Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Nytt kontor, paletten som aldrig kom & present till mig själv

Då var denna korta vecka slut! Eller slut och slut. Jag jobbar på fredag. Men det känns ju knappt som att det räknas. Jag tycker att den bästa ledigheten är den som kommer mitt i veckan så att man inte behöver jobba så många dagar i rad. Tänk att jag var ledig varje onsdag i över ett år på mitt förra jobb. Varför uppskattade jag inte det mer?? Skoja. Tänkte på hur lyckligt lottad jag var varje vecka. Vilket lyxliv alltså. Dröm.

I alla fall! Idag är det minifredag och jag sitter tålmodigt och väntar på att F ska komma hem så att vi kan äta hamburgare. Ska steka upp massa lök och sen ska vi äta hamburgare på toast med sallad, lök och dressing.

Men först ska vi spola tillbaka lite. Så här har min vecka sett ut hittills:

 

Är besatt av sparris. Äter det nästan varje dag. Hur gott att steka i vitlök? Jag dör. Det luktar inte gott när man går på toa sen dock : )) Glömmer det varje gång och börjar undra vad som är fel på mig.

 

Har skänkt gamla kläder, ljuslyktor och ett överkast bland annat. Så skönt. Älskar att göra mig av med saker. Så konstigt med tanke på att jag har separationsångest gällande allt annat i livet.

 

Igår fick jag se det nya kontoret. Åh där är så fint och o-kontorigt! Längtar efter att få gå till jobbet igen.

 

Bästa är nog ändå repair bay. Vi har alltså en verkstad på kontoret där man kan laga saker eller låna med sig verktyg.

 

Var mycket nöjd över att jag matchade pink boardroom.

 

Perfekt om jag behöver gömma mig. Jag står alltså framför gardinen på bilden, fattar att det är svårt att se.

 

Vi lunchade och pratade ikapp. Kul att få se mina kollegor annat än i en datorskärm.

 

Några timmar senare var det dags för mat igen. Träffade Ida för tapas och sangria. Hade kunnat sitta och prata med henne hela natten. Saknat så mycket!!

Fick en så fin present av henne som stått i hennes garderob sedan min födelsedag. Hon skulle egentligen kommit på min fest, men blev sjuk och fick stanna hemma. Fick suröl, ett doftljus och en bronzing/highlight palett från Idun. Paletten beställde vi egentligen tillsammans för över ett år sedan, men när leveransen kom fanns det bara en palett i paketet. Ida fick förstatjing då jag redan har massa sånt hemma. Sen dess har den varit slut överallt, men nu hade hon fått tag i en till mig! Så gulligt att hon kom ihåg :’)

 

Wow kolla vad fint! Borstade bara på lite snabbt och slarvigt idag och tänkte inte mer på det. Sedan såg jag mig själv i spegeln i ett provrum och var tvungen att ta en bild. Superglowig ju! Paletten heter Fresh Face (hittade den här till halva priset!).

På tal om presenter försökte jag hitta en sista minuten-present till henne också innan vi sågs. Hittade tyvärr ingenting, men köpte ett par solglasögon till mig själv:

 

Haha så dålig kompis. Får gottgöra henne en annan dag.

Är i alla fall mycket nöjd. Tycker de är lagom stora och kattiga. Har ju ett par svarta i liknande modell, så det känns kul att ha ett par bruna att byta med.

 

Från & other stories, finns här (annonslänk).

Så! Det var det. Nu ska jag och F fortsätta spela Mario Kart. Ja, för under tiden jag skrivit detta inlägg från och till har vi hunnit laga mat, äta mat och börjat spela. Happy mini-fredag alla!

 

113 gillar

Kommentarer (10)

  • Anna

    |

    Kan du inte visa hur du målar med den paletten?

    Svara

  • Elin

    |

    Alltså taklampan med aporna, så fräck! 🤩

    Svara

    • Carolina

      |

      Åh, jag tyckte att den såg otäck ut! 🙈

      Svara

  • Robert

    |

    Smarrigt på några av bilderna där. 😉

    Svara

  • Anna

    |

    Mmmm vad är det du åt till lunch? Försöker se men vill ha en beskrivning – ser såååå gott ut!

    Svara

    • Egoina

      |

      Rödkål, picklad rödkål, rödbetshummus, avokado och räkor 😍

      Svara

  • Klara

    |

    Åh blev sugen på att klicka hem paletten. Skulle du säga att det är tydligt glitter i den eller mer ett glow liksom? Jag gillar verkligen inte när det är stora glitterpartiklar.

    Svara

    • Lina

      |

      Jag har använt paletten senaste året och älskar den! Tycker inte att den är glittrig på det sättet du antagligen menar (inte alls vad jag gillar heller) utan mer glow:ig. Rekommenderar verkligen!

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv