Follow my blog with Bloglovin

5 saker jag är glad över idag

Hallå hej, lite positiv boost i bloggen denna onsdag. Här är saker jag är glad över. Högt och lågt.

 

→ SOFIE SKA BÖRJA JOBBA MED MIG! Men nyp mig i armen någon?? Vet att några av er uppmärksammade att min kompis Sofie var med på bilderna när jag hade AW med jobbet och undrade varför. Nu kan jag berätta. Om mindre än en månad blir hon min kollega! Så himla roligt! Älskar redan mitt marknadsteam så himla mycket och nu kommer hon in och blir en av dem. För bra för att vara sant ju!

→ Min närbutik-Ica, a.k.a. Där Jag Hämtar Alla Paket, har skaffat Instabox! Ingen är lyckligare över det än jag. Allt som minimerar sociala interaktioner är guld. Dessutom hämtar jag lite mer paket än vad som kanske är rimligt vissa perioder och slipper inbilla mig dömande blickar. Jag bara knäpper in koden, hämtar paketet och går. Enda minuset är ju att jag måste röra skärmen, men det är lugnt, har ändå alltid en “äckelhand” när jag är ute.

→ Vi gav inte upp Ozark! Har inte förstått varför serien Ozark fått så högt betyg och varför alla rekommenderar den. Den är ju zzzzå tråkig? Sämsta serien vi sett, konstaterade jag och F tre avsnitt in. Det hände ingenting intressant, huvudpersonen var så tafatt och…tråkig? Vi är ju vana vid att se masterminds som Heisenberg i Breaking Bad eller Professorn i Casa de Papel, men denna huvudperson har liksom aldrig någon plan. Så seg och konstig personlighet också? Beklagade mig till min kollega som sa att vi skulle fortsätta titta. “Första säsongen är tråkig, sen blir den bra”, sa hon. Haha wtf? Så märkligt att folk härdar ut en hel säsong. Men ja, vi gjorde också det. Och mycket riktigt – den blir bättre.

→ Ingen aning om detta är en nyhet, men det är det för mig i alla fall. Varm choklad pulver med smak av Baileys! Men wow LÄGG AV VAD GOTT. Ni vet ju att jag älskar kaffedrinkar och skulle gärna dricka Kaffe Karlsson varje dag, helst till frukost. Men är kanske inte jättelämpligt. Hehe. Detta pulver ska tydligen smaka likör och innehåller endast 0,5% alkohol. Mycket rimligare craving alltså.

→ Mamma har en ny tradition att hon skickar alla gulliga djurklipp som hon ser till mig på Instagram. Haha så mysig grej. Märker att hon har olika hang ups. Tokiga papegojor, hundar som låtsas svimma när de ska klippa klorna och otippade djur som är kompisar <3

93 gillar

Kommentarer (22)

 • Robert

  |

  Finns inget bättre än Instabox! Så skönt att slippa köer och skit. 😉

  Svara

 • Linnea B

  |

  Här hemma känner vi så om breaking bad..? Såg två säsonger tror jag men hände iiingenting överraskande? Haha. Önskar verkligen jag förstod hypen för ALLA älskar ju skiten.

  Svara

  • Hanna

   |

   Känner lite samma om BB. Förstår inte. Det gick ju aldrig bra? Bara misär hela tiden.

   Svara

  • Lina

   |

   Har försökt mig på breaking bad flera gånger, men kommer aldrig längre än några avsnitt.

   Svara

  • Anna

   |

   Samma här, såg alla säsonger och den blir liksom inte bättre. Jag och sambon tänkte att snart kommer vi förstå storheten men nej… Den är bara inte bra. 😂

   Svara

 • BB

  |

  Precis flyttat till en ny stadsdel och de finns inte instabox här?! Nu har jag gjort en beställning från cdon och de kommer i 12 olika leveranser och jag tycker inte om postombudet här (jätteotrevlig personal och ingen koll, något blir fel varje gång). Känner att jag kommer behöva flytta igen!

  Svara

  • Hilda

   |

   Oj 12!

   Svara

 • Ewe

  |

  Men guuud, skulle ALDRIG orka lida mig igenom en hel säsong av en tråkig serie. Det är knappt jag orkar ett avsnitt om jag inte tycker det är bra, haha. Är säkert Jason Bateman som spelar den tråkiga karaktären? Gillar inte honom heller så det gör ju inte saken bättre..

  Svara

 • Caroline

  |

  I UK så finns det varm choklad-pulver med smak av typ allt på Lidl. 😀

  Svara

 • Sofia

  |

  Vi är färdiga med första säsongen av Ozark och jag tycker att den har varit bra, så jag ser fram emot att det ska bli bättre. 🙂
  Det är den serien som min sambo och jag kollar på tillsammans, så det är bra att det finns många säsonger.
  Tidigare kollade vi på The Sinner. Kan rekommenderas!

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  En till sak att vara glad över är de 200 (!) kommentarerna på förra inlägget 😲 Ok några består av svar men vilket bra inlägg och så roligt att läsa alla svar, har skrattat så mycket 😄

  Svara

 • Ulrika

  |

  Jag är en sån som inte kan ge upp på en serie. När jag väl har börjat så härdar jag helt enkelt ut, samma sak med böcker. En serie jag dock höll på att ge upp på efter första avsnittet var Reply 1988, en kdrama på netflix. Avsnitten är långa (cirka 1.5 timma) och det är 20 avsnitt (dock bara en säsong). Därför kände jag att vi måste skita i den direkt, ingen ide att spendera liksom 4 timmar för att sen ge upp…. Men… Min kille ville gärna se vidare, och typ efter avsnitt två var jag hooked. Nu ÄLSKAR jag den serien alltså, så sjukt bra. Vi har bara fyra avsnitt kvar, så jag försöker dra ut på det så jag kan njuta av längtan av fundera på vad som ska hända osv. innan det verkligen tar slut.

  Svara

 • Mila

  |

  Såg första säsongen av Ozark och håller med, väldigt tråkig. Min sambo gillade den men nu var det typ ett år sedan vi kollade så frågan är hur mycket man minns… 😛
  Har ni funderat på att se The Leftovers? Enligt mig världens bästa serie. Saknar fortfarande ibland personerna i den. Och pluspoäng för att den har ett äkta slut. 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Åh, äntligen någon som delar mitt intresse med att skicka bilder och videos på djur! 😍 Mina föräldrar uppskattar det dock inte, men man blir ju så glad av att få en video på en söt hund eller något annat. 🥺😍

  Kram,
  Rebecca

  Svara

 • J

  |

  Såg på din insta-story att ni kollar på happy dejtings q&a. Kan du inte ta upp ett inlägg med vad du tog till sig mest av eller något liknande? ☺

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag missade typ halva tyvärr. Men mina kompisar sa att det var superbra 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  På tal om instabox, kom att tänka på en händelse när onlinebutiker var relativt nytt. Jag beställde ganska mycket online (typ allt), så killen på hämtstället var övertygad om att jag var kär i honom. När han berättade det tyckte jag det var så jobbigt (han var alltså seriös) så jag slutade handla online från en dag till en annan för att slippa gå dit igen… sen flyttade jag något halvår senare så det löste sig själv. Hade älskat instabox.

  Svara

 • Marlene

  |

  Bara jag som klickade ett antal gånger på ”hyndvideon”? 😒😅 känner mig lurad! 🤣😅

  Svara

 • Isabelle

  |

  Kan ett pulver innehålla alkohol :O

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, förstår inte heller…

   Svara

  • Egoina

   |

   Så smart!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv