Follow my blog with Bloglovin

Smycken jag köpte på Black friday

Nu blev det mycket materiellt här i bloggen på samma gång. Det var ju dåligt planerat av mig.

Men nu skruvar vi tillbaka tiden till slutet av november och spanar in vad jag köpte till mig själv på Black friday!

 

Hade två mål: 1) fylla på med produkter som jag brukar använda som tagit slut och 2) unna mig smycken. Klarade av punkt två galant när Lily and Rose hade 30% på hela sortimentet. Klickade hem tre ringar och två par örhängen!

 

Först ut Lucia earrings. Gillade formen på dessa. Som en insekt som är en blomma som är ett örhänge.

 

Ett mål för 2020 var ju att bli en örhänge-person. Nästa mål är att bli en ring-person också!

Ringar är faktiskt det finaste smycket jag vet, känner mig alltid så fin. Anledningen till att jag sällan har det på mig är för att jag får panik på att inte kunna tvätta händerna ordentligt och måste ta av och på dem hela tiden vilket slutar med att jag glömmer ringarna bredvid vasken.

Det har även hänt att jag tappat bort ringar eftersom jag glömmer dem på offentliga toaletter och hemma hos folk. Ibland ska jag *vara smart* och lägger dem i bhn när jag tvättar händerna, men jag glömmer ju det också och när jag klär av mig på kvällen trillar de ut och jag kan hitta ringar på de märkligaste av ställen.

Haha okej, lång parantes. Ska alltså försöka mig på det här med ringar igen.

 

Jackie pearl ring och petite capella ring. De är one size och kan justeras, så kan ha dem på vilket finger man vill.

 

Sist men inte minst dessa wow:iga Kate earrings som jag ska ha på mig på nyår. Hur fin ska jag va då!!!

 

Piffar vilken outfit som helst.

✨✨✨

127 gillar

Kommentarer (19)

 • Ragna

  |

  Hade samma problem med ringar förut så vågade aldrig använda mina fina ringar jag ärvt och fått från släkten. Sen gifte jag mig och har nu vant mig att tvätta händerna (och framförallt torka helt torrt) även med ring 😊 helt klart en vanesak.

  Svara

  • Egoina

   |

   Samma här! Har också fina ärvda ringar. Då är det bara att fortsätta öva då 😊

   Svara

 • A

  |

  Tips!! Äkta smycken. Det har gjort att jag slipper ta av mina smycken. Både vid dusch, när jag tvättar händerna. Och när jag sover osv! Känner mig naken utan mina smycken numera.

  Svara

  • Egoina

   |

   Har ”äkta” också, men jag vet inte, känns ändå inte som jag kan tvätta händerna ordentligt. Men är kanske en vanesak ☺️

   Svara

 • Pauline

  |

  Bra smyckessmak du har! Måste verkligen kolla in detta märke.

  Svara

 • Vendela

  |

  Det är helt rätt att ta av ringarna vid handtvätt, ryser av tanken på vad som samlas under dem och då är jag ändå inte särskilt bacillskräckig av mig så. Men när en jobbar inom vården så vet en ju vad som samlas 😬 Särskilt nu!!!

  Men ja, att glömma dem på diverse ställen är ett gissel. Ju dyrare saker jag har desto mindre risk att jag glömmer dem/är oförsiktig med dem har jag märkt. Eller att de har ett personligt värde.

  Svara

 • Mila

  |

  Jag sa det där med ringar och att tvätta händerna till en vän och hon tittade förvånat på mig “Men du kan ju tvätta händerna med ringarna på så tvättas även ringarna?”. Jag tänker det fastnar mycket äckel under/runt dem ändå… 😛 Men har börjat göra så att jag tvättar händerna med ringar på när jag är iväg (på jobbet, vänner, kafeer osv) men hemma tar jag av dem, så får jag det bästa av två världar? 😉 Har dock aldrig lyckats vänja mig vid att sova med smycken på sedan jag råkat riva mig i ansiktet i sömnen på ett armband för några år sedan…

  Vet någon om det blir konstigt att göra om hål i öronen? Mina har växt igen sedan ett par år men jag vill gärna börja ha örhängen igen. Kan det bli mer ärr/problem om man tar om hålen? Mina har alltid krånglat med ett dygn brukar jag kunna ha örhängen i utan att det blir varigt eller svullet (obs spelar ej roll om det är äkta eller inte)…

  Svara

  • Ragna

   |

   Gå till någon som vet vad de sysslar med. Hade gått till en piercingstudio om jag gjort det idag och inte en sån där pistol som trycker igenom örsnibben med örhänget som görs lite var stans.

   Svara

  • Josefine

   |

   Håller med det Ragna skriver här ovanför. Gå till en priercingstudio. Då gör de hål med en nål och inte pistol, så det är mycket mer varsamt för örsnibben. Sen kanske de kan göra hålet på ett lite annat ställe? Inte så det är synligt men kanske 1 mm åt sidan bara.

   Svara

  • Lisa

   |

   Du kan även spräcka de själv med baksidan på ett örhänge. Stick in piggen bara och tryck till.

   Svara

 • Lea

  |

  Vad har du för nagellack fina du? Kram <3

  Svara

 • Sara

  |

  Håller så med om ringar! Så fint, men får panik av smutskänslan. Jag har förlovning-och vigselring som jag lägger i byxfickan (om det finns fickor), annars får de vara på vid handtvättning. Men känns egentligen sådär. Det är svårt att bli torr under ringarna också efter det ofta är “hål” där stenarna sitter, så där är det ofta luftigt = eksem ibland.
  Men det är ju så fint med ringar! Vanesak kanske som vissa skriver…

  Svara

 • M

  |

  Vilket kul inlägg! Jag är en riktig ring-tjej. Har alltid älskat ringar! Jag använder bara ringar i genomgående silver eller guld nuförtiden (ibland guldpläterat silver också) så kan man tvätta händerna med dem på. Precis som på händerna och naglarna samlas det ju massor av bakterier kring ringarna också så de behöver också tvättas. Jag skulle känna mig smutsig fortfarande om jag tvättade händerna först och sen tog på mig den använda ringen igen. Jag brukar flytta runt dem lite på fingret när jag tvättar händerna så att jag tvålar in ordentligt på huden under ringen och på insidan av ringen också. Man kan också med jämna mellanrum lägga sina äkta ringar i ett glas med varmt vatten och diskmedel en stund och sen ge dem en försiktig skrubb med en tandborste (som man inte har till tänderna sen då). Lycka till med att bli en ringperson! 🙂

  Svara

 • Ida

  |

  Vad gör du dina naglar? Alltid så fina! 😍

  Svara

  • Ida

   |

   Var* ska det såklart vara!

   Svara

 • Robert

  |

  Så snyggt! 🙂

  Svara

 • Marie

  |

  Jag brukar bara flytta lite på ringarna och snurra dem när jag tvättar händerna för att tvålen ska nå överallt. Har bara äkta ringar, blir inte använda om jag måste ta av dem för ofta.

  Svara

 • Line

  |

  Trots att jag förstår problematiken kring konsumtion älskar jag dina materiella inlägg! Vill se mer!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv