Follow my blog with Bloglovin

Försmak på semester

Åh jag hade en sån perfekt dag igår! I måndags sa appen att det skulle bli 30 grader på onsdag, torsdag och fredag. Så jag passade på att jobba kväll så jag kunde ta en halvdag en av dagarna.

 

Checkade ut strax efter lunch och sedan mötte jag upp Caroline och August. Mycket ytligt snack här nu, men alltså är så amazed att mitt hår bli såhär fint endast av att krama i den där leave in cremen från Olaplex som jag skrev om nyligen.

Jag tar en klick och gnider ut i handflatorna och sedan kramar jag i håret tillsammans med lite vatten. All frizz försvinner!

 

Vi åkte till Framtid för att spana loppis och turades om att sitta i skuggan med August som sov i vagnen. Hittade lite fina saker faktiskt. Ska visa sen!

 

Sen åkte vi till Fredriksdal. Det är så kul nu när August har börjat säga meningar. Älskar att prata med honom. ”Egina, bära mig lite”, sa han och hur kan man säga nej?? Men måste sluta bära runt på honom hela tiden trots att jag vill. F är så orolig för min rygg <3

 

Vi tittade på djuren och sjöng Bä bä vita lamm.

 

Såg en och annan ekorre också.

 

Och köpte glass i denna fina butik.

 

”Jag vill inte gå hem, jag vill vara ute hela dagen ”, sa jag till Caroline och vips hade vi bestämt att vi skulle grilla hos hennes mamma (som inte var hemma).

 

Killarna joinade och styrde upp grillen, medan vi andra plaskade i poolen.

 

GRILLAD MAT <3

 

Sen var min sommardag slut. Kändes som semester!

126 gillar

Kommentarer (8)

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Får håret liksom lite fet känsla av olaplex krämen? Som det kan blir av håroljor. Ditt hår är ju mer lockigt så tänker att det inte får det ”feta” utseendet (men att jag inte kommer på bättre beskrivning 😄) som rakt hår kan få av tunga oljiga produkter.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tycker inte det, tycker håret ”suger upp” liksom. Men kanske 🤔

   Svara

 • Robert

  |

  Såg ut som håret gillade det där. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Undrar om det är normalt att bli så himla glad att August heter August… det heter min lillebror också nämligen (född 1998, då hette ”inga” barn det). Så glad att det blivit lite poppis, det är ju såååå fint!!!!!!! 😍😍😍

  Svara

 • Anna

  |

  Men varför i herrans namn har F jeans på sig när det är 30 grader ute?🤣 måste va sjukt varmt! Han kanske kom dit direkt från jobbet iof🤪

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja det gjorde han

   Svara

 • Amanda

  |

  Så härligt det låter! Och så fin klänning, var har du köpt den? 😍

  Svara

 • Mariam

  |

  La precis en beställning på Olaplex! Förväntansfull!!!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv