Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Första veckan på länge som jag faktiskt har planer! Har varit så sanslöst uttråkad på sistone. Känns som jag bara är hemma. Men inte denna vecka inte. Det får vi fira med en gammal hederlig veckolista á la bloggande 2012.

Tisdag: Ska åka till Malmö för att träffa min chef och två kollegor. Vi ska titta på vårt nya kontor bland annat. Vi flyttade nämligen till nytt kontor i påskas, och nu står det bara spöklikt tomt och väntar. Ska bli kul att se det! Efter jobbet ska jag träffa Ida och göra något Corona-vänligt. Inte träffat henne på evigheter. Saknar så mycket!!

Onsdag: Göra hamburgare med F och ha mini-fredag. Vi är ju lediga på torsdag. Antagligen fixa klart här hemma också. Snart är allt i ordning! Idag har vi sorterat bland skruvar, skapat en ”batteri-låda” och vikt ihop alla tygkassar. På den nivån.

Torsdag: Fira Caroline som fyller år nästa tisdag! Hon ska ha utomhuskalas. Håll tummarna för fint väder.

Fredag: Ha en antagligen väldigt lugn dag på jobbet då många är lediga och sen ska jag träffa några tjejer för AW.

Helgen: Ska grilla hos Emelie och David på lördag. På söndag blir det en liten överraskningsutflykt med F om vädret tillåter.

 

99 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Lugn. Vi säger inget till F om söndagen. 😉

  Svara

 • Emmy

  |

  Hör ”batterilåda” och tänker genast brandfara! Alltså om det är gamla använda batterier. Det kan bli kortslutning om man lägger dem tillsammans, bättre att återvinna så fort man kan!

  Svara

  • Egoina

   |

   Varför skulle man spara använda batterier? 🙂 Nya är väl ingen fara?

   Svara

   • Emmy

    |

    För att man brukar väl samla ihop lite återvinning innan man åker iväg med det? Nej, nya i sin förpackning är såklart ingen fara 🙂

    Svara

  • Sanna

   |

   Vi har fått fyrfack i vår kommun (sophämtning med återvinning), ett kärl ska man ha inomhus och där ska man lägga batterier och glödlampor i varsitt fack, ska hängas på sopkärlet ”vid behov”, alltså inga instruktioner om hur ofta. Så tänker att det inte kan vara så farligt att ha gamla batterier liggande tillsammans? Men jag är ingen expert, men tycker att det vore konstigt att vi inte fått andra instruktioner från avfallshanteringen i så fall.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv