Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Läget idag?

Känner mig lite låg konstigt nog. Förstår inte varför då jag hade världens bästa helg. Men men.

 

Vad gör du just nu?

Sitter supertyst och väntar på att F ska bli klar i ett möte så att vi kan laga mat. Kul förresten att jag alltid är så tyst jag bara kan, medan han tror att inget hörs när jag är i möte och skramlar runt med disk och har sig, haha.

 

Vad ska ni äta?

Det blir linsbiffar med sparris, fetaost och sallad, samma som förra veckan. Dör så gott!

 

Planer för veckan?

Inget särskilt förutom en helrenovering av min kropp. Tog en närmre titt på mina hälar och upptäckte rejäla sprickor. Bokade tid för fotvård. Inte kul att få problem med det där. Senast jag var på fotvård för typ ett halvår sedan sa hon nämligen att jag skulle vara noga med att smörja mina fötter då det var på väg att bli en spricka. Hon kommer bli så nöjd med mig… Lovar att vara bättre efter besöket. Sen bokade jag manikyr och massage också när jag ändå var igång. Hade så mycket problem med nacken och ryggen för några månader sedan, men det släppte efter tre omgångar massage. Tänker det kan vara bra att gå dit med jämna mellanrum.

 

Ska du köpa något i veckan?

På tal om rygg och nacke vill jag köpa ett laptopställ så att jag kan variera mig och stå och jobba ibland. Inte hittat någon bra än. Någon som har tips?

 

Vad står det i ditt senast inkomna sms?

Ett sms från Mathem som har extrapris på Bregott. Senast jag svarade på denna lista tillade jag att jag hade 265 olästa reklam-sms i telefonen. Nu har jag 393. Haha hjälp.

 

Veckans serie?

Jag har precis sett klart Vad som än händer på Netflix. Svepsåg ett gäng avsnitt igår. Åh, vad ska jag nu luncha till? Tyckte den var så himla bra. Tvärtom vad alla kritiker säger dock har jag förstått efter att ha googlat lite. Om ni vill tipsa mig om en ny lunchserie så tänk på att jag har väldigt dålig smak.

 

Vad ser du fram emot denna vecka?

Äta semla!!

 

Vad är du tacksam över?

Mina dagliga walkietalkies med Sofie, spelkvällar med Hannah & Felicia och F såklart. Vad vore pandemin utan dessa personer. Dom är allt.

 

107 gillar

Kommentarer (48)

 • Ella

  |

  Ha ha! Du får börja skramla loss ordentligt helt enkelt, så att han förstår hur mycket det hörs. Jag gissar att han tänker att “jag hör ju inget från henne när jag sitter i distansmöten – då borde ju inte hon höra mig heller” och inte har en tanke på att du faktiskt anstränger dig för att vara knäpptyst. Så var det iaf hemma hos mig en gång i tiden, men handlade om sovmorgnar… 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha smart!

   Svara

  • A

   |

   Haha lol. Eller så säger man till sin sambo att vara tyst?

   Svara

 • Elin

  |

  Gillar också Vad som än händer, men jag kan inte sluta att undra hur de spelar in när de är 20+? Är det ett filter som typ gör att de ser så unga ut? Snälla om någon vet så berätta för mig😀

  Svara

 • Johanna

  |

  Haha, jag har också sett ”vad som än händer” till lunchpausen! Jag tyckte också den var riktigt bra och googlade sedan på om det skulle komma en säsong två, då såg jag att den hade fått riktigt dålig kritik 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha det var exakt så det gick till för mig med 😂

   Svara

 • Jennie

  |

  The good doctor är mitt tips. Helmysig! Fått rätt bra betyg på imdb så kanske inte är nått för dig då i och för sig 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

 • Maja

  |

  Mitt bästa tips är Chicago fire! Fullkomligt älskar den serien😍

  Svara

 • Caroline

  |

  Har du provat att använda strykbrädan som laptopställ? 🙂

  Svara

 • Cecilia

  |

  Lunchavsnittstips är Parks and recreation på Netflix, min absoluta bästa komediserie, vill inte hypea för mycket men den är bättre än vänner 👀

  Svara

  • Robert

   |

   Ron Swanson… 😉

   Svara

  • Mila

   |

   Jag ser också Parks and Recreation nu och DÖR vad rolig! Visste ju att Amy Pohler brukar göra bra grejer men denna var över förväntan. 🙂

   Svara

  • Johanna

   |

   Ser om parks and rec för tredje gången nu när den kommit på netflix. ÄLSKAR den!!

   Svara

 • Robert

  |

  Blir till att hålla ett öga på hälarna, hur det nu skall gå till. Trodde inte att du var nån semmel-ätare förresten? 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Hallåååå!! Du måste se Rådebank på Nrk ❤️ Liknar skam lite och handlar om psykisk ohälsa.

  Svara

 • Karin

  |

  Var går du på massage någonstans? Jag bor också i hbg och behöver tips! Tack 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Reborn avenue! Rekommenderar varmt. Gör alla mina behandlingar hos Sarah 🙂 Allison är grym också!

   Svara

 • Ann

  |

  Jag kör “New Girl”, med Zooey Deschanel, som lunchserie! Försökte kolla på den förr men tyckte först den var för “tramsig”, men nu gav jag den chansen och ÄLSKAR alla karaktärer. Är inne på tredje säsongen nu. Lagom långa avsnitt för lunchen också, ca 20 minuter.

  Svara

 • Martina

  |

  Titta på Gift vid första ögonkastet USA på svt play. Ingen finkultur direkt, men så göttig säsong!

  Svara

 • St

  |

  Superstore på Netflix!

  Svara

 • Mathilda

  |

  Det enda jag kan tänka på när jag läser detta inlägg är hur gärna jag skulle vilja rensa dina olästa reklam-sms!! 😂 Får panik på sånt & finns inget hellre jag vill göra än att hjälpa folk att ”rensa upp”. I min telefon har jag endast sparat trådar från min familj & sambo. Resten raderas så fort jag inte behöver dem mer! Min kollega har över 1000 olästa spam-mail & jag får panik varje gång jag ser hennes inkorg. 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh!

   Svara

  • Lovisa

   |

   Du kan få rensa upp i min inkorg om du vill 🤣 Har en liknande situation!

   Svara

  • Kattis

   |

   Haha samma här!!

   Svara

 • Anja

  |

  Umgås du inte längre med din kompis som också gillade att gå på loppis? Jag saknar att se dina fynd från rundorna, blev inspirerad att också ge mig ut på jakt!

  Svara

 • Julia

  |

  Måste få tipsa om två serier som dock är väldigt olika. Emily in Paris (Netflix), supermysig lunch serie. Atlantic crossing på SVT, får rysningar i varje avsnitt, så himla bra och spännande!!

  Svara

 • Fia

  |

  Har också såna känslor när helgen varit toppen, undrar om det är någon slags intrycksbaksmälla? Är det ett ord?

  Svara

 • Caroline

  |

  Superstore på Netflix är ett måste! Så knasig.

  Svara

 • Carolin

  |

  Tipsar om Exuviance Heel and elbow dry skin repair eller Neostrata Problem dry skin cream (samma produkt, olika namn). Den gjorde min sambos fötter full med sprickor till helt återställda på ca 2,5 vecka!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Min bästa sämsta serie är Dynasty just nu, men funderar att se om Desperate Housewives som lunchserie nu. Men snart börjar PH och det är väl också bra på lunchen tänkte jag säga minus liggandet då kanske men men haha 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Längtar efter PH!! Haha

   Svara

 • El

  |

  Hej Regina!

  Jag bor för tillfället i England med min brittiska sambo, men vill eventuellt flytta hem till Sverige om några år. Min fråga till dig är, hur är det att bo i Helsingborg? Det kanske är svårt att svara på men uppelever du att det är svårt att få lägenhet/jobb?

  Är från Göteborg och älskar Lund/Malmö men har nyligen fått upp ögonen för just Helsingborg. Du får staden att se väldigt mysig iallafall 🙂 Tack snälla!

  Kramar!

  Svara

  • Mila

   |

   Hoppar in lite här som fellow skåning hehe… 🙂 Angående jobbsökande så tror jag det beror otroligt mycket på vad du har för utbildning/jobberfarenhet. Omöjligt att svara på om man inte vet då det är skillnad på att söka jobb som typ läkare eller som bagare… Lägenhet beror på om du vill köpa bostadsrätt eller hyra och vad du har för budget. Det finns rätt många nybyggen i Helsingborg som är relativt lätta att få hyra MEN som kostar mycket, typ upp mot 14 000 kr/månad…
   Helsingborg är trevligt tack vare havet och lite närhet till natur. Också trevligt att ta färjan till Helsingör och man kan ganska fort ta sig till Malmö också. Minus är väl att vissa områden (söder t.ex.) är hårt drabbade av sociala problem med allt vad det innebär (kriminalitet m.m.). Det slipper du i Lund men å andra sidan finns det noll natur/vatten där och därför är det ett plus att ha bil så man kan köra iväg och gå lite i skogen (om man gillar sånt!). Hoppas detta hjälpte lite i alla fall… 🙂

   Svara

 • Viktoria

  |

  Jag använder en sängbricka från Ikea som jag ställer på skrivbordet och så kan jag stå och arbeta. Men jag är rätt kort så passar nog inte alla. Sedan är fördelen att man kan använda sängbrickan i soffan när man vill jobba där.

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Inte konstigt med lite depp efter kul helg, snarare naturligt att det är trist när det är slut 🙂 Har läst nåt sånt om barn, att man tror de ska vara nöjda och glada efter en aktiv helg med roligheter men så är de sura och trotsiga och “otacksamma” efteråt, men de är bara nere för att det roliga är slut 🤗

  Svara

 • Emily

  |

  Hej!!
  Jag tenderar att ha ganska cheesy smak när d kommer till tv-serier – tänker att d kanske kan falla inom din smak oxå 😂
  Kolla in Sweet Magnolias och Chesapeake Shores på Netflix! Feel good, kärlek, familjedrama typ! Den förstnämnda med en sjukt hunkig basebolltränare dessutom 😅🙌

  Svara

  • Ida

   |

   +1 på sweet magnolias, haha älskar såna serier! Tack för tips på den andra! 😍

   Svara

 • Ellen

  |

  Tipsar varmt om “Call your agent” på Netflix. En fransk lättsam drama/komedi kontorsserie om några agenter och deras jobb och privatliv. Det är extra trevligt med lite kontorsmiljö när man jobbar hemifrån tänker jag, plus att den är rolig och har rätt fristående avsnitt så man inte känner att man måste se flera avsnitt i rad. Själv är jag föräldraledig och har passat bra att plöja Call your agents fyra säsonger nu mellan varven för att få lite kontrast till hemmalivet 🙂

  Svara

 • Lina

  |

  Heej! Måste bara tipsa om en fotknöl (hahha jag är 24 år, men detta låter som ett tant-tips) som fixar fötterna på ett par dagar! CSS SOS Cracked heel är som guld på burk och kostar typ 65 kr, men då behöver man inte ens fila.

  Svara

  • Egoina

   |

   Bättre än footmender? Blev inte helt bra efter fotbehandlingen så jag kör all in på footmender nu ☺️ men kanske den är bättre?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv