Follow my blog with Bloglovin

Nytt hår

….eller inte så nytt?

Kändes lite som kejsarens nya kläder när jag suttit med färg och slingor och allt vad det hette i några timmar och sen knappt såg någon skillnad? Haha. Men frisören sa *åååh vad fin färgen blev* så vågade liksom inte säga något och nickade med.

 

 

Men färgen är i alla fall jämnare, mindre gul och jag har mindre utväxt. Jag bad om en balayage denna gång. Har äntligen insett att jag inte vill ha slingor utan istället en mjuk övergång så att utväxten inte blir så skarp.

Hon sa att det var ganska mycket nyansering i håret nu och att det kommer tvättas ur, så kanske blir det ljusare när jag tvättar det. Blir spännande att se.

 

Är nöjd, trots att det inte är en jättestor skillnad. De slitna toppar är borta i alla fall. Skönt! Lät bli luggen denna gång. Tänker låta den växa ut under sommaren.

☀️

96 gillar

Kommentarer (4)

 • Sara

  |

  Ser jättefint ut!

  Svara

 • Robert

  |

  Jättesnyggt! 🙂

  Svara

 • Mathilda

  |

  Kan annars tipsa om Linnea på stuk nästa gång! Jag har varit missnöjd hos flera frisörer men hon gör ett sjukt bra jobb. Du kan kika på hennes insta 🙂 i övrigt tyckte jag att du blev fin!

  Svara

 • Anna

  |

  Testade en i stan nyligen som jag aldrig varit hos, nervöst men blev såå nöjd! Malin på salong no 27 testa där nästa gång 👍🏼

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv