Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från i veckan bara

F fyllde år. Då får man paket, chilichips och bubbel.

 

Han fick önska middag. Det blev pasta med västerbottensost och rostad jordärtskocka.

 

Och glasstårta! Sen ville han kolla på tv-program om chili. Så det gjorde vi såklart.

 

En dag hämtade jag denna gulliga på förskolan. ”Legiiiiina”, sa han när han såg mig. Sen handlade vi fika och han var mycket nöjd över att få rulla fram fikan i egen vagn. Så nöjd att han bröt ihop totalt när Caroline tog den ifrån honom för att betala : ))

 

Det är så mysigt att jobba hemifrån när det regnar.

Har kommit in i jobba-hemifrån-livet nu. Vissa känner att det blir jobbigare ju mer tiden går, men jag känner snarare att jag vänjer mig. Tur det då nästa beslut kommer tas i mitten av augusti. Om tre månader! Då kommer vi ha jobbat hemifrån i nästan ett halvår. Det trodde jag aldrig.

 

Var ju också tvungen att prova TikTok-kaffe till slut, eller Dalgona coffee som det heter. Man vispar ihop lika delar socker, snabbkaffe och hett vatten i några minuter så att det blir fluffigt. Fyll upp ett glas med is, häll på valfri mjölk och toppa med fluff. Rör om med sugrör och drick.

Fick inte till fluffet första gången jag provade, men när jag minskade mängden vatten något och vispade med ballongvisp istället för vanlig elvisp fick jag till det. Igår gjorde jag en chokladversion med chokladsås i. Som en efterrätt, så gott!

 

97 gillar

Kommentarer (20)

 • Sara

  |

  Mmm den kaffen ser för god ut! 😍

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Mikaela

  |

  Jag gillar verkligen de här inläggen där man får se lite av din vecka 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att höra ☺️

   Svara

 • Ginna

  |

  Testade också Dalgona-kaffe igår. Ultimata mängden är 4 msk kokande vatten, 4 msk pulverkaffe och 4 msk socker (för två portioner). Vispas med elvisp. Blir riktigt fluffigt!!

  Svara

 • Annie

  |

  När du har skrivit om någonting x antal gånger slutar det alltid med att jag känner mig tvungen att testa. För någon månad sen började jag titta på Vänner på grund av (eller nej TACK VARE!! för jag älskar’t) dig och nu sa rösten i mitt huvud till på skarpen att det är dags att testa den där jordärtskockspastan. Du är definitionen av en influencer! 🙂 <333

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh 🥰

   Svara

  • Agnes

   |

   Du kommer inte bli besviken, så galet god! 😋 Nice att bli påmind om den!

   Svara

 • Deo

  |

  Det ser smarrigt ut! 🤤 Tror du man kan tillsätta något och göra en kall kaffedrink av det med? Iaf med vilken alkohol? 🤔

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja Baileys 😍 Fast då borde man minska på sockret tänker jag.

   Svara

 • Viktoria

  |

  Jag använder en mjölkskummare (liten batteridriven visp dom man kan köpa på clas ohlson) och gör det direkt i ett stort dricksglas. Bara röra vispen upp och ner så får man skum, går inte att misslyckas. Använder dessutom kallt vatten.
  Länk:
  https://www.clasohlson.com/se/Mjölkskummare-Coline/p/44-2630

  Svara

 • Hanna

  |

  Var har du köpt de blå posterna?😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Desenio ☺️

   Svara

 • My

  |

  gratulerer med dagen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Takk i like måte ❤️

   Svara

 • Hanna

  |

  Provade att göra det där kaffet idag. Men fy vad äckligt! Haha. Kanske bör tilläggas att jag inte gillar kaffe 😉 Men det blev snyggt!

  Svara

 • Olivia

  |

  Men är så nyfiken, vad var det i paketen? 😍 Behöver tips på pojkvänpresenter 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var en tröja och två t-shirts. Hade så dålig fantasi denna gång 🙁

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv