Follow my blog with Bloglovin

10 skärmdumpar

Tänkte jag skulle göra ett blogginlägg med mina senaste skärmdumpar. Men vad skärmdumpar man ens numera? Saker jag gillar på Instagram sparar jag ju i appen exempelvis. Det var skralt, men jag lyckades skrapa ihop lite. Det här har jag skärmdumpat på sistone:

 

Det är inte helt sant när jag säger att det var skralt, för det fanns en hel uppsjö av Mario Kart-skärmdumpar i alla fall. Varje morgon sms:ar F och frågar vad som finns i shopen och jag skickar en bild.

 

Min faster snapchattade foton hon hittat på mig och min kusin Charlotte från när vi var små. Minns denna dag så väl. Jag och Charlotte letade efter glass i min farmors frys och hittade till slut en glaslåda till vår förtjusning. När vi öppnade den möttes vi dock inte av glass, utan en undulat.

Närmare bestämt min fasters döda undulat Kim som legat där i 15 år. Farmor berättade att hon ville att den skulle få en ordentlig begravning och lade den i frysen ”så länge”, men sedan glömdes den bort. På bilderna begraver vi den. På den översta bilden låtsas Charlotte att den stela fågeln sitter på hennes finger och jag är mycket äcklad av det hela. Haha.

 

Hahaha Paows kommentar.

 

Coronaviruset kom till Helsingborg och F skojade om att han karantän-handlade. Känner mig så töntig när jag tänker tillbaka. Trodde ju verkligen inte att det skulle bli så allvarligt som det blev.

 

Kenza delade en tonfiskröra som jag blev sugen på att prova. Den är mycket god! Kan rekommendera!

 

Såg denna skjort-tunika på H&M och blev störtkär. Måste ha en sån! Har letat efter den i butik sen dess, men inte hittat tyvärr. Men skam den som ger sig. Så perfekt i sommar ju?

 

Menar det.

 

Detta är en bild på mig och mina kusiner på nyårsafton 2000. Min pappa höll i nyårsfesten och serverade smalahove som är en norsk delikatess och består av huvudet på ett lamm eller ett får(!).

Kommer aldrig glömma när vi förväntansfulla lyfte locket på den stora grytan som stod på spisen för att se vad det var för något gott han lagat och det låg hela fårhuvuden däri. Blev så chockad. Jag och Charlotte åt ingenting och gick demonstrativt in på toaletten och låtsades spy. Men av bilden att döma tyckte Mathias och Betina att det var toppen.

 

När en punkt gör stor skillnad.

 

Avslutar med denna. Glöm inte männen!! Så synd om dom nu.

 

134 gillar

Kommentarer (13)

 • P

  |

  Men tunikan finns ju online? 🙊

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja får nog bli det. Men hade velat se och prova irl 🙈

   Svara

   • Sofie

    |

    Det är trend så den finns inte längre i sortiment i Helsingborg. Endast Malmö city som har trend numera i hela Skåne! Med vänlig hälsning,
    Person som jobbar på hm haha!

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha tack! Då beställer jag online 😅

     Svara

 • Lovisa

  |

  Alltså Regina jag vill bara tacka för din blogg! Har följt sen kanske 2013 (eller tidigare dios mio vi är gamla nu!) och kommer från Blekinge, så har alltid varit lite kul med någon ”lokal” haha. Det är alltid 100% glädje att gå in på din blogg och skulle du lägga ner så tror jag ärligt jag skulle gråta. All kärlek till dig <3 Ville inget annat ville bara tacka för trogen tjänst! Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla vad glad jag blir ❤️❤️☺️

   Svara

 • Ida

  |

  Kul inlägg 🙂

  Relationsfrågor.. är i nytt förhållande sedan 2 månader tillbaks. Är lite känslig/avundsjuk av mig när det kommer till ex, och märkte att han fortfarande delar Netflix med sitt ex. Jag blev lite chockad och sa att det gjorde mig lite obekväm. Och om han kunde tänka sig byta nu när vi är ihop. Han sa att det inte betyder nånting för honom, så han fattar inte varför, han orkar inte prata med henne om det osv. Jag blev ledsen. (Kanske bör tillägga att jag absolut litar på att det inte finns känslor kvar för hans ex, och han är den som varit störtkär från början och säger att han vill ha framtid med mig osv). Men tror han har svårt för känslan att va ”kontrollerad”, han sa att han gör det i sin egen tid (kan ta veckor) medan jag undrar varför det inte kan hända nu, om det ju känns jobbigt för mig och ger mig ångest? Så ja, det eskalerade till bråk och han stack hem. Vet inte vad jag ska göra? Vet inte ens om jag har rätt eller fel i detta… tips ? 🙂 är jag för känslig? Eller är han stubborn?

  Svara

  • Filippa

   |

   Klar överkurs att bli chockad över att han fortf låter exet kolla via hans Netflix. Det betyder ju verkligen noll. MEN med det sagt tycker jag även han är korkad som inte bara byter lösen, hur svårt är det? Och skiter i vad exet säger liksom. Inte för din skull, för sin egen.

   Svara

 • Johanna

  |

  Hahahaha det med undulaten var det sjukaste jag sett 🤣 så äckligt men så roligt

  Svara

 • Sandra

  |

  Tonfiskröra är underskattat gott! Gör också det ofta med dill, men aldrig testat med creme freice med paprika och chili – det ska testas!

  Svara

 • Olivia

  |

  Regina, jag behöver din hjälp! Du var ju så missnöjd med kameran på din iPhone 11 Pro i början, har det kommit någon uppdatering som gjort den bättre? Jag hade tänkt byta till en iPhone 11 och i butikerna där det är superbra ljus verkar kameran jättebra, men pga det du skrivit om telefonen är jag lite kluven haha. Ville bara höra om det blivit bättre.

  Tack!!

  Svara

 • Robert

  |

  Helt rätt! Det bästa är att vara lat. 😉

  Svara

 • Julia

  |

  Gjorde tonfiskröran igår och den var ju hur god som helst!! Är så glad att jag äntligen hittat något gott som jag kan äta, har svårt att svälja då det känns som något är ivägen i halsen, men om jag gör röran lös kan jag äta den på ett smörgåsrån 🥰

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv