Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Min fredag

Jag firar ett år på mitt jobb denna vecka! Känns som att jag började nyss, men ändå inte. Kanske för att jag jobbat hemifrån i 8 månader. Så märklig situation. Tur jag hann med att vara på plats lite i alla fall.

På tal om att jobba hemma ska jag hämta en kontorsstol på Ikea imorgon. Trodde jag skulle klara mig utan, men nej det gör jag inte. Borde beställt en för längesedan. Vi fick välja mellan att låna hem en från kontoret, eller beställa en ny. Jag tyckte det var smidigare att beställa en ny att ha hemma då jag säkerligen kommer välja att jobba hemifrån en del när ”allt blir som vanligt igen”. När det nu händer…

Idag har jag FF. F-fritt. Han vill sällan äta sushi, så jag passar alltid på när han inte är hemma. Sushi och Idol. Riktig pangkväll ändå. Mina favoriter i Idol är Paulina, Nadja och Herman. Vem hejar ni på? Haha åh, detta känns som ett riktigt 2009-blogginlägg. Heja-dagboken-innehåll. Jag är ledsen över att det inte är så superspännande content här nu, men jag har inte energin. Har så mycket på jobbet, men snartsnart börjar alla kampanjer rulla igång och då är det värsta över.

Puss och kram, ha en fin fredag alla!

147 gillar

Kommentarer (22)

 • S

  |

  Jag tycker om dina vardagsinlägg! Är uppfriskande jämfört med resten av blogg och influencervärlden 🤗

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh men vad kul att höra! 🙂 Tvekar alltid på om jag ens ska skriva dem, för jag tycker de känns så tråkiga. Men det är kanske bättre än inget? 🙂

   Svara

   • D

    |

    Nej, verkligen inte tråkigt. Håller med S! Tycker det blir en mysig liten uppdatering . 🙂

    Svara

  • Elin

   |

   Håller med. Tycker det är mysigt att få ”dela” andras vardag. 😍

   Svara

   • Egoina

    |

    😍

    Svara

  • Emelie

   |

   Håller också med om detta! 😀

   Svara

  • Sanna

   |

   Håller också med. Det är sånt här jag saknar. Idag är allt så uppstyrt ”content” med superstylade bilder och tillgjord text.
   Jag vill också se vardag.

   Svara

 • Sara

  |

  Håller också med S <3

  Svara

 • Lina

  |

  Håller helt med ovanstående, den här sortens inlägg är jättemysiga ☺️

  Svara

 • Katarina

  |

  Håller med om att dina inlägg är uppfriskande. Just därför jag fastnade för din blogg.

  Svara

 • Pia

  |

  Det är sånahär inlägg jag gillar bäst 😁👍🏻

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • S.

  |

  Det är ju sånahär obetydliga inlägg man saknar på sociala medier nu för tiden!! <3 Det behöver inte vara mer avancerat än såhär. Och du som valt att hålla fast vid bloggkonceptet när alla andra begett sig vidare, ursäkta inte innehållet. Det är mysigt med klassiska gamla hederliga vardagsreflektioner.

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Mikaela

  |

  Sånna här typer av inlägg är mika favoriter!

  Svara

 • Nicole

  |

  Ååh men detta är ju mina favoritinlägg! 😍

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Kan bara hålla med angående vardagsinlägg. Är mest vardag livet består av och det är kul att tjuvkika lite på andras 🙂

  Svara

 • Annica

  |

  Håller med alla andra! Tycker också att dessa inlägg är mysiga. Sånt himla bra och skönt avbrott mot alla andra bloggare/influensers. Det är anledningen till att din blogg är den enda jag fortfarande läser regelbundet!

  Svara

 • Nike

  |

  Blir typ stressad över att du inte har någon matta vid soffan?! Ser så kallt och tomt ut utan! Matta gör ju ett rum! Skaffa matta! 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Hej! Undrar var du köpt den fina ljushållaren?

  Svara

 • M

  |

  Älskar såna här inlägg.❤

  Svara

 • Jessica

  |

  Håller med övriga! Vardagsinlägg och verklighet är de bästa inläggen!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv