Follow my blog with Bloglovin

En fullproppad necessär

Innehåller annonslänkar.

Jag fick den lyxigaste presenten hemskickad nyligen!

 

Inte från vem som helst heller, utan från ett av mina absoluta favoritmärken Idun Minerals.

 

En hel necessär fullproppad! Wow. Blev nästan rörd när jag öppnade. Tänk att gå in i en skönhetsbutik och bara plocka på sig allt som ser intressant ut. Dröm! Det här kändes lite som det.

 

HJÄLP allt det här? Så många fina grejer!!

 

Cleansing lotion som innehåller niacinamid som är antiinflammatoriskt och drar ihop porer. Gentle face peeling som är en skonsam kemisk peeling. Läste på baksidan att man kan sova med den för extra effekt. Pepp på att prova det! Och Face Cream Solstråle som är en ansiktskräm med spf 25. Behövde ny solkräm till ansiktet, så blev väldigt glad för den!

 

Tinted moisturizer och en borste till bronzer och blush. Den färgade dagkrämen var i färgen medium och tyvärr för mörk för mig, men den kommer mamma bli glad för. Borsten är jättebra! Jag har redan några andra borstar från Idun som jag använder dagligen.

 

Ögonskuggorna Lavendel, och ögonbrynspennan Lönn. Jag gillar inte den bruna skuggan längst ner till vänster som drar mot gult, men de tre andra är sååå fina, särskilt tillsammans. Ska visa er i en sminkning längre ner.

Ögonbrynspennan har perfekt färg till mina bryn då den bruna färgen drar mer mot grått än gult om ni förstår hur jag menar. Det ser mer naturligt ut.

 

Mascara! Varianterna Liv och Vatn. Mascara är nog det jag experimenterar minst med. Jag har min favorit och testar aldrig någon annan. Därför kul att prova något annat.

Jag använder aldrig vattenfast mascara då min erfarenhet är att det är så svårt att få bort att man sliter bort ögonfransarna, så väntar med att prova den tills typ en svettig dag då det behövs. Men gillar Liv väldigt mycket! Det är dock en mycket större borste än jag är van vid, så det kommer ta lite tid att få till tekniken helt.

 

Läppstift i färgen Elise och lipliner i färgen Bibi. Liplinern är en ny favorit. Den har min absoluta favoritfärg – nude som drar mot rosa. Dessutom älskar jag konsistensen! Vanligtvis när det är en sån här ”krita som man skruvar upp” (haha i brist på bättre förklaring) upplever jag att den är för mjuk/krämig och pigmenterad, man måste liksom vara försiktig när man målar för att det inte ska bli för mycket.

Men denna har perfekt konsistens! Den är nästan som en mellanting mellan vanlig penna och och sån här skruv-krit-grej. Gillar att den har en liten sudd på ena sidan också. Bibi och Elise blev perfekta tillsammans! Läppstiftet är krämigt, återfuktande och lite glansigt.

 

Hur härliga färger! Nagellack i färgerna Korall och Karneol.

 

Det fick bli Karneol.

För såklart provade jag allt genast!

 

Eller i alla fall nagellack, ögonskuggorna, ögonbrynspennan, lipliner, läppstift och mascara. Det fick bli fredagens sminkning.

 

Den ljusaste ögonskuggan lade jag på hela locket, sedan skuggade jag med den lila-aktiga och lade sedan den mörkbruna i globlinjen och vid nedre fransraden.

 

Titta så bra det blev med mascaran! Fick till tekniken bättre när jag upptäckte att ”borst-stråna” är olika långa. Mycket nöjd med läpparna också! Nude-rosa är som sagt min favorit och alltid ett säkert kort.

Redo för piffig semester nu alltså! Tack snälla Idun för finaste sommarpresenten! ✨

 

133 gillar

Kommentarer (14)

 • Matilda

  |

  Vatn är typ en semi-vattenfast mascara, går att tvätta bort med varmt vatten 🙂 Tyvärr tycker jag den smular lite under dagen så har gått tillbaka till min favorit Sensai 38 C. Verkligen en dröm att få produkter så där! 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Aha! Tack för info! Ska prova ☺️

   Svara

 • Robert

  |

  Wow! Vilka fina grejer, och vilka snygga naglar. 😉

  Svara

 • Lina

  |

  Ett lätt nördigt påpekande men när du annars är så bra på att skriva – ”då” är inte en synonym till ”eftersom” 😭 förlåt men jag tycker att det lika störigt som särskrivningar…

  Svara

  • Karolina

   |

   Va? Berätta mer! Kanske det är dialektalt för skåningar att använda då som synonym för eftersom? Jag gör det inte (tror jag) men tycker jag läser det lite här och där🤔

   Svara

   • A

    |

    Jag undrar också! Jag har sett det som typ synonymer men att det i vissa sammanhang blir ”snyggare” med det ena eller det andra. Och jag kommer från norra Sverige så det kan inte gälla bara Skåne 🙂

    Svara

 • Mia

  |

  Men vad fint. Har nu på mej Iduns serum och tycker mycket om det. Toppen du visade sminket.

  Svara

 • Mila

  |

  Wow vilken fin sminkning! 🙂 Köpte deras såndär rouge palett du tipsade om och älskar den!

  Svara

 • Terese

  |

  Har du sett att Clara Henry försöker ta över din vagel histori?! hon har tom gjort en story om den på sin Instagram 😄☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Är inte avundsjuk 😜

   Svara

 • Didi

  |

  Alltså wow vilken härlig gåva! Den hade man velat få hem. Och vad fin du är, ser alltid så himla söt ut.

  Svara

 • lanja almlöf

  |

  vilka fina produkter och väska!

  Svara

 • Annika

  |

  så fin nessecär , går den att köpa?
  Ps idag testar vi bubbeltisdag på Mollbergs 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv