Follow my blog with Bloglovin

Hej och välkommen helgen

Hej kompisar! Hoppas ni har en bra fredag! Jag har. Äter chips och kollar Idol som varje fredag. Det bästa med hösten.

Lite random bilder från min telefon. Alla på något ätbart, tydligen:

 

Som mina knäckemackor framför Seinfeld. Ibland är inte min lunch mer spännande än såhär. Har stenhårt stått emot Aromat hela mitt liv för att jag av någon anledning typ…ser ner på den kryddan? Och folk som äter den? Haha skön jag är då. Men så fick jag feeling och ville veta vad the fuzz is all about. Är väl okejgott?

Ser Seinfeld från början nu btw. Har en grej att jag skulle tycka det var kul att prova på att skriva manus till standup, så jag fick sånt Seinfeld-sug.

 

Igår hade jag och Hannah tjejkväll och jag köpte med mig såna här fyllda chilisar i Ica-disken. Så himela goda.

 

Och idag lunchade jag med en kollega. Det blev flankstek på Mollberg som var supermums.

Innan dess satt vi på Fahlmans och bredvid oss satt en äldre herre som berättade att han klär upp sig och går till Fahlmans och äter frukost och läser tidningen varje dag och har gjort i X antal år. Minns inte hur många, men det var typ 30 år. Hur fint :’)

 

Har som tradition att köpa en pralinpuck från Chocolatte på fredagar. Idag köpte vi en viol och en saltkola. Hade glömt att violen är sådär. Men saltkolan. OMG.

 

Avslutar med jordens godaste chipssmak. Dessa chips är sjuka! Om du gillar vinägerchips måste du prova. Dessa är vinägriga, har en subtil sötma och smaken får en extra piff med hjälp av löken. De är så wowiga att det inte är klokt. Snälla alla köp dem så att de blir ordinarie!!

 

104 gillar

Kommentarer (18)

 • Cecilia

  |

  Hahah jag håller med om aromaten, vet inte varför jag ser ner på en krydda (?) men jag gör typ det! Hör ju själv hur orimligt det låter!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så sjukt! Vad är grejen med det 😂

   Svara

   • Cecilia

    |

    Jag gissar på för att ni undermedvetet kommer ihåg att ni läst om att det innehåller mycket glutamat som inte är speciellt nyttigt? Kanske. Jag ser också ner på det, men egentligen också utan bevis för jag vet verkligen inte om det stämmer att glutamat är så farligt som jag har för mig haha

    Svara

   • Emma

    |

    Jag gör samma!!! Gäller även för grillkrydda, skulle ALDRIG kunna erkänna för mig själv om jag mot förmodan skulle tycka det är gott 😅

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha same 🙈

     Svara

   • Vickan

    |

    Haha jag med. 😂 För mig är det för att den innehåller glutamat som man fått höra inte är så bra. När man googlar verkar det lite oklart om det är farligt eller inte. Och att det är en lite oklar kryddblandning? 😂 ”salt, mononatriumglutamat (E621), mjölksocker, stärkelse, jästextrakt, lök, solrosolja, palmfett, kryddor (bland annat vitlök och selleri), karljohansvamp och smörsopp”

    Svara

 • Ninnie

  |

  Ser absolut ner på aromat, innehåller det något annat än natriumglutamat? 😅 Har inte läst innehållsförteckningen…

  Svara

 • Mia

  |

  Jag förknippar aromat med skolmatsalen och den mat som serverades där. Det var ingen höjdare på min tid i alla fall, så det hänger nog kvar därifrån!

  Svara

 • Kari

  |

  Jag googlade:

  “Ja det stämmer att Aromat inte är så hälsosamt för oss. Det beror på att det innehåller glutamat, ett ämne som sägs kunna ge både huvudvärk, svettningar och allvarligare skador som fosterskador och depressioner.”

  😲

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ska säga det till Aromat-älskaren F 😂

   Svara

 • Sandra

  |

  Jag själv gillar italiensk salladskrydda men den känns ju B bara på namnet. Men det är ju faktiskt jättegott att ha i salladen och på mackan!

  Svara

 • Robert

  |

  Brukar aldrig köpa den typen av chips. Känns som de brukar vara typ stenhårda men jag kanske minns fel. 😛

  Svara

  • N

   |

   Eller krispiga…

   Svara

 • Malin

  |

  Men hur gulligt med gamlingar? Jag jobbar i klädbutik och häromdagen var det inne en farbror som berättade att han är 92 år och bestämt att de sista åren i sitt liv ska han ha färgglada kläder. Alltså grät inombords pga finaste jag hört!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh ❤️

   Svara

 • Kattis

  |

  Jag trodde iiiinte att jag skulle gilla chipsen. Hatar äppelcidervinäger med en BRINNANDE passion och tänkte att det skulle smaka som det…. Men tänkte att jag älskar ju salt&vinäger-chips och jag vill ju gärna att du ska få ha kvar din chipssmak, så jag chansade ändå. Mmm okej SÅ SJUKT GODA??

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!! Jaaa livets chips 😍

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv