Follow my blog with Bloglovin

Alla hjärtans dag-helgen

Det känns som att denna vecka gått så fort. Har inte ens hunnit blogga om förra helgen. Den kommer här!

 

Det var alla hjärtans dag-helg! Möttes av detta när jag vaknade på lördagen. Alltså så gullig <3

Jag förväntade mig ingenting och trodde inte att vi skulle fira i år. Varje dag är ju alla hjärtans dag just nu, haha. Men så fint. Blev jätteglad.

 

Mina favoriter. Pralinpuckar från Chocolatte.

 

Efter frukosten åkte vi till Råå och gick promenad med F’s mamma.

Vi var på en visning i ett hus också. Vi kände direkt att vi inte var intresserade. Jag vet inte vad det var, men det var som att huset hade så dåliga energier. Jag ville typ springa ut direkt. Just när det kommer till boende är energin tusen gånger viktigare för mig än både läge och hur det ser ut. Märkligt ändå, jag är inte en så andlig person egentligen.

 

Hemma igen. Med mössfrilla. Är det bara jag som alltid får en konstig volymbulle där bak när man haft på sig mössa länge?

 

Det blev plock till middag. Jag fick välja och då valde jag rökta räkor med tre olika majo såklart. Godaste jag vet.

Resten av kvällen spelade vi Catan. Vi googlade och hittade en kille på youtube som berättade hur man gör för att spela två personer. Var faktiskt väldigt kul.

 

Klipp till söndag. Dags för frukost! Vår favorit till helgfrukostarna just nu är en jordgubbssmoothie som Tareq Taylor lärde mig. Den innehåller frysta jordgubbar, honung, äpplejuice, naturell yoghurt och vaniljglass. Kanske snarare är en milkshake? Haha. Sjuuukt god i alla fall. F brukar ha sin i frysen en stund och äta som glass.

 

Några timmar senare blev det dejt på The sweet house. Velat testa detta så länge. Vi beställde varsin sushicrepe.

 

Den var så sjuhuuukt mäktig. Jag trodde “sushin” var fylld med typ nutella, men det var kladdkakssmet.

 

Sen gick vi promenad i solnedgången.

 

Gick hem och lagade fläskfilégryta.

 

Och spelade ännu mer Catan.

 

Så mysig helg!!! <3

148 gillar

Kommentarer (14)

 • Johanna

  |

  Det här med att känna att man trivs i hus mm. Mamma&Pappa har berättat för mig att när de/vi var på husvisning när jag var liten och när vi var inne i huset så sa jag till mamma&pappa: “kom, vi går här ifrån”. Jag minns detta vagt men minns känsla av “obehag”. Vad är det är som gör att man trivs på vissa ställen och andra inte vet jag inte men jag känner igen mig i det.

  Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt, och visst känner man igen att få problem med en volymbulle. Trodde jag var ensam om detta. 😉

  Svara

 • emma

  |

  Är också en energi-person. När jag kom in i min lägenhet på visning var det verkligen en intensiv upplevelse. Blev arg på de andra som var där för att de gick runt i mitt hem. Sen kom jag med mamma, pappa, syster och systers kille till visningen, av en ren slump, så kan ha skrämt alla andra haha. Nu ska jag flytta till min tjej och då har jag inte fått välja var vi ska bo, det känns inte alls okej… 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha fattar vad du menar! Håller tummarna för bra energi i nya boendet ☺️

   Svara

 • Lina

  |

  Mina föräldrar köpte sitt hus typ på energier, men är väldigt anti-flum annars. Min mamma har berättat att huset hade stått tomt i många år när de var där och tittade och var mörkt, kallt och hade råttor i garderoberna. Ett riktigt skithus, mitt ute i skogen och mamma ville egentligen inte ens åka dit och kolla, men när de väl var där var det som att huset sa “välkommen hem, jag har väntat på er”.
  De har bott där i nästan 40 år nu 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad fint <3

   Svara

 • Marie

  |

  Är så glad för dig! Känns som om du och F har det sååå bra och att du är lycklig. Känns som det iaf! Heja dig <3

  Svara

  • Malin

   |

   Hur fin va denna kommentaren då? Älskar random peppande 💞

   Svara

   • Egoina

    |

    <3

    Svara

 • Emelie

  |

  För en massa år sen var jag och min dåvarande kille hemma hos en kompis till honom. Jag kände direkt när jag kom in i hans lägenhet att “här ska jag bo”, kändes verkligen som att komma hem. Några månader senare fick vi veta att han skulle flytta och vi fick möjlighet att ta över lägenheten.
  Och när jag och mitt ex letade lägenhet så var vi helt säkra på vilket område vi absolut inte ville bo i, men tillslut åkte vi trots allt och tittade på en lägenhet där pga vettig hyra och bra storlek osv och vi kände direkt “Det här rätt, här ska vi bo” och jag bor fortfarande kvar 😊

  Svara

 • Sara

  |

  Snälla, länka receptet till fläskfilégrytan – det ser så gott ut! Jag antar att du har skrivit receptet så jag sökte, men jag kollade tidigaste inlägget och det ser inte riktigt lika gott ut? Men det kanske bara är en sämre bild 😉

  Mvh,
  gravid och hungrig som måste äta den där grytan snarast!

  Svara

  • A

   |

   + 1 på hela den kommentaren. Jösses vad god grytan såg ut!!!!

   Svara

   • Egoina

    |

    Har tyvärr inget recept. Men här är ingredienserna vi använde: fläskfilé, lök, champinjoner, matlagningsgrädde, dijonsenap, peppar, soja, färsk persilja och buljong.

    Svara

 • J

  |

  Är precis likadan när det kommer till energier i hemmen. Mitt barndomshus som jag bodde i tills jag var 19 år trivdes jag aldrig i. Sov länge mellan mina föräldrar och drömde mardrömmar mycket. Jag var inprincip aldrig ensam i huset, sov aldrig ensam. Trodde inte jag skulle kunna flytta hemifrån för jag trodde det alltid skulle kännas såhär. Men så flytta vi till en stor lägenhet när jag blev 19 och där var det en helt annan känsla. Saknar inte ens huset, var bara skönt att stänga dörren. Kan fortfarande få obehag känslor i kroppen haha. Tur jag väljer själv nu vart jag ska bo.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv