Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Det känns som att jag har semester? Har sån semesterkänsla i kroppen. Vilket liksom inte går ihop med att jag måste jobba? Jobbade några timmar på kvällen idag så att jag kan ta några timmar från en annan dag. Typ på fredag när det ska bli 28 grader och “full sol” som min faster alltid säger och alltså betyder att solen i appen inte har moln på sig.

På tal om fredag ska få min wine and dine-present då. Fick ju det i födelsedagspresent av några tjejkompisar och tanken var att det skulle bli när Corona var över, men då det aldrig verkar ske plus att restaurangerna här i stan är bra på att hålla restriktioner tar vi det nu istället. Ska bli kul! Hoppas det blir gott. Vet inte mer än att jag ska befinna mig på Dunkers kl. 18.00.

Annat jag ska göra denna vecka, direkt kopierat från mina to-do’s i min analoga kalender:

✔️ Betala min dator. Vilket jag iofs inte vet hur jag ska göra. Har letat genom hela min inkorg, och letat betalningsinformation på sidan jag beställde datorn från utan att hitta en faktura eller hur jag hittar den. Antagligen kommer den väl i posten, men det känns ju helt orimligt odigitalt?

✔️ Tvätta fönster

✔️ Storhandla och fylla på skafferiet

✔️ Måla klart min möbel. Har spacklat och slipat, och målat två omgångar nu. Bara en omgång kvar! Men blir aldrig klar då jag skjuter upp det pga så tråkigt.

✔️ Returnera några grejer jag köpt på H&M

Jahapp. Bara tråkiga grejer. Men sen när är to do’s kul.

75 gillar

Kommentarer (23)

 • Elin

  |

  Om tvätta fönster, använd ekotipsets blandning. Så. Sjukt. Bra. Och ev beroendeframkallande 😬

  Svara

  • Wickan

   |

   Instämmer på det! Har slängt alla mina andra städgrejer och använder bara detta nu.

   Svara

  • Anna

   |

   Jag testade den i duschen men blev lite besviken, hjälpte föga trots att jag sett fantastiska resultat på Insta… Behöver den verka? Vad tog ni för diskmedel i? Hjääälp vill ha fina duschväggar haha 💧

   Svara

   • Linda

    |

    Det funkade för mig, men jag fick verkligen skrubba på… hade typ träningsvärk sen.

    Svara

   • Elin

    |

    Men alltså där kör jag bara vatten, sedan hennes bikarbonatpasta på en disktrasa och torkar noggrant. Sedan sköljer av och viktigt att torka av med mikrofibertrasa efteråt! Garanterad succé! 😍👏🏼

    Svara

  • Lina

   |

   Verkligen! Mina fönster var helt ingrodda med byggdamm och avgaser, eftersom vårt hus är nybyggt och hela området har varit en byggarbetsplats. Blev superrena på ett kick.

   Svara

  • Stina

   |

   Det funkar till allt 🙈

   Svara

  • Camilla

   |

   Den blandningen är kanon. Vi körde den när jag bodde hos mamma & pappa men när jag flyttade hemifrån så började jag köpa i stället… Lite galet…

   Men en grej att aldrig tvätta fönstren när det är soligt, blir sämre resultat.

   Svara

   • Mathilda Svensson

    |

    Började använda häromdagen! Våra duschdörrar var visserligen inte katastrof innan men det skiner som aldrig förr och jag använder på köksluckor och alla bänkar som gör att torka rena! Blir underbart rent. Är såld och kommer alltid ha flaskan framme så man kan torka lite varstans!!!

    Svara

 • Micaela

  |

  Är det inte lite otrevligt att hänga ut din revisor såhär? Jag hade blivit jätteledsen om någon outade ett misstag jag gjorde på jobbet i en stor blogg 🙁

  Svara

  • Jessica

   |

   Men vi vet ju inte vilken revisor hon har och hon skriver inte ut något namn, så den personen hängs väl inte ut direkt?

   Svara

   • Emelie

    |

    Att hänga ut personen med namn hade ju varit supermärkligt (och tror aldrig Egoina skulle göra det heller) men jag tycker också det känns lite taskigt att pika en person i sin blogg för en miss hen gjort i jobbet.

    Svara

   • I

    |

    Fast spelar väl ingen roll om det är med namn, personen själv vet ju vem hen är. Hade också tyckt det var jobbigt att någon som skrev om mitt jobbmisstag på sin blogg eller sociala medier. Även om bara jag kopplar att det är jag.

    Svara

  • Josefin

   |

   Nu kanske jag ljuger men har för mig att det är Reginas mamma som brukar hjälpa
   Till! Dvs det var en hjärtlig pik. Men kan också ha drömt ihop detta.

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha men gud. Såklart är det inte min mamma!! Skulle väl inte benämna henne som “redovisningsperson”, eller pika henne i bloggen överhuvudtaget för den delen. Tycker inte det är så farligt att jag skriver ut att min redovisningsperson glömt min deklaration. Skriver ju varken ut vilket företag jag använder eller vad personen heter. Sen helt ärligt tycker jag det är väldigt dåligt av dem… Har till och med påmint dem. Men tar bort den meningen. Vill inte låta otrevlig (eller ännu värre – att folk tror jag pikar min mamma :O).

    Svara

    • Kari

     |

     Hahaha! Jag sköter inte det längre och dessutom gör jag aldrig fel.😉😁

     Har man ett ansvar i sitt jobb, får lön och credit för det, så tycker jag detta är okej. Det handlar om att Regina yttrar sitt ogillande i en sak hon betalar dyrt för. Man kan inte sitta som redovisningsansvarig och ta illa upp om en kund påpekar uppenbara allvarliga fel. Hen är inte namngiven heller.

     Svara

    • Emma

     |

     Kunde inte se att det om din deklaration står i inlägget, men FYI har Skatteverket skjutit upp förseningsavgifter med 1 månad pga corona – superbra! Skönt med lite extra andrum både för företag och redovisningsbyråer osv när coronafrågor tar mycket tid och energi

     Svara

 • Robert

  |

  Du får kompensera den där tråkigheten med tjejträffen istället. 😉

  Svara

 • Filippa

  |

  Har du kollat i lådan som datorn kom efter fakturan? Ibland ligger den hopvikt under den där inplastade adresslappen… Tror ibland de inte VILL att man ska betala i tid så de får in påminnelsepengarna.

  Svara

  • Egoina

   |

   Oj! Ska kolla!!

   Svara

 • Im

  |

  Ättika är bra rengöring, men ibland undrar jag om inte alla lyriska ekotipset-fans aldrig gjort rent något tidigare 😄 Skurade altan med bara skurborste och ljummet vatten i helgen och fick precis lika fina resultat som alla som kör “mirakelputsen” på sina trädgårdsmöbler! Men absolut positivt att komma bort från giftiga rengöringsmedel👍🙂

  Svara

 • Delia

  |

  Ja ekotipsets fönsterputs!! Glöm inte att ha strålen på sprayflaskan, alltså inte ”duschsprayen”, så att säga, om du förstår 🤩 o no worries, den lilla ättika doften försvinner efter en liten stund 👏🏼

  Svara

 • Amanda

  |

  Vet inte vart du beställt din dator ifrån men när jag beställde min från webhallen så kom fakturan i ett mejl nästan 1,5 månad senare. Vart också stressad över det först men tydligen gör dom så att dom skickar fakturan för betalningsmånaden efter man beställt 🙂 kanske samma för dig? Annars skulle jag skicka ett mejl till kundtjänst och dubbelkolla, skadar ju ingen ^^

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv