Follow my blog with Bloglovin

3 höjdpunkter från veckan

Har ju försökt bli en örhänge-person ett tag nu och tror äntligen jag lyckats! Har alltid känt mig fånig i örhängen, men tyckt det varit fint på andra. Så jag bestämde mig för att öva och fake it til I make it. Det funkade och äntligen känner jag mig fin!

Det finns fortfarande modeller av örhänge jag absolut inte kan ha, men jag kämpar på. Köpte dessa på bilden nyligen. Sofie hade likadana senast vi sågs och jag blev kär i dem. Faktiskt hade hon klänningen jag har på mig här också. Haha. Kopierade hennes look rakt av.

Länk till klänningen här (annonslänk) och länk till örhängena här.

 

Holy Greens säsongssallad är den godaste de haft någonsin!!! Åh jag är så ledsen att den kommer försvinna. Den är precis som Mynta Melon som de av någon obegriplig anledning tog bort, fast med vattenmelon och jordgubbar istället.

Kanske om jag äter den minst två gånger i veckan låter de den stanna kvar på menyn? Kan ju prova.

 

F är ju så besviken över att jag inte tycker om att se på film. Men igår när vi var ute på promenad kom jag på en bra idé. Vi bestämde att vi ska välja 5 filmer var som vi vill se och sedan betar vi av dem i sommar. Tänkte först att vi skulle välja klassiska filmer som vi inte sett, men vi bestämde att det är roligare om man får välja precis vad man vill.

Känns som en mysig grej att göra på sommarkvällarna. Det ska bli kul! Sen kanske det kan bli ett blogginlägg dessutom. Gäller ju att vara smart.

På bilden hade jag precis presenterat idén och han började GENAST googla. Haha gulle. Så svältfödd på film : ((

 

134 gillar

Kommentarer (19)

 • Juli

  |

  Hej regina <3 undrar bara om du röker? Absolut ingen dömande fråga bara nyfiken (själv så satans dåligt samvete när man är skorsten på fest heheh) även vanligtvis herregud panik att röka offentligt nu pga Corona?! Jag tjuvröker ta mig fan. Usch måste sluta men nyfiken iaf!

  Svara

  • Bella

   |

   Är inte Regina men tar mig friheten att svara ändå. Jag har rökt av och till i drygt 15 år (!!!), gjort uppehåll i samband med mina två graviditeter men har alltid börjat smått igen. I dagsläget så använder jag alla dess former av nikotin, cigaretter, snus, nikotintuggummin och nikotinsugtabletter. Röker inte när mina barn är i närheten, men ofta på jobbet och hemma på kvällarna efter att barnen gått till sängs.

   Det är så dumt att vara beroende av nikotin men samtidigt så vill jag inte riktigt sluta heller. Jag gillar smaken av både cigarretter och snus, och jag gillar vanan. Skäms nästan att skriva detta, men samtidigt vet jag att många känner såhär.

   Alla har vi någon last..

   Svara

 • Julia

  |

  Alltså relationship goals

  Svara

 • S

  |

  Tips på film är Burlesque, finns på Netflix!
  Hade inte så höga förväntningar men den visade sig vara väldigt bra, sambon höll sig till och med vaken haha

  Svara

 • Mila

  |

  Hehe min sambo får med kämpa lite med att få mig att se film. 😛 Vet inte varför för när vi väl tittar brukar jag snabbt fastna? Han tjatade i en månad om att vi skulle se “3 Billboards… blabla lång titel” och när vi väl sett den fick jag typ be om ursäkt att han fått övertala mig, den är AMAZING. 🙂

  Svara

  • D

   |

   Haha vad sjukt, EXAKT samma för oss. Jag tycker förvisso om att se på film men namnet på den filmer var ju bara för tråkigt så han tjata, tjata och tjata. När filmen väl var slut blev situationen precis så som du säger, en ursäkt att jag varit så motstridig denna film var på sin plats 😂

   Svara

  • Josefine

   |

   Så sjukt, tänkte precis tipsa om den filmen. Helt fantastisk!

   Svara

 • Sarah

  |

  Så fina örhängen! Du passar verkligen i dom 😍

  Svara

 • Robert

  |

  Snygga örhängen! Dålig på att bedöma sånt men jag chansar. 😉

  Svara

 • blåmesen

  |

  Ändå rimligt att en sallad med vattenmelon och jordgubbar, dvs typiska sommarsäsongsgrönsaker, är säsongsbegränsad till sommaren? Tänker att den inte skulle vara lika god när båda grejerna behöver åka jorden runt pga vår/höst/vinter i Europa?

  Svara

  • Egoina

   |

   Såklart. Men tänker att man kan byta just de ingredienserna till annan säsongsbaserad frukt. Är inte kräsen 🙂

   Svara

 • Martina

  |

  Nyfiken på vilka dina 5 filmer kommer bli! Jag röstar för Gilbert Grape, den ligger på svt nu, blev så glad när jag upptäckte det! Älskade den när jag var tonåring (kan det haft med Johnny Depp att göra..?) Och Leo Dicaprio är med, men det var innan han blev Titanic-hunk. Det är Lasse Hallström som gjort den, hans filmer har ju alltid en så fin stämning, och så Björn Isfälts musik på det (han som gjorde musiken till bla Ronja Rövardotter och Änglagård).

  Svara

  • Ellen

   |

   Ja, Gilbert Grape är så fin! Verkligen en måste se-film som funkar att se om flera ggr dessutom.

   Svara

 • Elin

  |

  Alltså!! Måste bara berätta. Trodde att jag alltid somnade när jag såg film. Insåg, vid en ålder av 27, att jag aldrig somnar när det är jag själv som väljer……. dvs KONSTIGT man somnar när killarna väljer nått halvtrist att titta på. Numera SJUKT provocerad när killar säger att “tjejer somnar ändå alltid”, vi kan ju inte hjälpa att det alltid är de som vill se film = alltid de som väljer nån halvtrist actionrulle.

  Svara

 • Frida

  |

  Kan du inte göra en reseguide för helsingborg/ Helsingborg med omnejd inför sommaren? Jag och min sambo ska bila västkusten ner och söker tips på boenden och roliga aktiviteter som vi kan göra. Ett planerat stopp är nämligen i Helsingborg 😍🙌🏼

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Kanske behöver en paus i mitten av filmen, det behöver jag, blir så rastlös. Som på teater förresten, klart man behöver en bensträckare.

  Svara

 • U

  |

  Åh det måste vi också göra, jag är inte heller mycket till filmmänniska men min kille kommer bli så glad 😂 Ska bli kul att läsa recensionerna av dig sen

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv