Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

MARS! Det är nu det händer och livet vänder. Visst känner ni det i luften? Gick längs stranden på lunchen i strålande sol och helt vindstilla. Heja mars.

Mina planer för mars:

→ Åka ut till Hannahs sommarhus och sova över en natt. Vi laga mat tillsammans, spela sällskapsspel och njuta av naturen. Så pepp!

→ Hälsa på mammas hundvalp för första gången. Eller förlåt, hälsa på Stina för första gången. Alltså jag dör ju!!! Stina ska hon heta efter en omröstning på min Instagram. Det stod mellan Lisbet, Bodil, Stina, Agda och Elsa. Jag var inte team Stina till en början ska erkännas, men ju längre röstningen pågick desto mer blev hon en Stina.

 

Hon ÄR ju en Stina visst?

→ Fylla år! Vet inte hur jag ska fira ännu, men något kul ska det bli. Jag är ledig på min födelsedag, bara en sån grej! Jag hade velat äta på Ama som är en restaurang med rooftop bar som ligger på det nybyggda hotellet Clarion Sea U här i Helsingborg. Ser så fint ut där!

 

105 gillar

Kommentarer (11)

 • Robert

  |

  Nja, det där med mars stämmer inte. Igår, när det fortfarande var februari, upptäckte jag att det var för varmt med täckjacka när jag tänkte gå en promenad. Men visst blir det varmare och varmare. 😉

  Svara

 • Caroline

  |

  Skulle du inte kunna göra ett inlägg vad du önskar dig nu inför din födelsedag? Fyller också år i mars och tycker det är så kul när du visar vad du önskar dig/fått i present 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Det kommer! Jag har en lista 😂

   Svara

   • Kari

    |

    Så bra! 😁🥰

    Svara

 • Andrea

  |

  Stina!!! 😍 Blev tårögd så gullig(t) och namnet är perfekt!

  Svara

 • Rebecka

  |

  Absolut en Stina! Vi har en Edit här hemma ❤️

  Svara

  • Kari

   |

   Åååh, det är också jättefint. 👍

   Svara

 • Zandra

  |

  Elsa🐾
  Fast gillar verkligen Stina med…
  Och hon är ju grymt söt..blir sugen på 1 till ju

  Svara

 • Cecilia

  |

  Fortfarande besviken att din mamma inte valde Elsa trots att Elsa vann.😂 Stina är supersöt, vilken sorts ras är hon?😍

  Svara

 • Sandra

  |

  Har haft en Stina med. Vår bordercollie/ flat hette det. Sonen på då 8 år valde namnet. Riktigt bra hundnamn 👍

  Svara

 • Stina

  |

  Haha känner mig hedrad att få dela namn med en sån sötnos!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv