Follow my blog with Bloglovin

20 frågor

Det cirkulerar en lista på min Facebook just nu som folk kallar: ”Kan du fylla i detta utan att ljuga? 🤣”

Jag vet inte. Jag provar!

 

1. Vad var det sista du stoppade i munnen?
– Isbitar. Att köpa kylskåp med ismaskin är kanske min bästa investering. Kan typ inte dricka vatten utan is längre. Älskar att äta krossad is.

2. Sover du naken?
– Ja alltid. Gjorde aldrig det mina första 27 år i livet, men nu hade det känts så märkligt att ta på sig något. Går direkt från duschen in i sängen.

3. Värsta fysiska smärta du känt?
– Kan inte välja en. Utomkvedshavandeskap, mensvärk, öronvärk och tandställning kan vara hemska allihop.

4. Favoritplats du har varit på?
– I min farmors hus i Seljord. Hon hade gjort ett rosa rum till mig och hade kor i sin trädgård!!

 

 

5. Hur sent stannade du uppe igår ?
– Somnade tidigt för att vara jag, men sen vaknade jag vid 01.40 och låg vaken två timmar. Vaknade för att det var så varmt. Öppnade fönstret så att det blev bättre, men då var jag ju redan vaken och började sedan googla facts om Modern family och mordet på Wilma. Inte direkt sömnmedicin : (

6. Om du kunde flytta någon annanstans, var skulle det vara?
– Till en större lägenhet med takterass.

7. Vilken av dina Facebook-vänner bor närmast dig?
– Hmm. Måste vara Caroline.

8. När grät du senast?
– I helgen.

9. Vem tog din profilbild?
– Jag själv.

 

 

10. Två av dina favoritfilmer?
– Haha jag och film. Jag och F brukar få frågan om vi sett någon bra film på sistone ibland när vi är på middagar och ni ska se hans deprimerade ansikte när han säger ”nä vi kollar inte på film…”. Stackars. Minns typ inga filmer jag sett heller. Men La vita é bella är en väldigt bra film.

11. Vilken är din favoritsäsong?
– Våren. Ljusare och varmare, men inte too much.

12. Om du kunde ha vilken karriär som helst vad skulle det vara?
– Kirurg.

13. Vilken var den senaste boken du läste.
– ”Aja tanden” som August kallar den. Trodde först han sa ”Arga tanten”, haha. Handlar om när pigan i Emil i Lönneberga drar ut sin tand.

 

 

14. Om du kunde prata med vem som helst vem skulle det vara?
– Farmor.

15. Har du ett bra inflytande?
– Haha va? På folk? Här på Internet, ja. I verkliga livet…njä.

16. Hör ananas hemma på pizza?
– Kan 2020 bli året då vi slutar diskutera detta? Så ofantligt trött på det. Jag är inte särskilt pepp på frukt i mat rent generellt men om folk vill ha ananas på sin pizza lååååååt dem.

17. Du har fjärrkontrollen, vad skulle du titta på?
– Dr pimple popper.

18. Fyra personer som du tror kommer kopiera och svara på detta:
– Öööh ingen. Men kanske Sofie? Hoppas!

 

 

19. Sista konserten du var med på?
– Måste varit 90-tals festen jag var på i Malmö.

20. Favoritmat:
– Fried stuff with cheese.

Jo men det gick ju bra. Ljög knappt alls!

 

110 gillar

Kommentarer (32)

 • BB

  |

  Omg sover du alltid naken! Vilken total förändring (om någon inte läst din blogg så länge så måste de verka skumt att vi läsare är så insatta i detta) 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Ja det stämmer att jag inte gjorde det pga jag var rädd att det skulle börja brinna och jag skulle bli tvungen att gå ut naken. Förnedringen liksom! 😅 Men bryr mig inte så mycket om det idag. Det vore det minsta problemet.

   Svara

 • Klara

  |

  Men vaaa. Jag har så starka minnen av att du har skrivit någon gång att man alltid måste sova med kläder på för man vet aldrig när brandlarmet kan gå. Tänker på det så ofta haha!

  Svara

 • Carolina

  |

  Undrar om kyl med ismaskin har fått bättre kvalitet de senaste 20 åren? Minns från tonåren att isen efter ett tag började smaka olika kryddor kanske pga aromer från mat som frystes in.. Har du upplevt det?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja!!! Förra kylen jag hade var också med isbitar och de smakade så konstigt 😒 Iofs smakade allt man hade i frysen konstigt.

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, välkommen i ”sova naken”-klubben. Går inte att sluta sen. Blir så obekvämt och instängt om man måste ha nåt på sig sen. 😉 Gillar förresten att du inte kollar så mycket film. Samma här även om jag egentligen tycker film är kul. Bara det att man måste sitta still och kolla i två timmar eller nåt. 😛

  Svara

 • Mila

  |

  Jag är så rädd att något ska hända mitt i natten, typ brand eller att polisen plingar på, och då vill jag behöva meta efter kläder. 😂 Och så vill jag slippa byta sängkläder ofta, såå tråkig syssla.

  Svara

 • Victoria

  |

  Hahahaha jag är också i chock ang nakensovandet?!?! Vilken vändning!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 😂 Once you go naked you never go back.

   Svara

   • Robert

    |

    😂

    Svara

 • Jonna

  |

  Haha jag blev också förvånad över att du sover NAKEN?! Det kändes som en sån där grej som identifierade dig som person typ(haha), trodde du försökte få till en lögn där eftersom man skulle fylla i listan ”utan att ljuga”.

  Svara

  • Egoina

   |

   😅

   Svara

 • Paula

  |

  Hahaha. Alltså fotot på dig på bröllopet. Jag tänkte att varför har du photoshoppat foten/benet. Skuggan faller helt knas. Haha 😅

  Svara

 • Annika

  |

  Haha så kul att alla fastnat för hur du alltid sovit med kläder. Jag med. När jag började läsa om att du alltid sov naken var jag tvungen att scrolla upp och kolla om jag verkligen var inte på din blogg 😂😂

  Svara

 • Annika

  |

  Skulle såklart stå ”..kolla om jag verkligen var inne på din blogg” 😁

  Svara

 • Anonym

  |

  Kommer aldrig fatta hur människor kan sova nakna. Rumpsvett, fisar, flytningar, nej usch.

  Svara

  • Lina

   |

   Haha va? Vet inte hur din kropp fungerar men jag ligger då inte i en pöl av svett eller flytningar bara för att jag sover naken. Fiser gör jag absolut, det är luft, inget som hamnar i lakanen. Har man så mycket flytningar att det hamnar i lakanen kanske man borde uppsöka en gynekolog. Sova naken är det absolut bästa för kroppen!

   Svara

   • TutTut

    |

    Fast man behöver ju tvätta sängkläderna oftare om man sover naken? Har man nattlinne så fastnar ju svett i det och detsamma med ev. vätskor från underlivet. Sedan fiser haha ja de flyger nog ut vare sig man har kläder eller inte..

    Svara

    • Lina

     |

     Ja det är möjligt! Jag byter sängkläder 1-2 gånger i veckan, men det hade jag nog gjort även om jag sovit med kläder 🙂

     Svara

     • TutTut

      |

      Jag byter bara varannan vecka. Men när jag sov med mitt ex, som sov naken så bytte jag varje vecka för man såg att lakanet blev svagt gult av svett (japp, svett och inget annat haha för det var i höjd med typ armhålor/rygg 😉 ).

 • Elsie

  |

  Jag säger som alla andra, chockad angående nakensovningen! Jag sover fortfarande inte med kläder, men jag fick hjärnspöken (tack vare dig) angående brand, så nu har jag alltid myskläder bredvid sängen som jag snabbt kan hoppa i 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh nej 😂 Men smart!

   Svara

 • Johanna H

  |

  Tyckte det var en rolig lista, så snodde den och svarade på frågorna jag med 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

 • Krista

  |

  Dr pimple popper 😊💕

  Svara

 • Johanna Grahn

  |

  Jag sover i 90% av fallen naken och sen en natt började det faktiskt brinna på vår balkong så grannarna i hela lägenhetshuset vi då bodde i störtade in + brandkår. Och där satt jag naken i sängen under täcket tills jag lyckades få ögonkontakt med min sambo (efter typ 10 min…) och blickskrek MORGONROCK TACK! Han hade redan satt på sig en innan han öppnade dörren nämligen haha.

  http://johannagrahn.se

  Svara

 • Anna Maja - Littermentärt

  |

  Förstår inte tjusningen med Dr Pimple Popper. Min sambo älskar också det programmet men jag klarar inte av att titta på det. Här hemma kallas vi det Dr Pimple Pooper efter att jag läste fel på namnet en gång.. Nu är det så vedertaget att han nästan använde det när de diskuterade programmet på hans jobb.. haha.

  Svara

 • Anna

  |

  Hej! Du som är så bra på festlekar, kan inte du föreslå lite lekar som är Corona-vänliga? Där man inte är för nära varandra och så. Tänker att du sitter på ett bra lager?

  Svara

 • Anonymusen🐭

  |

  Men drömklänningen!!! Kan du inte fråga Sofie var hon fått tag på den där perfekta blåsan?

  Vi skulle gift oss, döpt vårt första barn och firat min 30 årsdag i juli med en jäkla massa släkt och vänner men skitcoronan förstörde allt. JA, jag vet att människor går bort i sjukdomen och att vårt firande inte är hela världen MEN MAN KAN VÄL ÄNDÅ FÅ VARA BESVIKEN 😭😭
  Kan trösta mig med att jag iaf hinner få tid till att hitta drömklänningen och förbereda inför nästa års superkalas ännu lite till 😊

  För övrigt sover jag också alltid naken förutom nu när jag ammar och mjölken sprutar åt alla håll och kanter på morgonen. Förstår inte hur man kan sova gott med kläder som en tvångströja som vrider och har sig 🤔

  Svara

 • Anja

  |

  Hej en fråga. Om du eller Frederick skulle bli vegetarian eller kanske till och med vegan, hur skulle ni göra med matlagningen?
  Skulle den som lagar mat för två rätter, eller att båda äter veg eller att ni gör varsin måltid?
  Jag är själv vegetarian och blir ledsen varje gång min kille lagar kött utan att laga nåt till mig (oftast lagar han till mig dock).

  Svara

 • Mariam

  |

  Om min kille vore vegetarian hade jag kanske lagat fler vegetariska rätter för att på så sätt underlätta lite men jag hade inte lagat två rätter. Har man en självvald specialkost får man lösa sin egen mat…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv