Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

5 favoriter

Inlägget innehåller annonslänkar.

Frisören jag var hos senast tipsade mig om denna leave-in creme från OLAPLEX och jag gillar den massor. Den tar bort frizz och gör håret mjukt.

Jag använder den till att krama i lockarna när jag har fuktigt hår, eller innan jag ska sova i torrt hår som ”fuktmask” under natten. En riktig boost för håret!

 

Jag älskar att ha lyxig tvål i duschen och förutom Rituals är denna från Body shop en stor favorit. Skulle nog inte köpa just den doften i lotion, men när man duschar med den tycker jag det luktar sååå gott! Lätt min favoritdoft. En sån stor pumpflaska räcker dessutom i ett halvår.

 

Fick denna Fresh Face palette från Idun av Ida i födelsedagspresent och det är den bästa bronzing-paletten jag haft. Mitt absoluta favoritsmink just nu.

 

Titta så fina färger! Min favorit är illuminating bronzer och highlightern är ju magisk. Det verkar som att den har slutat tillverkas(!), men jag hittade den här på halva priset.

 

Älskar att prova nya serum. Royal vita propolis har jag hört om ett tag, så jag slog till. Ni minns kanske att jag sagt att serum i form av ”olja” inte funkar på mig, men denna gillar jag verkligen! Den är lystergivande, balanserande och har reparerande egenskaper. Även jättefin att ha under smink.

Den är dock inte särskilt dryg så det blir dyra droppar. Tips till odryga serum är att applicera direkt efter ansiktsvatten när huden fortfarande är fuktig, då blir det lättare att få jämnt med lite produkt.

 

Sist men inte minns en sak som inte egentligen passar kategoriseringen av detta inlägg, men som får vara med ändå. Såg denna vas på H&M home och förälskade mig fullständigt. Tycker den är så vacker! Exempelvis med pionerna som jag fick av Sofie, men även med något grönt, lång och spretigt. Ny favorit här hemma!

 

74 gillar

Kommentarer (15)

 • Robert

  |

  Verkar vara kanonbra grejer. Noterade även likheten mellan Idun och Ida (och Idag), haha. 😉

  Svara

 • Karolina

  |

  Åh härlig tvål! Älskar också nice duschtvålar, helst oljiga som l’occitane (stavning?!). Men nu har jag blivit pank så häromdagen köpte jag två FAMILY FRESH-duschtvålar för 25 kronor på Ica maxi😂😭 haha:( Snacka om att levla ner

  Svara

 • Hanna

  |

  Gah! Det är en massa reklambanners som poppar upp och förstör min kvällsläsning! Mest alkohol och lite blöjor. Knäpp kombo 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha blöjor och alkohol 🤪

   Svara

 • Josefin

  |

  Hej Regina,

  Så kul att du gillar Fresh Face Palette! Den producerades i en limiterad upplaga under förra året och finns därför endast kvar hos en återförsäljare för pangpris 🙂

  Om man inte vill bunkra så finns alla produkter i paletten också som separata produkter, Bronzer Midnattssol och Sommardröm, Rouge Havtorn och Highlighter Fjällsippa

  /Kramar IDUN Minerals

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Bra att veta ☺️

   Svara

 • F

  |

  Men Moringas body lotion/body butter doftar ju så gott!

  Svara

 • Maria g

  |

  Men vilka toppentips. och vasen med buketten är så söt. 😊

  Svara

 • Erika

  |

  Köpte den där paletten efter att du skrev om den förra gången. Bästa någonsin!! Får köpa ett lager om den nu ska sluta tillverkas, story of My life att mina favoritprodukter utgår 😭

  Svara

 • Lisa

  |

  Helt OT men kan du inte skriva ett inlägg med dina bästa Skånetips för semester? <3

  Svara

 • Martina

  |

  Fast olaplex, är det inte bara silikoner som lägger sig utanpå håret och gör att det känns mjukt? Tycker frisörer och såna som är duktiga på hår brukar säga att man ska undvika silikoner, men samtidigt är det många som lovordar detta så jag blir mest förvirrad…

  Svara

  • Filippa

   |

   Min tiosekunders googling sa att Olaplex inte innehåller silikon…

   Svara

   • Martina

    |

    Så om det tar mer än 10 sekunder att hitta så är det inget att bry sig om? Ingrediens nummer tre enligt innehållsförteckningen på Lyko är Dimethicone.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv