Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Hej första dagen på semestern!

Om den kunde svara tror jag den hade frågat:

 

Vad är det bästa med att ha semester?

Att få sovmorgon med F varje dag. Han pussar på mig tills jag vaknar. Finns ju inget mysigare sätt att vakna på. Tre veckors pussväckarklocka! För bra för att vara sant.

 

Vad har ni för planer?

Behövs väl inte mer planer än så : )) Nä, men vi har en lista på saker vi vill göra. Vi har även bjudit hem kompisar på middag. Sen överväger vi att åka till Norge, men vet ännu inte hur vi känner.

 

Mål med semestern?

En glass varje dag!

 

Hur ska vädret vara?

Det verkar tyvärr inte bli superbra. Men det gör oss inte så mycket. Bara det är utan-jacka-varmt och inte regnar hela tiden är det lugnt. Jag är ändå inte en strand-person, blir så snabbt uttråkad. Jag vill hellre gå runt och upptäcka saker. Och om det kommer en liten skur har man en ursäkt att gå in någonstans och dricka vin och spela kort.

 

Vad ska du göra nu?

Nu ska jag faktiskt dammsuga, tömma tvättmaskin och vika tvätt. F är iväg och fixar med bilen. Sen ska jag skicka paket och göra några ärenden. Skönt att fixa alla måsten direkt. Ikväll blir det picknick om vädret håller i sig.

 

Och imorgon?

Ska åka på utflykt med Hannah och Felicia ☀️

 

100 gillar

Kommentarer (2)

 • Sabina

  |

  Hej!

  Vill bara säga att ni två är så fina ihop och verkar riktigt härliga! Ert förhållande är goals!
  Ha en grym semester 😊

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack så gullig kommentar 🥰 Vi bråkar såklart ibland och sådär, så inte alltid goals haha. men är inne i en så mysig period nu ☺️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv