Follow my blog with Bloglovin

Vandring, rådjur, chiliramen & spelkväll

I lördags ringde vår kompis Marcus och frågade om vi ville med och vandra. “Absolut”, sa vi och en kvart senare hämtade han oss.

 

Vi åkte till stenbrottet i Svanshall. Himla fint där. Men roligast var att vi såg så många rådjur! Tre stycken gick ut på stigen precis framför oss, några sprang vid stranden och sen såg jag minst tio stycken stå tillsammans i en klunga inne i skogen.

 

Besviken på att vi inte såg kopparödla dock. Läste att det är vanligt där och letade verkligen, haha. Men nope.

 

Vi åkte hem, chillade med Mario Kart i soffan och på kvällen gjorde vi oss fina för att gå ut och äta.

 

Lättare sagt än gjort. Vi hade inte bokat och gick runt i över en timme och försökte få bord på olika ställen. Har aldrig varit med om att det varit så svårt. Restaurangbranschen verkar ha återhämtat sig? Eller är det på grund av corona och att de inte kan ta in lika många kanske?

I alla fall. Till slut hamnade vi på Barski. Ramen och öl funkar ju alltid. Valde den med chili som är så himla god.

 

Hannah och Felicia hade fonduekväll och frågade om vi ville komma förbi och spela spel vilket vi ville. Spelade en svensk version av Cards against humanity och yatzy tills klockan blev sent och vi gick hem igen.

Urmysig lördag ju. 10/10, precis som datumet.

 

106 gillar

Kommentarer (11)

 • Zoe

  |

  Ibland när jag läser din blogg får jag mer livsglädje?? Kan typ inte förklara varför men jag har haft det jävligt tufft och blandannat behövt byta identitet och lämnat de mesta av mitt tidigare liv bakom mig och ibland känns det som om jag är en förlorad själ som aldrig kommer få ett normalt liv. Nu har jag precis upptäckt att jag är gravid med the love of my life och i min situation är allting extremt krångligt men av nån anledning fick detta inlägg mig påmind om att oavsett hur svårt eller kämpigt eller krångligt allt är just nu innan vi rett ut hur vi ska göra, så har jag ju honom (och snart en mini version av oss båda😭💞) och en dag kommer vi också ha ett mysigt liv med vänner så som ni verkar ha det. Haha det här lät ju bara jätte konstigt för jag förklarar inte ordentligt men jag kände av nån anledning för att försöka (väldigt odetaljerat fast utförligt) förklara att ditt inlägg gjorde mig glad.

  Svara

 • Hanna

  |

  Reklamen förstör ditt inlägg! Hela tre annonser ligger blandat med bilderna, så iaf jag blev helt förvirrad av första annonsen med bensinmannen. Trodde det var din kompis först. Går det att göra så att annonserna är mellan inlägg? Nu hackar dom sönder så mycket 😐

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller med. Det blev extremt mycket reklam helt plötsligt! Ska höra med byrån jag jobbar med.

   Svara

  • Frida

   |

   Håller med, har det likadant.. 😕

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! Rådjur kan man träffa på lite varstans här i krokarna. Lite läskigt när de dyker upp runt motionsspåret, dock. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Skulle tro att kopparödlorna gått och lagt sig för vintern. Ni får försöka igen till våren! //Biologen

  Svara

 • Em

  |

  Inte “säsong” för kopparödlor. Inte sett någon sen september. Så söta är de. 😍 Hade turen att se en fullvuxen för några veckor sen, skulle tippa på 70-80 cm.

  Svara

 • Amanda

  |

  Gällande svårt att få bord, upplever (som arbetande i restaurangbranschen) att fler faktiskt väljer att boka pga Corona för att vara säkra på att de får ett bord. Alla restauranger måste ha en meter mellan olika sällskap vilket såklart också resulterar i färre platser. Tror också att det blir mer människor i omlopp som går ut och dricker på restaurang då många nattklubbar är stängda. Samma mängd ska alltså få plats på färre ställen 😊

  Svara

 • caroline

  |

  Hästarna! Klappade du hästarna där?! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv