Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Jag satt i köket och upptäckte en fluga som svävade på samma ställe. Det var som att den hovrade nästan. Jag gick nära för att titta och insåg att den dessutom var upp och ner. Jag kunde också se att vingarna knappt rörde sig. Vad är det här! Kan flugor flyga upp och ner? Kan de ligga och sväva i luften likt svalor, upp och ner? Sen plötsligt från ingenstans dök en spindel ner och började festa på den stackars flugan som tydligen hängde i en spindeltråd.

Jag hade helt glömt att det skulle komma folk idag för att kolla mina ventiler och att vattnet skulle vara avstängt mellan 07.30-16.00. Förstår inte hur jag kunde glömma? Det måste ju vara två av de värsta sakerna jag vet: 1) att släppa in främlingar och 2) att inte kunna tvätta händerna på timmar. Hade ju inte ens förberett mig genom att tappa upp vatten. Så jag fick tvätta händerna med Ramlösa. Haha alltså : ))

Förutom allt det där har jag en fin måndag ändå. Hoppas ni har det också!

 

 

87 gillar

Kommentarer (5)

 • Fanny

  |

  Flög du inte i taket när spindeln dök upp? 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha skoja inte!!!

   Svara

 • Robert

  |

  Jag undrar själv om det fortfarande finns levande flugor i lägenheten. Har varit rätt många på slutet och en del verkar kunna vara tysta i veckor för att plötsligt börja “väsnas”. 😉

  Svara

 • Sabina

  |

  O du allsmäktige Egoina. (och ni i kommentarsfältet) Jag har den fantastiska oturen att ansvara för personaldagen på mitt jobb såhär i coronatider. I vanliga fall brukar det vara en dagsutflykt till olika roliga ställen men det kan vi ju inte göra nu. Vi måste dessutom hålla avstånd till varandra såklart, vi är 15 personer men vi har en stor lokal att vara i i alla fall. SNÄLLA har du några tips på vad man kan hitta på för roligt en hel jobbdag utifrån restriktionerna, jag blir stressad, haha!
  Två i gänget är dessutom i pensionsåldern och inte så rörliga, så det får inte vara fysiska hetsiga lekar eller så.

  Svara

  • Emelie

   |

   Musikquiz är ett tips! Med blandade låtar så både unga och gamla känner igen någon låt.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv