Follow my blog with Bloglovin

Denna veckas vardagar

Vad har hamnat i kamerarullen denna veckas vardagar tro?

 

Jo, nya naglar exempelvis. Lite kortare, mer datorvänliga denna gång. Läste en influencer som skrev att hon har svårt att skriva utan långa naglar eftersom hon vant sig vid att trycka på tangenterna med naglar istället för med fingrarna, så utan naglarna var allt liksom felplacerat. Hur sjukt.

 

En dag hade jag smink. På en vardag!! Var tvungen att föreviga mig själv vid min rump-poster.

Skulle äta lunch med två kollegor, men den ena ställde in. “Ska vi ses ändå”, frågade kollegan som inte ställt in och jag sa att JA NU HAR JAG HAR JU SMINKAT MIG OCH ALLT.

 

Det blev burgare och mix fries på Tugg. Visst är deras hamburgare så himla goda?

 

Sen köpte jag med mig en take away kaffe hem från Espresso house. Undrar hur mycket pengar jag sparar på att inte muta mig själv med pendlingskaffe var och varannan dag numera.

 

På tal om kaffe har jag kommit på något briljant. Istället för att vispa dalgona iskaffe kan man skaka den i shakern! I med snabbkaffe, socker och hett vatten i en shaker och skaka med is. Fyll upp ett glas med isbitar och häll på mjölk och sen kaffet.

Den här på bilden skakade jag endast i 20 sekunder!

 

Vi försöker gå en timme varje dag efter jobbet och oftast blir det strandpromenaden. Det har kommit till den punkten att jag är så trött på att gå där att det typ gör ont i mina ögon och min kropp av samma jäkla intryck hela tiden. Haha kan man låta mer bortskämd?

I alla fall. Så i veckan blev det promenad ut till Oceanhamnen och Pixlapiren. “Jag vet vad du tänker”, sa han. “Du vill fota outfits här en dag”. Haha korrekt.

 

Sööt.

 

Har lagat massa mat också. Som pyttipanna.

 

Mozzarella och pesto mackor.

 

Och tomatsås med en generös splash rödvin som fått koka till sig länge.

 

Devade.

Nu ska jag fortsätta min lördag med att tvätta kläder och sen blir det öl och ramen med Freddy på Barski! Och sen går vi antagligen hem och ser några avsnitt av Casa de Papel. Aldrig sett F bli så stressad av en serie. Han står upp och tittar för att han är så nervös hela tiden. Haha.

 

130 gillar

Kommentarer (14)

 • Johanna

  |

  Älskar att jag bara “Hm.. undrar vem den där Freddy är.” 🤔

  Mvh trög

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😘

   Svara

 • Sandra O

  |

  Var hittar jag postern med rumpan? 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   På Dear Sam!

   Svara

 • Annika K

  |

  Jaaaaaaa!
  Nån mer än jag som har ketchup på pyttipanna 😂👍🏻😋

  Svara

  • Egoina

   |

   Man kan inte äta utan väl??

   Svara

 • Robert

  |

  Ser, bland mycket annat, att både muggen och tröjan matchar kalendern du visade upp nyligen. 😉 Mvh /Självklara kopplingar

  Svara

 • Hanna

  |

  Bwaaaaaaa “Mozarella och pesto mackor”. Särskrivning! Mina ögon blöder! Eller nja, inte blöder kanske. Men svider lite 😉

  Obs! Älskade allt annat i inlägget! Speciellt området med månen 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Även solen har sina fläckar 😜

   Svara

   • Hanna

    |

    Haha, det stämmer 😉🌞

    Svara

 • Jeha

  |

  Vilken fin kavaj på sista bilden, var kan man finna den? 🌈

  Svara

  • Egoina

   |

   H&M ☺️

   Svara

 • Petra

  |

  Haha undrade också vem Freddy va först🙈 Men sen kom jag på att det var längesen vi såg till Jakob☺️

  Svara

 • Hellen

  |

  Åhh, LCDP hade den effekten på mig också. Satt och hoppade i soffan av nervositet🎭.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv