Follow my blog with Bloglovin

4 bra saker

→ Norge har lättat något på inreseförbudet! Så skönt att höra. Inte så att det känns rätt att resa i dessa tider ändå, men då går det i alla fall åt rätt håll. Att få träffa min familj känns inte så hopplöst och långt borta. Förhoppningsvis innan året är slut <3

→ Jag ska klippa mig idag! Har inte klippt mig på ett halvår, så det ska bli så skönt. Topparna ska bort och sen ska jag ljusa upp det lite.

→ En ny säsong av Working moms och Dead to me har kommit ut på Netflix! Tur att jag fick nytt lunchsällskap nu när PH tog slut. Är så orolig över vad som händer med alla serier nu btw? De kan ju inte spela in nya avsnitt. Nästa säsong av PH kanske blir på ett hotell i Sverige och inte Mexico? Haha.

→ Avslutar med denna bild på August från i söndags när vi var ute och gick och han plockade en maskros som han gav till mig. Hannes sa “ge den till mamma”, men han gav den till mig. Så söt. Har nog aldrig känt mig så älskad som jag gör av honom. Han släpper mig inte ur blicken, vill hålla min hand hela tiden och bryter ihop när jag ska gå hem. Nästan så att jag är rädd att de inte kommer låta mig träffa honom mer så ledsen han blir, haha. So sad att han en dag kommer inse att jag inte alls är så rolig.

 

201 gillar

Kommentarer (21)

 • Robert

  |

  Dags för klippning igen? Spännande. Funderar själv på klippning, förresten. 😉

  Reply

 • Lovisa

  |

  En säsong till av PH är redan inspelad. Dom spelade in den direkt efter den som gick nu. Typ dan efter final drog nästa igång hehe.
  Däremot blir det ju kanske svårt att spela in en säsong till i höst/vinter sen.

  Reply

 • Helena

  |

  Tips! Paradise hotel Danmark på Viaplay!

  Reply

 • Hejsan

  |

  Jag har hört (ej säker källa haha) att det blir i Sverige nästa gång!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha såklart 🙈

   Reply

 • hanna

  |

  Som tur är så spelar de in serier och sånt långt i förväg, så ett tag till kommer vi vara underhållna, men frågan är hur 2021 ser ut… haha.
  Nästa PH säsong kommer i höst och är redan inspelad, puh. De får flyga Antonio till Sverige istället för näst-nästa! ;D

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ja!

   Reply

 • Michaela

  |

  Hej hallå angående kaffe-fluff!

  Hade samma problem som dig att det inte blev fluffigt trots exakta mått, kokande vatten, stor bunke o elvisp.

  Men så idag prövade jag en ny kaffesort, snabbkaffe från Lidl (Bellarom tror jag märket va), o efter ca 30 sekunder vispande så va de redan fluffigt 😍 (använde nescafe lyx innan).

  Tips tips om du vill prova igen!

  Reply

 • R

  |

  Hahaha ja, rädslan för att barn i ens närhet ska växa upp och inte längre kommer älska en ovillkorligt bara för att man typ kan namnen på olika pokémon… D:

  Reply

 • Malin

  |

  Alltså klart att det inte är bra om man inte kan fortsätta inspelningar. Dock så känner jag att det finns så himla många serier, filmer, poddar, böcker osv som jag är intresserad av att jag inte hinner med. Så se detta som en chans att titta på ett par nya serier? Jag har precis börjat med S.W.A.T. som verkar bra och jag är nyfiken på The Crown, Homeland, Suits och Downton Abbey! Den svenska serien Advokaten har dessutom precis släppt en ny säsong!

  Reply

 • Lisa

  |

  Asså varje gång jag kollar i ditt kommentarsfält får jag rysningar av hur creepy han är! Och ALLTID en blink-emoji. Så sjukt!

  Reply

 • Hanna

  |

  Love island ställdes in :’( lär väl bli samma för bachelor, han blev ju presenterad i Nyhetsmorgon då tjejer uppmanades söka till årets säsong… hoppas dem kan spela in den i Sverige istället 🙈 Jag sa till min sambo att dem borde kunna spela in love island i svenska skärgården i sommar istället. Konceptet och programidén är ju det man gillar, måste inte utspela sig i Grekland tycker jag. Kör på Sverige 😅

  Reply

  • Sofia

   |

   Bachelor är inställt sedan länge, tyvärr!

   Reply

 • Sara

  |

  Har också tänkt på det där med tv-serier och filmer… så tråkigt!

  Reply

 • Ellen

  |

  Åh vad gulligt, August är ju så söt! Jag har en liknande relation med min bästis son, han kallade mig tillochmed mamma under sina första 2 år, han fyller 6 i September. De bor i en annan stad och när livet är som mest stressigt träffar jag dem inte på flera månader. Men jag är fortfarande hans favvo, och han min <3

  Reply

 • Jessica

  |

  Det är så fint att läsa om din och Augusts relation 🥰

  Reply

 • Malin

  |

  Så fint att läsa att du har en sån bra relation med en väns barn! Jag har själv en 3 årig son och är först ut bland mina kompisar med att få barn, och har känt att jag tyvärr hamnat utanför en del. Ännu mer nu när jag börjat jobba heltid, flyttat och hållit på med renovering samt coronatider. Men det känns härligt att läsa att du engagerar dig så! Jag har en vän som visar intresse för min son och som jag fortfarande håller nära kontakt med, ska se till att hon och sonen får möjlighet att bonda ännu mer när jag läser detta!

  Reply

Lämna en kommentar

Arkiv