Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Om en vecka är det mars! Min födelsedagsmånad och månaden då det officiellt blir vår. WOW. Men först en februarivecka att släpa oss genom.

Dagens humör: Det blev plötsligt 20 grader varmare i Helsingborg. 10 grader istället för minus 10. Hur kan man vara annat än glad?

Veckans komihåg: På tal om det måste jag byta min vinterjacka till en tunnare jacka eller kappa. Jag glömmer hela tiden bort det, tar på mig min tjocka jacka och blir alldeles för varm på mina promenader. Det blev värsta svettbadet igår, haha.

Veckans hud: Mitt ansikte fjällar sönder. Gick ju all in på behandlingar förra veckan och jag gjorde även en PRX-T33 + Dermapen behandling. Tur jag inte behöver vara snygg denna vecka för just nu hänger det död hud i hela ansiktet.

Ser fram emot denna vecka: Tjejkväll med Felicia och Hannah på lördag!

Veckans hang up: Jag har blivit besatt av @rijksmuseum på TikTok som tillhör nationalmuseet i Nederländerna. De zoomar in på konstverk och berättar om olika målningar. Så intressant! Tror mitt nästa intresse ska bli att gå på utställningar och gallerier.

Glad över: Jag tillhör nu vårt Ängelholmskontor istället för Malmökontoret. Inte för att det spelar någon roll just nu, men är så glad för det. När det är dags att gå till kontoret igen har jag mindre pendling.

 

110 gillar

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Faktiskt riktigt nöjd med att jag köpte en halvtjock vårjacka förra året. Bra att ha ett mellanting. 😛

  Svara

 • Lisa

  |

  Hej Regina!

  Tänkte be dig som är så klok om lite råd. Men först vill jag säga att jag har läst din blogg i extremt många år och gillar den skarpt. Nu på sistone tycker jag dock att den har blivit ännu härligare, din och F’s relation verkar så otroligt mysig och enkel, och även fast ni båda jobbar hemifrån så verkar det snarare gynna er än tära på relationen som man hört att det kan göra för många andra. Min förhoppning är att en dag ha en lika fin relation som ni har!

  Nu till frågan.
  Varit singel ett par år (trött på det)
  Lyckas aldrig träffa några bra killar som jag går på flera dejter med men nu har jag varit på en ganska bra dejt med en kille. Problemet är att han bara var här på arbetsresa och bor annars drygt 250km ifrån mig. Om några veckor kommer han tillbaka för några veckors arbete till men sedan åker han utomlands och jobbar i ett par månader utan möjlighet till besök.

  Vi har pratat om att ses när han är här nästa gång, men jag funderar lite.. Är det dumt av mig att träffa honom igen? Tänk om jag bygger upp känslor för honom och så försvinner han iväg direkt, är det dumt? Eller ska man chansa lite? Jag hade väldigt trevligt för första gången på länge så hade han bott i min stad hade jag definitivt träffat honom igen.

  Om jag nu ska träffa honom igen, hur ska jag göra för att behålla kontakten med honom tills dess att han är tillbaks här? Efter dejten föreslog han Facebook istället för Tinder, så där har vi varandra nu, men hur upprätthåller man en relation med någon man bara träffat i några timmar utan att det ska bli “för mycket”?

  Ha det fint!

  /26 singeltjej

  Svara

 • Ingrid

  |

  Så påtagligt att vi bor i ett avlångt land. Jag anser att första vårmånaden här uppe är förns i slutet på april men egentligen inte förns maj. Ligger vaken och lyssnar på en mindre snöstorm just nu, skulle tippa på att de bara är -15 men blåser nått fruktansvärt i stormbyarna.
  Hoppas du får en fantastisk vår 😀

  Svara

 • Charlotte

  |

  Vill du berätta mer om behandlingen du gjort? Det går alltså att kombinera PRX T33 med dermapen? Är inte de ute efter samma resultat, bara att PRX T33 är nålfri? Förvirrad! Jag har länge tänkt prova dermapen, men osäker på resultat. Känner mig så ojämn i min hudton, lite ärr och allmänt glåmig. Hur blev din hy efter behandlingarna när lite tid gått? TACK för hjälp <3

  Svara

 • Hanna

  |

  Om du åker till Amsterdam någongång (efter covid etc etc) rekommenderar jag starkt att besöka Rijksmuseum. Det var en fantastiskt upplevelse. Vi var där nästan en hel dag. Byggnaden ser ut som ett gammalt slott men det är byggt för att vara museum (om jag förstod det hela rätt). Värt besöket var det i alla fall! Mycket fint!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det ska jag verkligen göra!! 🙂

   Svara

   • Sandra

    |

    Det och Van Gogh museet!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv