Follow my blog with Bloglovin

Har du…

Folköl i kylen: Nej inte just nu. Men hade nyligen fram till F drack upp den. Fick en öl hemskickad i samband med att vi beställde mat. Förstod ingenting då jag inte hade beställt den och blev jätteirriterad och trodde jag fått fel matbeställning tills jag upptäckte ett varsågod-här-är-en-gåva-kort. Märklig gåva kanske, men snällt ju.

Något husdjur: Nej. Skulle jag haft hade det varit en hund. Eller helst av allt en ekorre om jag fick drömma. Följer alla konton på TikTok som har ekorrar. Drömhusdjur ju. Men är egentligen taskigt att låta en ekorre bo inomhus.

 

 

Någon tatuering: Nej, men var på väg att göra för många år sedan, är glad att jag inte gjorde. Kan inte se mig själv som tatuerad person? Är för ocool. Fint på andra dock!

Någon favoriträtt: Nej jag tror inte det. Tycker om flera maträtter väldigt mycket, men har ingen favorit-favorit. Hade jag behövt välja en sista maträtt hade jag valt en buffé av snacks. Chips & dipp är given.

Varit utanför Europa: Oerhört tråkigt, men NEJ. Min bucket list grej när jag fyllde 30 var ju att åka till USA, men hahaha sen hände corona.

Några framtidsplaner: Ja såklart.

Söndagsångest: Nej, inte alls. Jobba hemifrån har botat det 100%. Inget mer imorgon ska jag jobba, lägga fram kläder, fixa matlåda, vilket tåg ska jag ta, när ska jag upp. Allt är chill. Lever i nuet.

Några MVG: Ja, några. Men hade flest VG.

 

 

Körkort: Ja sjukt nog?? Känns som jag fått det i ett cornflakespaket.

Puder på dig: Om jag har smink har jag alltid transparent puder. Annars spricker concealern och lägger sig i linjer ju. Man måste ha puder.

Något beroende: En bit choklad efter maten och måste alltid ha något på läpparna.

Nagellack: Ja, just nu. Flera olika färger på samma gång till och med. Men innan dess det var längesedan jag fixade naglarna själv.

 

121 gillar

Kommentarer (12)

 • Anneli

  |

  Vilket använder du? Jag använder make up stores transparenta men jag tycker man blir vit i ansiktet 🙁 har du något tips på något som är bra?

  Svara

  • Ella

   |

   Inte Egoina men väl makeup-nörd! För löspuder tipsar jag starkt om Laura Merciers puder. Håller hela dagen, även i T-zonen. Jag kör även på Catrice kompaktpuder som är superbudget (oklart om det finns i Sve dock?) och gillar även Rimmels, både lösa och kompakt. Tycker även Maybelline har rätt bra löspuder, MaxFactor har också ett löst i svart, rund dosa som jag inte kommer ihåg vad det heter men som är bra!

   Om puder blir vita på dig så är ett tips att kolla om de är ”HD Powder”, dessa är oftast framtagna för film men inte tex fotografi med blixt och tenderar att ge Flashback på bilder eller under stark belysning!

   Svara

  • Anna

   |

   Har provat några olika men fastnat för Laura mercier loose setting powder, translucent.
   Har typ fina linjer vid ögonen och pannan men tycker inte det lägger sig i linjerna eller krackelerar. Sen blir man inte spökvit heller. 👌

   Svara

 • Hanna

  |

  Hatar egentligen reklam men nu ligger det en Shell-reklam precis innan bilden på dig som kör. Står ”älska livet på väg” eller liknande. Hahahaha å.

  Svara

 • A

  |

  Har du tips på något transparent puder? Vilket använder du?

  Svara

 • Tuva

  |

  Vill också gärna ha tips på transparent puder! Min upplevelse med dom jag testat är just att dom gör så det spricker 🙁

  Svara

 • E

  |

  Har exakt samma känsla angående mitt körkort som du, men jag misstänker att det beror på att jag dels pluggat och sedan bott i städer där jag inte behövt ha egen bil sedan jag tog det.

  Svara

 • Mia

  |

  Så fina färger på nagellacket. Tycker om Iduns smink.

  Svara

 • Robert

  |

  Inte Gino som sista rätt då? Som efterrätt dessutom? Annars håller jag med om att puder och läppomsorg är viktiga grejer. 😉

  Svara

 • Lilly

  |

  Nej men nu blir jag ju nyfiken på tatueringen du aldrig gjorde! 😉 Vad hade du tänkt för motiv? Och vart skulle den vara?

  Svara

  • Elin

   |

   Får jag gissa på stjärnor på höften?? Bara känns som en passande Reginatatuering för x år sen!

   Svara

 • Mila

  |

  Jag har två tatueringar jag ångrar. 😛

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv