Follow my blog with Bloglovin

Ett litet hej

En liten nutidshälsning från mig. Hej! Har precis jobbat klart för dagen. Har “live-uppdaterat” under Apples lanseringsevent. Avdelning saker jag aldrig trodde att jag skulle jobba med, haha.

Eftersom jag jobbat kväll tog jag ledigt några timmar på dagen idag. Det firade jag med att sova en stund. Alltså hur lyxigt känns det inte att sova bara sådär mitt på dagen utan dåligt samvete? Kanske bästa tuppluren någonsin.

 

Sen ringde jag upp en kompis och gick till Pålsjö skog. Promenerade i två timmar i 25 grader. Det där med 25 grader hade jag visserligen missat och höll på att svettas ihjäl. Men ändå. Klagar inte på en extra sommardag.

 

Kolla kvällens snacks! F var inte hemma, så jag åt detta till middag. Älskar när han inte är hemma och jag kan äta ovuxna saker utan att han säger att man “inte kan göra det”. Tro mig man kan.

 

155 gillar

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Hej, hej! Smarrigt med lite ovanlig “mat”. 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Bästa middagen! Jag brukar också köra på det när jag är ensam hemma. Min sambo pluggar distans, med några träffar om året i en annan stad. Då brukar han vara borta över natten (och jag kan chipsa loss). Men iomed corona blev alla träffar inställda. Så då fick jag sluta med mina chipsmiddagar! Dagens i-lands, men så trist!

  Svara

  • Hanna

   |

   Inser nu att det låter som att min sambo bestämmer allt 😂. Så är icke fallet. Chipsmiddagarna är nog bara mitt “secret single behavior” 😇.

   Svara

  • Egoina

   |

   Haha!! “Secret single behaviour”, exakt så!

   Svara

 • Sandra

  |

  Fick typ stresspåslag bara av att läsa Apple liveevent. Haha. Jobbade på Telias marknadsavdelning förut och det var alltid så stressigt inför deras lanseringar. MVH saknar inte.

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha varför trodde jag att det stod “En liten NUDISThälsning från mig.” 😂😂

  Svara

  • Elin

   |

   Läste samma hahahaha

   Svara

 • Johanna H

  |

  Haha, hade exakt samma rubrik på mitt inlägg igår 😉 men tycker ditt hej-inlägg var mysigare 🙂 gillar dina små sammanfattningar 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   ☺️❤️

   Svara

 • Johanna

  |

  Men herregud! Jag är så trött 😴 jag läste ”En liten nudisthälsning från mig”😂

  Svara

 • HB

  |

  Bättre tupplur än Joeys tupplur med Ross???

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej det går nog inte 😂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv