Follow my blog with Bloglovin

Äntligen snö

Den här röda lediga dagen placerades ju helt perfekt! Vi vaknade upp till en stad i snö.

 

Trodde dock inte på F när han sa det. Han säger de mest kreativa sakerna för att få upp mig på morgonen, haha. “Mm eller hur. Ta en bild då”, sa jag. Och det var sant!

SNÖ!

Ni där längre upp i Sverige kanske tänker att det är en konstig grej att bli förvånad över, men då vi inte fick någon snö alls i Helsingborg förra året blev jag så glad!

 

Vi gav oss ut direkt efter frukost.

 

Som en sagostad.

Var ute hela dagen och fryser fortfarande. Nu blir det dubbla filtar i soffan och varm choklad.

 

123 gillar

Kommentarer (13)

 • Arianne

  |

  Jätteroligt att även ni fått snö och att det uppskattas! Här uppe har det även varit ovanligt lite snö än så länge men nu har den kommit och de senaste dagarna har varit riktigt kalla, omkring -18. Föredrar detta framför regn men vintern behöver inte vara så långdragen bara 😉 Hoppas du får en fin start på 2021!

  Svara

 • Allis

  |

  Härligt! En vinter utan snö är ju supertrist! Just nu där jag bor har vi ca 30cm och -22 grader. Otroligt vackert (ljuset är som vackrast när det är riktigt kallt) men det går inte att vara ute särskilt länge och njuta av det på grund av kylan. Men soligt, vintervitt och krispigt! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Jag var ute i några minuter förut idag. Fick räcka med tanke på kylan. Och snön. Fast den är man ju van vid. 😉

  Svara

 • Mila

  |

  I Lund låg snön kvar i typ 15 min… 🙁 Jag älskar snö. Är så less på att bo i Skåne om vintrarna. Många vill ju bo i Spanien delar av året men jag tänker att jag gärna hade bott i Luleå dec-feb hehe. 🙂

  Svara

  • Ulrika

   |

   Jag funderar också på att flytta norrut.. Växte upp i Halland, studerade i Köpenhamn och doktorerar just nu i Amsterdam. Men drömmer om att bo riktigt långt norrut! Tror dock mina jobbmöjligheter är ganska få där tyvärr.

   Svara

 • Tina

  |

  Åh vad härligt! Även fast jag älskar att det är sommar där jag är nu (i Australien) får jag sån himla hemlängtan när jag ser detta. Dina fina bilder får mig verkligen att sakna Helsingborg <3 Njut för mig med!

  Svara

 • Lisa

  |

  Så himla glad för snön i Göteborg! Den kommer ligga kvar i typ två dagar bara men ändå!

  Svara

 • Mia

  |

  I stockholm har vi fått kramsnö och det är ljusare nu. Hoppas den får ligga kvar men det ska visst bli kallare. Min hund en papillon älskar snön och tycker det är jättekul.

  Svara

 • Milla

  |

  Fick också snö, så mysigt tycker jag! Du svarade mig jätteklokt angående vänskapsrelationer i förra inlägget. Det kom flera vettiga kommentarer dessutom. Fick mig att tänka att det vore kul om du hade lite mer diskussioner i bloggen framöver. Kanske en fundering du har kring något ämne. Som exemplet ovan men även intressant när du skrev om PMS osv. och folk delade sina erfarenheter. Måste inte vara debatt liksom! Alltid tyckt att du är vettig och samtidigt nyanserad i dina texter. Verkar hänga en hel del kloka läsare här dessutom. Tror att det skulle lyfta din blogg till en ny nivå 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jättebra idé!! Kanske kan bli en återkommande grej. Tänker du att jag skriver en fundering/åsikt kring ett ämne och att jag sedan bjuder in till andra synvinklar och erfarenheter? Håller med om att det inte behöver vara debatt. Trevlig stämning och högt i tak, men inga elakheter eller påhopp.

   Är det något ämne du skulle önska i så fall? 🙂

   Svara

   • Milla

    |

    Jag har nog inte tänkt så långt! Bara en tanke som slog mig 😀
    Ibland när du gör en lista med saker du tänkt på, eller frågar läsarna om något, eller när du skrev krönikor – blir det ofta en öppning för diskussion i kommentarerna. Det är kul när det blir mer interaktion! För mig är det här en mysig blogg så det måste inte vara politik dock. Gillade även inlägget med hur man kan sysselsätta sig i pandemin. Snabba favoritmaträtter, spartips, relationsproblem.. you name it! 🙂

    Svara

    • Milla

     |

     Kan vara seriösare ämnen också förstås! 🙂

     Svara

 • L

  |

  Men altså; hvor er Karlsson?! 😂
  Hver gang du legger ut bilder utover hustakene må jeg se litt ekstra etter Karlsson på taket 😅

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv