Follow my blog with Bloglovin

Min bästa kompis

I annonssamarbete med Sotypicalme.se

Höst betyder ny kalender!

Älskar känslan av en ny kalender. Vi hade en workshop för några veckor sedan där vi gjorde en lära-känna-varandra-grej och fick två minuter på oss att välja en grej i hemmet som betyder mycket för oss och visa upp. Jag valde min kalender. Haha. Orkar inte ens tänka på mitt liv utan den.

 

Min nya kalender från So typical me trillade ner i brevlådan här om dagen. Såhär blev den denna gång. Blå med vattenfärgstänk och jag valde ljusblå gummisnodd och vit spiral. Skrev även mitt namn diskret längst ner i vitt. Bra så att folk genast vet att den är min om jag skulle glömma den i ett mötesrum eller så. Typiskt problem man har som hemmajobbare…

 

Dags att styra upp veckan!

Jag använder min almanacka endast till privata grejer och företagsgrejer, och sen har jag en digital till jobbet. Är en analog tjej i hjärtat, men insåg till slut att det var smidigast när man bokar möten med folk.

 

Ingen sida blir så fin som första veckan. Haha. Såhär brukar min struktur se ut. Dagens planer och måsten till vänster och veckans to do till höger. Även långsiktiga to do’s, veckans meny och planerade blogginlägg. Här har jag skrivit ett inlägg om hur jag använder en almanacka.

Jag är helt övertygad om att min kalender sänker min stressnivå avsevärt. Jag skriver upp precis allting jag behöver göra eller komma ihåg och på så sätt behöver jag inte ha någonting i huvudet. Jag lastar av det ner på pappret bara.

 

Kul att piffa med klistermärken och fina pennor. Man får med ett ark med 305 stickers!

 

Längst bak i almanackan kan man välja till sidor med lite allt möjligt. Jag valde massor av linjerade sidor för anteckningar och även mindfullness att fylla i. Typiskt bra grej att göra när man lyssnar på möten exempelvis.

Sugen på en egen kalender? Koden EGOINAS15 ger 15% rabatt och gäller till och med 20 september. Designa din egen almanacka här!

 

Styr upp era liv nuva 🗓️

 

93 gillar

Kommentarer (15)

 • Sandra

  |

  Beställde nu! Passande lagom till skolstart nästa vecka 🙂 Valde en Van Gogh-målning som omslag, Almond Blossom. Tack för rabatten!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh vad kul!! Så peppigt med ny almanacka till skolstart. Lycka till 😀

   Svara

 • Sofia

  |

  Tack för rabatten! Hade hoppats på att du skulle samarbeta med dem igen. Gillar verkligen kalendern jag byggde ihop förra året.

  Svara

 • Robert

  |

  Jag som ständigt går och har allt i huvudet… Ser att du matchade kläderna med kalendern också. Haha. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja, man får ju anstränga sig lite 😉

   Svara

   • Robert

    |

    Japp. 😉

    Svara

 • Sofia

  |

  Åh var kommer din blus ifrån? 😍

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag måste nog vara den sämsta människan på jorden när det kommer till en kalender då jag har allt elektroniskt. Men den här måste jag ha! Nu jäklar! 😍

  Svara

 • Erica

  |

  Åh vart är den underbara blusen ifrån? 😍

  Svara

 • Maja

  |

  Så fin blus!! Är den köpt nyligen och vart?

  Svara

  • Egoina

   |

   Pigalle heter märket 😘

   Svara

 • Martina

  |

  Men åh, jag byter almanacka vid årsskiftet så skulle inte alls titta på detta nu. Men fastnade i alla val och grejer, får ju inget gjort jag som ska jobba! Så lika bra att jag lägger en beställning nu när jag äntligen bestämt mig (men skulle kunna ändra mig hur många gånger som helst..). Den får ligga och vänta några månader helt enkelt. Jag försvarar mig med att den faktiskt är bra att ha i slutet av året när man börjar göra planer i nästa år!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Men du kan ju välja att den ska börja först till årsskiftet iaf 🙂

   Svara

 • Pia

  |

  Beställde precis!
  Tack för koden 🙂 Min kalender är min bibel haha, klarar mig inte en dag utan den!
  Men klistermärken fick man betala extra för! Fast jag gjorde det ändå… 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha I feel ya 🙂 Jo, man får med de där pastellklistermärkena. Men vill man ha andra får man köpa till 🙂 Hoppas du blir nöjd!!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv