Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

8 bilder från veckan hittills

Ska inte tjata om det, men jag är så stressad nu. Har så mycket att göra och längtar till allt är över, samtidigt som det ändå är kul med lite puls. Ska ta det superlugnt i helgen och bara vara. Inte för att man kan göra så mycket annat just nu ändå. Kanske tur det.

 

Träffade några kollegor för lunch och sen var jag förbi kontoret en sväng i tisdags. Sista gången på ett tag, samma dag kom restriktionerna.

 

Har lagat kräftpasta. Sorry för länk till mitt tråkigaste recept-inlägg ever, men ni måste laga. Så god rätt!

 

Annan favoriträtt: hamburgare på toast. Fick massa vegoburgare från min mamma som behöver ätas upp. Älskar att toppa med massa stekt lök. Steker två gula lökar och trycker i mig. Lökkkk <3 Extra lyx med chips till.

 

F sitter såhär varje kväll med min fotolampa och fixar med sina klockor. Är det inte klockor så är det bilar så är det klockor så är det bilar så är det klockor. Han är så söt när han nördar sig. Men måste säga att jag föredrar sömniga klockvideor framför motorljud : ))

 

Försöker sysselsätta mig här hemma och bakar kakor exempelvis. Jag frös in resten av kakdegen i en rulle och lade in i frysen. Då kan man smidigt nog skära upp några bitar, lägga på en plåt och grädda så fort man är kaksugen. Lifehack!

 

Blev så glad över detta paket från Candypeople! Godisgodisgodis. Regnbågs- och vattenmelonbitar är mina favoriter. Helgen och halloween är räddad!

 

108 gillar

Kommentarer (17)

 • Robert

  |

  Borde kanske göra kakor igen? Smart att frysa in också. 😉

  Svara

 • Amanda

  |

  Blir så nyfiken på vad F gör med sina klockor. Putsar han dem? Skruvar på något kugghjul? Justerar tiden fram och tillbaka? 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag undrar också. Sitter och beundrar dem? Här på bilden kortade han ner en klocka som han nyligen köpt 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  Älskar såna här blogginlägg, så mysiga och fina <3

  Svara

  • Egoina

   |

   ☺️

   Svara

 • Nathalie

  |

  Receptet till kakorna är vart då? 😀

  Svara

 • Sandra

  |

  Så kul att se folks olika intressen. Har själv jättesvårt att se hur klockor kan vara kul men så roligt att alla har sina egna intressen och nörderier. Tror det kan vara rätt bra i ett förhållande att man har några skilda intressen då blir det mer saker att prata om <3 min man gillar att kolla på bil-grejer på youtube t ex och jag älskar att skriva. Så skilda intressen vilket gör det spännande!

  Svara

 • Hanna

  |

  Hej,
  Jag har aldrig kommenterat din blogg tidigare, men känner att det är dags nu. Vill bara uttrycka tacksamhet för att du bloggar, och att du bloggar på det sättet du gör. Alla inlägg behöver inte vara supergenomtänkta och fotade med proffsutrustning. Tror det var Sandra B som någon gång skrev att bloggen är det nya ”magasinet”, att det ska vara inspiration och bla bla bla. Håller inte alls med. Jag har läst din blogg i säkert över tio år, och jag gillar att ströläsa vad du gör, har köpt, har ätit, selfies från tåg och take away kaffe. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Man gillar att få uppdateringar från ditt liv helt enkelt, blir som en trygg vana.

  Vad jag vill ha sagt är väl att nu när du har mkt på jobb, och är stressad etc, så känn inte någon press för bloggen. De små genuina realtidsinläggen är oftast bäst.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad glad jag blir! ❤️ Ska komma ihåg det!

   Svara

 • Mila

  |

  Haha min sambo tittar också på märkliga och nördiga saker på yt. 🙂 Jag vet knappt vad… Drönare, bygga saker (?), astronomer… Jag är bara glad han inte är gamer som sitter och gapar framför datorn. 😉

  Svara

 • Ninni

  |

  Så mysigt inlägg 🙂 lite random fråga kanske hehe men är aktier och fonder något du sysslar med/har intresse för? 🙂 hade varit kul att läsa om

  Svara

 • Polly

  |

  Berätta mer om kakdegen! Är den köpt, egengjord, recept?😍

  Svara

 • Nina

  |

  Varför inte göra klart alla kakor av degen och sen frysa in kakorna? 😉

  Svara

  • Katarina

   |

   Poängen är väl att man vill ha nybakta kakor 😛

   Svara

 • Elin

  |

  Känner igen mig i att det är sjukt stressigt på jobbet just nu med deadlines etc. Har du något tips på hur man ska tänka för att hantera stressen? 😅

  Svara

 • Filippa

  |

  Viktig fråga: Hur hanterar du barn som knackar på dörren för bus eller godis? Låtsas ej vara hemma? Ger godis? Säger att du inte har?
  Jag får paniiiik när det plingar på dörren och skulle definitivt aldrig öppna utan att kolla ut ur kikhålet. Iaf så gjorde min kille det varav barnen sa bus eller godis och jag ba men säg nej och låt de gå, detta var dessutom en vecka innan halloween! Sen tog min kille min kinderchoklad och gav till barnen varav jag efteråt uttryckte lite av mitt missnöje, kände mig som en riktig surtant!! haha Är jag ensam om detta?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv