Follow my blog with Bloglovin

Måndag till torsdag i mat

Om jag skulle berätta om min måndag -> torsdag endast i matbilder hade det sett ut såhär:

 

Måndag. Bästa med hösten är ändå myskvällar framför tvn, som här med ostar framför Idol. Tyckte inte om dem btw. Ölosten smakade typ…rap? Sa det till F som blev irriterad på mig för att när jag säger att jag inte tycker om något “förstör jag upplevelsen” för honom och han tycker inte om det heller. Soooorai

 

Tisdag. Dags för lunch! Minns ni när jag åt allt i wraps? Nu är hårda skal min nya grej. Kom på att typ alla rester kan ätas såhär med en näve sallad på. Här var det thaifärs.

 

Fortfarande tisdag. Köpte take away suhi till mig själv till middag eftersom F var iväg med sina kollegor och åt surströmming(!). Han har en kollega från Spanien som aldrig provat, så de dukade fram ett litet svensk traditionsbord på en strand efter jobbet. Så kul grej ju. Ingen gillade dock : ))

 

Onsdag. Var på AW med Sofie och Ida. Vi åt allt detta goda. Kronärtskocka är bästa tapasen enligt mig. Är så social mat då det tar så lång tid att äta. Plus så himla gott. Ska faktiskt äta det ikväll igen.

 

Torsdag. Var hos tandläkaren (0 hål woho) och då jag fortfarande går hos tandläkaren i Landskrona (glömmer alltid byta) passade jag på att åka hem till mamma och luncha.

Hon var så pigg och hade fixat lunch till oss, örtmarinerad kyckling och tsatziki. Ögonen var också mycket bättre. Nu skelar hon endast när hon tittar åt sidan. Glömde för en stund bort att hon ens varit skadad?? Det kommer bli bra det här <3

 

Jag köpte med biskvier såklart, för det är vår nya grej. Det blev Sarah Berhard från konditori denna gång. Sen jobbade jag resten av dagen från mammas balkong. Så mysigt det var!

 

128 gillar

Kommentarer (12)

 • Elin

  |

  Var åt ni tapas någonstans? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   På la Roche! ☺️

   Svara

   • Elin

    |

    Tänkte det kunde vara det. Tack! 🙂

    Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt, var ordet. 😉

  Svara

 • Sophie

  |

  Älskar dina matinlägg, får så himla mycket inspiration. Allt ser så jäkla gott ut jämt!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Folktandvården? Dom har stängt här i Malmö pga Corona 😫

  Svara

  • Linda

   |

   Inte Folktandvården vid Caroli iaf. Jag har varit där två gånger sedan Corona hände. Och det var vanliga standardgrejer som utfördes.

   Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Aha Sarah Bernhardt är tydligen fylld med tryffel enligt google. Trodde det var en vanlig biskvi (med smörkräm) fast med ett namn. Typ som Pavlova på marängtårta med grädde och frukt.
  Tänk om man fick ge namn åt en bakelse hur coolt 😍

  Svara

 • R.

  |

  Du är ju queen of lekar! Jag har blivit ansvarig för lekar inför en babyshower nästa vecka och jag börjar få total panik!! Har du några tips på lekar som kan funka?? Gärna lekar utan allt för mycket förberedelser och som passar för ca 15 pers. TACK <3

  Svara

 • Lilo

  |

  Har du tröttnat på bloggen? ☹️

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej förlåt, hade en så stressig vecka. Hade så mycket att göra att jag prioriterade bort bloggen. Det blir bättre denna vecka 😘

   Svara

 • Malin

  |

  Varför gurkan bredvid på tallriken och inte påmaten? :’D

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv