Follow my blog with Bloglovin

Fredag och lördag

Och så kom vi hem till de varmaste dagarna på hela semestern! 30 grader hela helgen och det ska även hålla i sig nästa vecka. Blev sugen på att fråga min chef om jag kunde ta en vecka till. Men sen kom jag på att jag ändå inte hade haft någon att umgås med, så kan lika gärna jobba. Haha.

Idag har vi hängt på stranden hela dagen. Sen har jag städat undan i mitt kontor inför imorgon. Min halvuppackade resväska låg där och diverse kläder som hängt på tork osv. Snälla säg att jag inte är ensam om att vara orimligt seg på att packa upp resväskor? Smutstvätten och hygienartiklar åker upp direkt, men resten kan seriöst ligga i veckor om jag inte tar tag i mig själv. Tid att packa en resväska= 30 minuter. Tid att packa upp en resväska= 2-3 veckor.

Samma sak med strandväskor och liknande. Finns inget tråkigare än att komma hem från en picknick och sen behöva packa upp grejerna man haft med sig. Förstör ju allt.

I ALLA FALL.

Det här hade jag för mig i fredags och lördags:

 

Vi åt plankstek! Har gått förbi ett ställe i stan som har skylt om ”planksteksafton”. F sa att han aldrig ätit det(!), så vi bestämde att vi skulle göra det på semestern.

 

Valde oxfilé med grönpepparsås och bearnaise. Var inte den bästa planksteken jag ätit, men helt klart godkänd.

 

Sen ville jag inviga våra nya glas. Ja, för vi fick dessa glas i present av min faster. Alltså hur gullig!!! Hon smög med ett paket i vår bil <3

Satte oss på stranden och gjorde Amalfi Spritz. Fick typ publik. Men det kanske var för att jag dokumenterade det hela på Instagram och typ instruerade F hur han skulle göra, har säkert hamnat på nått ”influencers in the wild”-konto.

 

De två bästa grejerna jag vet. Och F.

 

I lördags träffade jag mamma!

Hon fick komma hem på permission under helgen. Det har gått så bra, så förhoppningvis kan hon vara hemma nu förutom när hon måste in för undersökningar. Hoppas verkligen det! Jag har sagt att jag ju kan jobba hemifrån henne istället, så kan hon bara ropa på mig om hon behöver något.

 

På kvällen köpte vi pizza från Regio och satte oss vid stranden igen. Startade semmen med en sån här pizza, så får väl avsluta med en sån också.

Är pepp på att börja jobba igen ändå. Har kliat sååå mycket i fingrarna att inte gå in på Slack, haha. Kommer mest bli jobbigt att behöva gå upp innan 10 : ))

 

122 gillar

Kommentarer (16)

 • Annie

  |

  Måste säga att jag är så glad att din mamma repar sig <3 Så tacksam. Hälsa henne att om hon någon gång vill börja blogga igen så väntar jag (och säkert många andra) troget på den stunden!

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrig pizza, det där. 😉

  Svara

 • Mila

  |

  Jag packar ner och upp resväskan på 30 min. 😛 Hatar att den ligger och stirrar anklagande på mig annars. Men jag är även känd för att kunna packa upp ett helt hem när jag flyttat på sådär en vecka max. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Då vet jag vem jag ringer vid nästa flytt 😉

   Svara

  • Johanna

   |

   Haha jaaa är precis likadan! Packar upp allt det första jag gör när jag kommer hem från en resa. Hatar att ha en väska framme med grejor i, gäller även flyttlådor osv.

   Svara

 • M

  |

  Jag förstår om du inte vill svara på min fråga.. men hade din mamma hjälm? Har blivit rädd för att cykla sen händelsen. Önskar henne fortsatt bättring, kram till er.

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, det hade hon inte. Det är hennes första köp nu, säger hon. Viktigt meddelande till alla: Ha alltid hjälm! Helt sjukt att man får cykla utan faktiskt. Tack <3

   Svara

   • E

    |

    Helt sjukt att man får cykla utan? Men jisses. Det är väl ändå ett vuxenansvar? Jag önskar dock det vore lag då det är så många som cyklar utan.

    Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

 • Agnes

  |

  Näe fy den planksteken ser inte god ut , förlåt haha. och apelsin på, wtf 😀

  Svara

 • Katta

  |

  Så fina glas.
  Var tvungen att kolla in det fantastiska vattenglaset igen bara för det 🙂
  Jag packar upp och tvättar samma dag som jag kommer hem, så är det gjort.

  Svara

 • Sigg

  |

  Jag var på Sri Lanka för 2 år sen. Inte packat upp den resväskan helt än💁🏻‍♀️

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv