Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Nyårsafton 2020

12 dagar har vi levt i det nya året. Men hur såg det ut när vi firade in det? Det ska vi ta reda på! Här kommer vår nyårsafton 2020!

SÅ PEPP jag var på nyårsafton förresten. Inte längtat så efter en fest i hela mitt liv kanske.

 

Pyntade lägenheten med discolampa och ballonger. Kul att jag egentligen köpte discolampan (det är en vanlig glödlampa man kan skruva i vilken lampa som helst) för att ge till F’s syskonbarn för några år sedan. Men jag tyckte den var så kul att jag behöll den själv.

Vi har fortfarande den på varje kväll för att F *tycker det är mysigt*. Haha, undrar vad grannarna tänker.

 

Dukade med partyhattar.

 

Och hängde upp en vimpel. Köpte den på TGR för typ en tia och när jag skulle betala fick jag en present av tjejen i kassan. En hel påse med massa fina inslagningsgrejer, rosetter och presentband. Ville knappt ta emot för att det kändes så fel. Bästa investerade tio kronor ever.

 

Pyntade mig själv också! Blev samma glittriga klänning som på nyårsafton året innan.

 

Sen kom våra gäster Felicia och Hannah!

 

Jag och Hannah matchade med våra klänningar.

 

På tal om kläder är jag tydligen ihop med en kille som äger en ”stekrock”. Vänta jag ska hämta min stekrock, sa han när vi skulle steka köttet. Din vaddå?!?? Haha så gullig.

Vi kör all mat i ett svep:

Carpaccio med citronolja, ruccola och parmesan.

 

Oxfilé med rostad potatis, chilibearnaise och tryffelaioli. Duken försvann då jag råkade välta rödvinsskyn : ))

Orkade inte ta itu med det just då och tänkte att duken ändå var körd så den fick ligga marinerad i rödvinssky hela natten. Hur sjukt att den gigantiska fläcken ändå försvann dagen efter?? Superduk!

 

Chokladpudding och hotshots.

 

Vi varvade kvällen med sällskapsspel. Invigde Catan. Jag vann trots att jag knappt förstod vad jag gjorde.

 

Och Freddy var såhär nöjd när han och Hannah vann Med andra ord.

 

Tolvslaget firades med bubbel i fönstret. Blir alltid så rörd när klockan slår tolv. Blir varm i hjärtat av att tänka på att alla just då står och tittar upp mot himlen och hoppas på ett lyckosamt år. Hoppas det blir vad ni önskar alla där ute <3333

 

Det blev också en runda ut på innergården för att önska gott nytt år till Felicias föräldrar i fönstret.

 

GOTT NYTT ÅR ALLA!

189 gillar

Kommentarer (3)

 • Sara

  |

  Såg så trevligt ut! ☺️

  Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt och så fick du använda dina örhängen också. 😉 Mvh /Fel tidpunkt att kolla bilder för jag måste ha mat

  Svara

 • Hanna

  |

  Asså bara spelat catan 2 gånger så jag är ABSOLUT INTE nån expert (och typ värdelös) men jag trodde man var tvungen att ha öknen i mitten av brädet? Det i alla fall har de jag spelat med sagt till mig. Men om det inte är sant så öppnar det ju för helt nya möjligheter för den som alltid kommer sist (Dvs jag).

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv