Follow my blog with Bloglovin

Vad jag önskar mig i julklapp

Inlägget innehåller annonslänkar.

Egentligen önskar jag mig inget mer än att alla får vara friska och må bra, inga olyckor och inget virus. Men det blir ju ett kul blogginlägg…not. Om man får koppla bort allt det där och skriva en materiell önskelista vill jag ha:

 

 

🎁 Tallrikar. Köpte ju nya tallrikar nyligen. Har 6 stycken Lake från House Doctor och vill ha 2 till så att det blir 8.

🎁 Glittriga hoops. Tror jag såg någon ha på sig ett par i Idol. Har googlat men kan inte hitta likadana. Vill i alla fall ha STORA glittriga hoops. Ju större desto bättre.

🎁 Har äntligen fattat grejen med setting spray. Ja jo, jag har sett Bianca spraya sig på Youtube dagarna i ända, men tänkt att det är lite hittepå. Men sen provade jag Hannahs setting spray och nu måste jag ha ett! Helst ett med dewy effekt. Gärna detta drömmiga från Anastasia Beverly Hills!

 

 

🎁 Fick parfymen Glacé från Juicy Couture i ett pressutskick för några år sedan och den blev snabbt en favoritparfym. Nu är den slut och jag önskade mig därför en ny av F i julklapp. Men han berättade att den är slut överallt! Denna parfym finns inte att köpa länge. Alltså varför slutar alltid mina favoritparfymer säljas?? Blir så ledsen. Minns traumat med Excult av Naomi Campbell när jag var 15. Så jaha…detta blev alltså en icke-klapp. Men jaja, det heter väl ändå ÖNSKE-lista.

🎁 Vitlökspress. Vitlök är ju godast hackad, men ibland vill man ändå pressa och då vår vitlökspress gick sönder för flera månader är vi i behov av en ny.

🎁 Keps. Har ju blivit en keps-person och för att jag ska slippa ha på mig F´s andrahandssortering vill jag ha en egen. Hade jag varit tillräckligt cool hade jag velat ha en i fejkskinn eller en i “teddy-tyg”. Tror tyvärr inte jag är det. Men men.

🎁 Något jag tänkt på länge är att jag vill köpa ett örngott i siden. Det ska tydligen vara bra för både hud och hår. Blir osäker på om det verkligen är värt sitt pris? Men det finns knappt några gränser på hur många positiva aspekter som lyfts när man läser om det.

🎁 Sällskapsspel! “Catan eller Terraforming Mars”, skrev jag till min mamma.

🎁 Face roller. Inte en sån med nålar, utan en sån där massage-grej. Ja, jag vet att man kan använda händerna. Men det ser ju så festligt ut med såna? Vill också smörja massa saker i ansiktet, lägga sheet mask och rulla med en sån där. Låtsas att jag är på något lyxigt spa.

Vad önskar ni er?

89 gillar

Kommentarer (34)

 • Emma

  |

  Åh! Kolla Sanne Alexandras kollektion för Mockberg om du är ute efter glittriga hoops ☺️

  Svara

 • Sanna

  |

  Du kanske provat andra Juicy Couture-parfymer men annars så doftar typ ALLA gott enligt mig. 👌🏼

  Svara

 • Liza

  |

  Parfymen finns på Åhlens hemsida 😊

  Svara

  • Egoina

   |

   Går inte att lägga i varukorgen när jag provar 😯 Ska testa igen!

   Svara

 • Malin

  |

  Skulle också vilja prova sidenörngott men är i nuläget inte möjligt för mig att köpa en sån “onödig” sak som är så dyr. Förutom det skulle jag som är mer eller mindre ensamstående till min 3,5 åring vilja ha en spadag själv och helkroppsmassage, så värt med avkoppling för att orka!

  Svara

 • Ragna

  |

  Örngott finns hos sidenselma.se till lite mer humant pris 😊 väldigt nöjd med mina. Glöm inte fintvättmedlet bara! Funkar finfint att tvätta med all ull på ullprogram i tvättmaskinen.

  Svara

  • Mia

   |

   Sidenselma är bra .Jag önskar mej massor med maffiga lösögonfransar. Nytt romantisk rosa påslakan. Värmefilt. Och ett nytt nattlinne. Jo jag har varit snäll. 😉

   Svara

  • Egoina

   |

   Jo, den är fin 😻 Men vill ha en som är mer lättanvänd också 🤗

   Svara

 • Erica

  |

  Bitter som jag önskar jag mig bara lite ledigt, (typ en ynka dag) i jul&nyår men istället drogs all ledighet in och istället är vi inbeordrade att jobba extra pga av covid 😫
  Men annars önskar jag mig ett monopol 😬😂

  Svara

  • Sara

   |

   Du är grym! Hoppas du får ledigt snart <3

   Svara

  • Egoina

   |

   Ja precis. Finns inte 😞

   Svara

 • Fru K

  |

  Bevaka parfymen på Tradera eller Ebay, hittat flera flaskor av min favorit. 👍

  Svara

  • Krista / Miss Macaronia

   |

   Det där är ett grymt tips, jag har också fyndat massor så bl.a. porslinet jag samlar på och annat jag velat ha men är för snål för att köpa till fullpris. Man gör alltså en vanlig sökning på det man vill ha och under sökrutan kommer en ruta med Skapa bevakning. Sen när nån lägger upp ny annons som matchar ens sökning får man ett mail 👌

   Svara

 • Nicole

  |

  När jag var inne i ett sängvaruhus (vill minnas att det var Kungsängen) och skulle köpa mig sidenörngott blev jag istället rekommenderad örngott i bambu. De är ljuvliga att sova på, så det kan jag rekommendera 😊

  Svara

  • Mia

   |

   Bambu är toppen. Har det i örngott och nattlinne. Bra material som andas och håller mycket bra i tvätt.

   Svara

 • Robert

  |

  Jag vill ha en stor, vit toblerone i julklapp, haha. Verkar nästan som man måste beställa på nätet för att få tag i sånt. 😉

  Svara

 • Julia

  |

  Tipsar om instagram kontot satelje för sidenprodukter! Hon syr själv; har precis beställt tre tofsar, ska nog beställa ett par örngott också 🤭

  Svara

 • Julia

  |

  Tipsar om instagram kontot satelje för sidenprodukter! Hon syr själv; har precis beställt tre tofsar, ska nog beställa ett par örngott också 🤭
  Vet inte om det är skillnad i kvalité på tyg dock

  Svara

 • Julia

  |

  Tipsar om instagram kontot satelje för sidenprodukter!

  Svara

  • Julia

   |

   Hon syr själv; har precis beställt tre tofsar, ska nog beställa ett par örngott också 🤭
   Vet inte om det är skillnad i kvalité på tyg dock

   Svara

  • Maria

   |

   Måste påpeka att hon använder satin, inte siden! Stor skillnad på tyg och pris

   Svara

 • Ella

  |

  Rekommenderar märket Kitch för sidenörngott! Billigt och gör jobbet, enligt mig. Eller iaf en bra inkörsport så kan man investera vidare sen. Finns på Cult Beauty bla!

  Sen rekommenderar jag Body Shops face roller! Enda sen du skrev om ansiktsmassage har jag typ varit besatt och velat ha en face roller, men all är så sjukt dyra. Dock inte den från Body Shop! Tycker den funkar superbra för mig, det är såååå skönt, jag går typ runt och masserar fejset flera gånger om dagen numera för det känns som jag slappnar av haha.

  Svara

 • Caroline

  |

  Jag vill på riktigt bara kramas med mina föräldrar! 😭

  Har aldrig någonsin under mina 35 år firat jul utan dem men nu ska vi bara ses en stund utomhus.
  Snälla ge oss -5 och snööö i mängder!
  Blir säkert regn eller -30.
  Känner mig riktigt ledsen över detta och kan inte tänka ut nåt jag vill ha.

  Fyllde nyss år men blev knappt glad över presenten. Vill bara ha en lång kram!!
  Orsak till att vi är megaförsiktiga är att min pappa väntar på opertionstid för sitt hjärta.
  Dels så kan han ju bli riktigt sjuk av covid och dels så kan han ju inte opereras om han är det minsta krasslig.
  Jävla skit.

  Svara

 • Linda

  |

  36år här som får googla mkt som min 8åring pratar om för att “hänga med”. Nu får jag googla hoops och settingspray också..börjar känna mig gammal för jag har ingen aning om vad det är 🙈 jag kan dock säga att sidenörngott e big nono för mig..knastrar hejvilt för håret blir statiskt och håret lever ännu mer sitt eget liv

  Svara

 • Rebecka

  |

  Åh, jag vill också ha en keps! Känns som det absolut enklaste sättet att bli liiite coolare på.

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag är tråkig och säger inget. Vill bara äta gott och ha det mysigt. Har så mycket prylar redan, haha. Men kanske säger så också för att jag inte kommer på något jag vill ha just nu 😀

  Svara

 • Michelle

  |

  Jag önskar mig ett nytt mobilskal med kort hållare bakom då jag aaaalltid glömmer plånboken.
  Sen skulle jag verkligen vilja ha ett “presentkort” från min sambo att han sköter biltvättningen på min bil i ett år 😄😍

  Svara

 • Sophie

  |

  Ja!! Sidenörngott är SÅ värt det. Jag köpte på Sidenselma för 280 kr men har även hittat en tjej på instagram (satelje) som syr örngott för 150 kr/st. De är i bättre kvalité än Sidenselma och SÅ SÅ SÅ fina och sköna att sova på. Mitt hår är aldrig kaos på morgonen längre och min hy mår så mycket bättre. 😀

  Svara

 • S

  |

  Jag önskar mig fungerande wifi! Har snart varit utan det i två veckor och blir galen av att sitta med 1 liten gb mobildata på telefonen att snåla med tills månaden är slut 😭😭
  Annars önskar jag mig en ny lägenhet där det går att sova utan att störas av grannarna🙃🙃🙃

  Svara

 • Amanda

  |

  Jaaaa catan är världens bästa spel!!! Önskar mig ett catan expansion i julklapp (det som är så roligt att man kan bygga ut det också) 😍😍

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv