

   Svara

   • Sofia

    |

    Mitt besked blev istället positivt, jag fick visserligen operera bort en tumör ur bröstet men den visade sig vara godartad och inte farlig. Så håller tummarna för att det blir så för er också <3

    Svara

 • Angelica

  |

  Åh 😭 Hoppas det kommer gå bra! Det måste det! Kram ❤️

  Svara

 • Erika

  |

  ❤️❤️❤️

  Svara

 • En annan Regina

  |

  ❤❤❤

  Svara

 • Emmalill

  |

  ❤️❤️❤️

  Svara

 • Alexandra

  |

  ❤❤❤

  Svara

 • Mia

  |

  ❤️

  Svara

 • Marilyn

  |

  ❤️❤️❤️

  Svara

 • Hanna

  |

  Håller tummarna❤️

  Svara

 • Frida

  |

  ❤️❤️❤️

  Svara

 • Cecilia

  |

  Men åh ❤️❤️ Håller tummarna

  Svara

 • Anna

  |

  All styrka och kärlek till dig! Du/ni har haft nog med tråkigheter tycker jag! ❤️

  Svara

 • Jessica

  |

  ✊❤

  Svara

 • Johanna

  |

  ❤❤❤

  Svara

 • Sofia

  |

  ♥️♥️♥️♥️

  Svara

 • Elin

  |

  ❤️

  Svara

 • Josefin

  |

  Skickar kramar! <3 <3

  Svara

 • Sara

  |

  Håller tummarna!

  Svara

 • Marie

  |

  All styrka till dig/er. Men jag blir genuint nyfiken på varför ni influencers envisas med att posta inlägg med kryptiskt innehåll som man inte förstår och som uppenbarligen bara skapar spekulation. Och sedan när man frågar så är det dumt att fråga för att man inte ska behöva berätta allt. Nej, sjävklart – men skriv inte inlägg som bara är till för att man ska undra?

  Svara

  • Johanna

   |

   Kanske för att man vill ge en heads up om att något har hänt som gör att stämningen och innehållet på bloggen kan komma att förändras lite? Eller kanske för att lätta sitt hjärta och få stöd från sina läsare? Jag tror faktiskt de allra flesta bara vill skicka kärlek och stöttning och inte gräva vidare i vad som hänt. ❤

   Svara

   • Egoina

    |

    Precis så. En heads up om att bloggen inte är prio just nu. Sen tror jag att de flesta förstår, även om jag inte skriver rakt ut. Vi vet ju inte än, så det finns inte mer att säga än att vi väntar på besked och att jag inte mår så bra just nu.

    Svara

  • Hanna

   |

   Kanske för att man faktiskt VILL fiska sympatier? Varför måste det vara något negativt? När två närstående till mig fick corona och hamnade på sjukhus samtidigt berättade jag bara på mitt jobb att det hade hänt mig en väldigt tung sak privat så att jag skulle vara låg ett tag. Mina kollegor är superfina så de var bara lyhörda och stöttande gentemot hur jag mådde, hörde av sig och undrade om det kunde göra något och var lite extra mjuka. Precis så som de flesta i det här kommentarsfältet beter sig. Kanske räcker det att veta att någon mår dåligt för att kunna stötta så gott man kan. Kanske måste man inte veta alla detaljer för det.

   Svara

  • Lily Morningstar

   |

   I landet av Kryptiska inlägg var det här den klaraste kometen som någonsin skådats.

   Titta på bilden. Läs inlägget. Har du läst den här bloggen mer än två månader vet du omedelbart.

   Svara

 • Em

  |

  Håller med Marie, förstår inte alls sånna här inlägg. Antingen berätta eller skriv ingenting.

  Svara

  • Sofia

   |

   Vi måste komma ihåg att vi läsare inte har någon rättighet till att ta del av andras liv. Vi får ta del av det som läggs ut sen får vi själva avgöra om vi vill läsa/följa eller inte. Hade du ifrågasatt en person på ditt arbete som informerade om att hon genomgår något jobbigt men utan att gå in på detaljer? Låt oss komma ihåg att det är en människa bakom varje skärm.

   Svara

   • Em

    |

    Ja, det hade jag gjort. Har nog bara bara personer runt mig som antingen är öppna eller inte berättar alls. Tycker heller inte att man kan jämföra vad du skriver med sånna här inlägg, som innehåller många detaljer. Aldrig varit med om irl att någon fiskar sympatier utan att säga vad det är faktiskt.

    Svara

    • Mila

     |

     Har du funderat på om du inte uppfattas som ganska osympatisk då? Jag har själv varit i den situationen att jag informerat mina kollegor om att jag kommer ha en arbetsvecka där jag flexar en del/jobbar hemifrån då jag går igenom någonting tufft. Jag berättade inte för att skapa någon slags aura av mystik, utan för att min pappa låg eventuellt döende på IVA och om jag hade uttalat de orden just då hade jag totalt brutit ihop i gråt. Vi är inte alla bekväma med att storgråta framför 10 personer. När veckan sedan gått och allting gått bra för honom så berättade jag lugnt vad som hänt.
     Varken influencers eller kollegor eller vem som helst har en skyldighet att dela med sig av detaljer kring privatlivet. Det finns 100 olika anledningar till att man inte vill/klarar av att berätta om allting exakt nu.

     Svara

  • Malin

   |

   Men hon har ju i princip skrivit rätt ut vad det handlar om? Läs igenom igen och tänk efter.

   Svara

   • pia

    |

    Haha, jag måste nog va den trögaste på jorden. Trots att jag läst hennes blogg sen burgerking-tiden så fattar jag faktiskt inte. Läst inlägget flera gånger också :´D

    Svara

 • Hanna

  |

  Stor kram till er båda <3

  Svara

 • Sandra

  |

  ❤️❤️❤️❤️

  Svara

 • Ida

  |

  Skickar varma kramar! Hoppas allt blir så bra som det går och att ni får bra besked <3

  Svara

 • Lina

  |

  ❤❤❤

  Svara

 • Cia

  |

  💕💕

  Svara

 • Jenni

  |

  ❤️

  Svara

 • Hannah

  |

  Skulle det inte vara bra så bär vi dig (er) så länge det behövs. All kärlek!

  Svara

 • Johanna

  |

  ❤❤❤

  Svara

 • Michaela

  |

  Håller tummarna att allt löser sig! ❤️
  Kom ihåg att försöka gå ut och få frisk luft, rör på dig och ät gott! Det låter så klyschigt och dumt, men att hålla strukturer i vardagen kan underlätta har jag märkt ❤️ få lite solljus varje dag och försök njuta av dem stunder du kan, kram ☀️❤️

  Svara

 • Elin

  |

  Håller alla tummar för att ni ska få bra besked ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv