Follow my blog with Bloglovin

Vad jag tittar på just nu

Det absolut bästa med hösten är ju alla serier som börjar igen. Förstår att ni undrar vad jag tittar på just nu. Det ska vi ta reda på!

 

La casa de papel

Har sett klart allt som finns att se och väntar tålmodigt på sista gången. Men den får vara med ändå. Har ni inte sett den så gör det! “Professorn” rekryterar en grupp med människor som sedan tillsammans ger sig på det ultimata rånet. Lovar att den kommer få dig att vilja prata spanska, lyssna på Bella ciao….(och råna banker?)

 

Älska mig

Josephine Bornebusch gör denna serie i vilken hon själv spelar rollen Clara, en person som skiljer sig mycket från Mickan som vi är vana att se i Solsidan. Det är två saker i seriens handling som jag stör mig så himla mycket på att det nästan var dealbreakers, men ska inte spoila. Jag fortsatte titta, så något har den ju. Strålande skådespelarinsatser och man pendlar ständigt mellan ångest och myskänsla. Jag såg hela första säsongen i ett svep.

 

Paradise Hotel

Ja, men jag kan ju inte hålla mig borta. Gillar inte alls grejen med allstar vs. vanlisar och får mean girl-vibbar. Är också seriöst oroad över en viss persons uttalande….. Så vi får får väl se. Är än så länge inte så jättepepp på att fortsätta titta.

 

Idol

Tacka vet jag Idol. Det är höstens stora trygghet. Älskar juryn. Kishti är min idol, hade jag fått träffa en enda svensk kändis hade jag valt henne. Gillar Pär Lernström också! Bästa programledaren. Haha okej, verkar gilla alla förutom själva idolerna? Inte hunnit bilda mig en uppfattning riktigt. Min favorit hittills är Paulina. Vem hejar ni på?

 

59 gillar

Kommentarer (26)

 • Sandra

  |

  Älskar ELLA! Alltså, tyckte hon var så cool från första stund men när hon gjorde små lätta moln… då var jag helt såld.

  Svara

 • Alex

  |

  Ääääälskar älska mig! Såg också hela första i ett svep, tyckte det var otroligt bra och väldigt ”verkligt” samtidigt som det var så långt ifrån mitt eget liv.
  Men måste veta vad som nästan var dealbreakers, jag lovar jag säger inget!

  Svara

  • Egoina

   |

   LÄS INTE DENNA KOMMENTAR – INNEHÅLLER SPOILERS OM ÄLSKA MIG.

   Haha okej. Det kommer här!

   1) Jag tycker Peter är så himla creepy att jag får panik. Första scenen när de träffas på 7 eleven är han så otrevlig och obehaglig mot henne. Sen följer han efter henne!! Fine att de bor grannar, men det vet ju inte hon. Han springer ju ikapp henne! Trots att hon visar noll intresse. Hade blivit så rädd om en man gjort så med mig. Sen nästa gång de stöter på varandra är hon jättefull och han är obehaglig igen. Han tränger sig på och insisterar på att köra henne trots att hon inte vill. Han har bara tur att hon behöver hans hjälp till slut för att hennes bror är på sjukhuset. Sen kysser han henne trots att hon varit avvisande, är berusad och har spytt(!!). Sen hör han av sig till henne och vi ser att hon med vilje ignorerar hans kontaktförsök. Vad gör galningen då? Jo han dyker upp på hennes jobb!!! Alltså huuuuuur obehaglig? Snacka om att komma undan med creepy beteende bara för att han ”är snygg”.

   2) Tyckte det var så uppfriskande att Arons bästa kompis var en tjej. Tänkte att snälla, hoppas inte det blir som det alltid blir att det utvecklas till kärlek. Men såklart… Blev så besviken. Känns så unket. Måste kvinnlig och manlig vänskap alltid vara/bli mer än just vänskap?

   Sen fattar jag att hon säkert vill spegla verkligheten, därav är handlingarna ovan kanske rimliga. Men skulle önska att det i alla fall inte var helt…okommenterat? Eller är det bara jag?

   Svara

   • Klara

    |

    Håller med till 100%!!! Gillar också serien mycket, men stör mig SÅ på dessa två grejer 😬

    Svara

   • Angelica Berngarn

    |

    Angående Peter. 😂 Ja väldigt märkliga och rent ut sagt obehagliga beteende! Ger lite antisociala vibbar😨 Om man läser Iallafall i början när han försöker ta kontakt med Clara. Min uppfattning är att Clara en person som har svårigheter med att släppa någon nära och visa sig svag vilket också blir problematiskt. Vad vill hon ”egentligen”? Hon är avvisande för att skydda sig själv och inte verka svag när hon egentligen vill ha närhet. Det rättfärdigar ABSOLUT INTE Peters fett obehagliga beteende såklart. Men en förklaring kanske att Clara ändå innerst inne vill ha kontakt med honom?

    Svara

    • Egoina

     |

     Ja precis och det kan man ju läsa mellan raderna när man ser serien. Det är ju därför man inte reagerar. Men Peter vet ju inte det, så han är bara ett creep 😂

     Svara

 • Johanna

  |

  Vill verkligen veta vad du stör dig på med Älska mig!! Har också någon form av hatkärlek till den…. såg säsong ett i ett svep precis som du, men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag egentligen tycker om den

  Svara

  • Egoina

   |

   Kommenterade ovan, skriv gärna vad du tycker! ☺️

   Svara

 • Elsa

  |

  Simon💚

  Svara

 • Sabina

  |

  Jag gillar Simon bäst i Idol detta år 😀

  Svara

 • Karin

  |

  Jag vill hemskt gärna veta vilka två grejer med Älska mig som stör dig? 😱 pls do tell!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Jag kommenterade ovan. Skriv gärna vad du tycker ☺️

   Svara

 • Jasmin

  |

  umgås inte du och caroline längre? tyckte om inläggen med hennes lägenhet och loppisfynd =)

  Svara

 • Robert

  |

  Kollar nästan aldrig på serier, haha. Håller på med för mycket annat som man “behöver kolla på”. 😉

  Svara

 • M

  |

  Hade hoppats på att du skulle fråga vad vi kollar på tvn i höst 😂 här är mitt svar på den frågan. Kockarnas kamp, Sveriges starkaste familj och Decenniets mästerkock. Sistnämnda får jag gåshud av ibland för det är så bra!

  Svara

  • Egoina

   |

   Klart jag undrar det ju!! Åh måste också kolla på sistnämnda. Tack för tips 🙂

   Svara

 • F

  |

  Älskar också Casa De Papel. Fatta chocken när jag seglade runt med jobbet i Köpenhamns kanaler och seglade rakt in i inspelningen av nästa säsong av casa. Jag blev så starstruck att jag ropade”BERLIN I LOVE YOU”. haha. Förstörde nog några minuters inspelning 😂😂😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahahahaha <3 F är också helt besatt av Berlin.

   Svara

 • Sophie

  |

  Åh, jag älskar Paulina! Hon är så himla go och charmig. Men hejar helt klart på Caspar mest, kommer från samma stad och gick i skolan tillsammans och har sett några spelningar med hans band så det känns givet haha. Men så är han ju också “en färdig artist”, tycker han är överlägset bäst i år.

  Svara

 • Sessan

  |

  Hallå Regina!! Du borde se Andra Avenyn som finns på SVT Play till och med januari 2021. Så mycket pinsam ångest men SÅ BRA.

  Svara

 • moa

  |

  Min favorit bland idolerna är Simon! Och ååh Nova var så himla duktig också!
  Håller med om att idol är som en trygghet, och vad bra de planerade om i tävlingen genom att uppträda på vardera hotellrum, faktiskt inte alls tråkigt att kolla på som jag först tänkte 🙂
  Kram på dig!

  Svara

 • Jenny

  |

  Angående PH. Har inte kollat förra säsongen men kollar nu. Jag tycker inte man kan ha Joice (stavas det ens så?) i PH pga hon är så elak? Asså elak elak och inte PH-elak. Och Simon i pH är ju bara så Weird? Asså hur hamnade han där? Hoppas det händer lite roliga saker nu med Hanna i spelet…

  Tips är Bonde söker fru!

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur!!

   Svara

 • Martina

  |

  Älska mig levde inte upp till mina förväntningar kände jag. Då tycker jag bättre om Dejta, som också är svt.
  Sen älskar jag alla Gift vid första ögonkastet, tycker om att olika länder kör lite olika upplägg (fast England är inte så bra, själva sambodelen går alldeles för fort där).
  Fastnat också för Au pair på Hawaii och Au pair i Miami! Finska ungdomar som åker som au pairer och hamnar i konstiga familjer och har konstiga förväntningar och så blir det massa drama. Gött att inte va 19 känner man mest.
  Allt på svt – gratis, reklamfritt och allt man behöver 🙂

  Svara

 • Jenny

  |

  Haha och jag orkade inte ens se klart första säsongen av Casa de papel eftersom de drar ut på det så mycket. Hur länge kan man råna en bank?? 😂 Men älskar spanska så det var ett plus!

  Svara

 • Therese

  |

  Min serie-lista just nu!
  Idol- tycker typ alla är dåliga i år ( eller de var bra på audition sen har de blivit sämre) förutom Caspar! Tror jag jämför alla andra med honom så då blir ju alla dåliga för han är sån stjärna!
  Sommaren-85 på SVT play. Såååå bra serie!! Om man som jag är född på 80-talet och ändå minns allt. Älskade den! Så sevärd!
  Hela Sverige bakar- för att allt ser så gott ut. Jag vill också vara jury och smaka allt!
  PH- skäms för att jag kollar på det ens… men kan inte låta bli… erkänner det dock inte för nån!
  Alla mot alla- för jag älskar Filip och Fredrik. Plus att frågesport alltid är kul!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv