Follow my blog with Bloglovin

Sommarläsning med SvD

I annonssamarbete med Svenska Dagbladet

 

När jag pluggade pratade vi ofta om informationsöverflöd och att vi lever i en tid då det är möjligt för alla att göra sin röst hörd. Det är såklart en positiv grej sett till många aspekter, men det leder också många gånger till försämrad journalistik. Nyheter idag är ofta snabba och skrapar bara på ytan.

Därför blev jag så glad när Svenska dagbladet hörde av sig och frågade om jag ville testa på en prenumeration! Genom detta samarbete har jag även möjlighet att erbjuda två månaders kostnadsfri digital prenumeration till er!

 

 

Men först tillbaka till SvD. De erbjuder granskande och oberoende kvalitetsjournalistik inom främst nyheter, näringsliv, kultur och opinion. Det jag gillar mest är den stora bredden på innehåll och att de speglar åsikter och frågor från olika perspektiv.

Mina tre favoritgrejer med SvD-appen:

→ Jag får notiser. Jag känner mig ständigt uppdaterad då aktuella nyheter och även längre mer grävande reportage kontinuerligt trillar in som en notis i telefonen. Känner mig typ smartare? Haha. Man kan självklart ställa in notiserna till just det man är intresserad av, eller stänga av om man vill det.

 

 

→ Perfect guide. I menyn finns en flik som heter Perfect guide där det, precis som namnet antyder, finns guider, men även krönikor och annan intressant läsning. Alltså detta är guld!

 

 

→ Det finns även massor av sudoku. Perfekt för picknickhäng.

 

 

Via min länk får du två månaders(!) kostnadsfri digital prenumeration på SvD. Passa på! Under två månader hinner man ju testa ordentligt för att se vad man tycker.

Ta del av erbjudandet här!

 

 

Happy läsning! Hoppas ni kommer gilla appen lika mycket som jag 🤓

 

43 gillar

Kommentarer (7)

 • Mia

  |

  Men alltså hur söt är inte du?! 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack 🤗

   Svara

 • Robert

  |

  Blir ännu bättre med lite cookies och annat i sällskap. 😉

  Svara

 • Kattis

  |

  Åh gud, nyhetsnotiser är det värsta jag vet. Blir sååå stressad. Laddade ner någon app (och läste inte vad jag gick med på pga vem gör det) och började få notiser från Aftonbladet. Huuuu mardröm!!! Men låter ju bra att man kan ställa in precis vad det är man vill ha 😅

  Svara

 • A

  |

  Jag gick in på din länk, men blir inte helt klok på detta;
  ”Läs SvD digital standard i 2 månader utan kostnad, därefter 199 kr/mån tillsvidare. Efter din kostnadsfria provperiod är uppsägningstiden en månad och du kan avsluta när du vill.”

  Kan man säga upp det först efter den fria provperioden, vilket innebär att man behöver betala 199kr för en månad innan man kan avsluta tjänsten? Eller kan man säga upp det innan provperioden är slut och därmed inte vara bunden till något efter de två fria månaderna?

  Svara

  • Egoina

   |

   Fick svar nu från byrån jag jobbar med 🙂

   Nejdå, hon ska kunna avsluta sin prenumeration precis när hon vill utan att behöva betala 199 kr. Jag tror texten syftar på att det är en månads uppsägning efter att provperioden är över. Hoppas detta gjorde det hela lite tydligare, säg självklart bara till annars 🙂

   Svara

 • A

  |

  Tack, vad snällt att du kollade 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv