Follow my blog with Bloglovin

Göra om hemma

Alltså jag skäms när jag ser min mejlinkorg just nu. Orderbekräftelse efter orderbekräftelse. Tycker jag ser överallt att folk gör om hemma och det måste väl vara corona-relaterat? Jag är ju hemma hela dagarna och kom till en punkt nu i veckan när jag bara kände att nej jag orkar inte mer, vi måste komma i ordning på riktigt.

Tavlorna som står lutade mot väggarna och spegeln som ligger under sängen ska få komma upp och alla påbörjade små projekt ska slutföras. Som kroklisten vi borrade upp i sovrummet, vars hål inte blev djupa nog och sen har vi inte orkat göra klart och har helt enkelt bara hål i väggen. Haha. Eller den där dörröppningen vi rev och sen spacklade och målade halvhjärtat för att vi ska ”göra det sen”.

Har beställt några tavlor MED FÄRG. Blev så himla deppig över att allt bara är svart, vitt, grått och lite blått. Känns ju inte som jag. Har även beställt tidskriftssamlare (som tydligen de där pärmarna man samlar papper i heter), bokstöd och förvaringsboxar till bokhyllan i arbetsrummet.

Jag vill även köpa en ny soffa då jag skulle vilja ha en L-formad (istället för en U-formad som vi har nu) för att vända på vardagsrummet. Men jag vet inte. Har svårt att få med F på det då han tycker det är onödigt då vi har en ”helt ny soffa”. Och det är ju sant. Åh, måste han vara så himla vettig!!

 

Jag och F <3 Förutom giftermålet då. Han är för vettig för det med.

 

133 gillar

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Givetvis noterade jag ”diskutera med F om en L-formad eller U-formad soffa”, haha. Bokstavshumor? 😉

  Svara

 • Catharina

  |

  Väntar fortfarande på en uppvisning av garderoben, kanske kommer snart då? :* 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Är du nöjd med en mörkblå soffa? Jag funderar just nu på att införskaffa en mörkblå men är rädd att jag ångrar mig 🙁

  Svara

  • Julia

   |

   Jag köpte en mörkblå soffa april förra året och har inte ångrat mig en sekund! Får ofta komplimanger för vårt vardagsrum och älskar den fortfarande!

   Svara

   • Rebecca

    |

    Vad roligt att höra! Hmm det kanske går bli en tripp till Mio i morgon då hehe

    Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Jag ska faktiskt också se till att sätta upp den där tavlan jag har liggande hemma! Hur mycket energi tar det inte att i huvudet sucka över det tusen ggr..

  Svara

 • Elin

  |

  Då är vi tre! Jag och min man har under två veckor byggt altantak, bytt golv i alla rum utom 1 ( det sker nästa vecka), målat ett rum och ska måla två rum till 😅 och eventuellt beställa ny soffa imorgon. Något måste man ju fylla hans semester med 🤷🏼‍♀️ Har redan börjat planera inför nästa vår då vi tänker bygga sådant man behöver bygglov till🙈

  Svara

 • Emelie

  |

  Haha min sambo är exakt likadan, han är också ingenjör skulle inte förvåna mig att det är något drar de har 😂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv