Follow my blog with Bloglovin

I lördags när jag firade att jag fyllt 31

I lördags körde jag lejonman-tema på mitt hår…

 

…och extra eyeliner.

Skulle ju fira att jag fyllt 31!

 

Hade på min denna klänning som F kallade ”för somrig” och ”inte så rolig”. Tur han är ärlig i alla fall. Haha. Om ni också vill vara för somriga och inte roliga finns en länk till den här (annonslänk).

 

Dukade upp med massa goda grejer till mina gäster.

 

Det blev pizza…

 

…och massa ostar bland annat. (Ja, jag tog bort den där skalken på manchengon som jag råkat få med innan de kom).

Jag tycker verkligen att man ska hålla det enkelt när man har en tillställning. Det värsta som finns är ju att hålla på och greja i köket och missa halva festen. Det är det inte värt. Så mycket enklare med pizzor som plingar på dörren och mat som endast ska dukas fram.

 

Sen kom dom! Kände man sig en gnutta sjuk fick man stanna hemma såklart, men dessa sju kunde komma <3

 

Jag fick ballonger! Festligare blir det inte!

 

Och väderguden såg till att kirra årets hittills finaste solnedgång. Så snällt.

 

Till efterrätt blev det den enklaste glasstårtan jag känner till:

Stapla sandwichglassar ovanpå varandra och ”limma ihop dem” med chokladsås. Täck med grädde och garnera. Jag valde hackad Marabou daim. Servera med färska bär. Här är ett fem år gammalt inlägg med receptet btw. Om det nu kan kallas för recept…

 

Sen lekte vi lekar såklart! Här lekte vi Hela havet stormar, fast med uppdrag istället.

Jag hade även förberett ett Kahoot-quiz med frågor om Corona och sjukdomar. Kom på först när jag var klar att det ju kanske var det tråkigaste ämnet till ett quiz någonsin, haha. Men det var det enda jag kunde tänka på.

Sen dansade vi till 90 tals hits till klockan blev seeent. F (som kom hem från sitt gömställe strax efter midnatt) satt tappert uppe till tidigt på morgonen och agerade dj. Så jäkla gullig.

Bästa kvällen <3

 

161 gillar

Kommentarer (20)

 • Vendela

  |

  Men HALLÅ vavavavoom! 🤩

  Och tårtan är ju genial!

  Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

 • Ellen

  |

  Kul 🙂 F har absolut fel angående klänningen, den var ju jättefin!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tur 😜 Tack!

   Svara

 • Josefine

  |

  Ditt hår här?!?!?! Den där locktången var en mycket smart köp av dig. Sååå fint!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack så mycket 😍

   Svara

 • Sara

  |

  Ser helt perfekt ut!

  Svara

 • Ewe

  |

  Så fint att ni kunde ha en så härlig kväll trots dessa tider! <3 Stort grattis i efterskott 🙂

  Svara

 • Jonna

  |

  Åh så trevligt! Jag fyller år nästa vecka och hade sett fram emot att bli firad på jobbet(vi får alltid tårta och blir lite extra uppmärksammade hehe) och sen gå ut med mina kollegor/vänner på ett glas i solen, men istället blir det beställa hämtmat och i alla fall få sällskap av mamma. Finns ju värre saker, men jag har hittills i mitt vuxna liv ogillat att fylla år för att jag inte trivts med min tillvaro och känt mig utan kompisar, men nu gillar jag min tillvaro och har fått massa nya kompisar. Typiskt. Men men, nästa år!

  Svara

  • Egoina

   |

   Nästa år!! ❤️

   Svara

 • Helena

  |

  Härligt med lite glädje och kärlek dessa tider!!

  Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt, och smart upplägg(höhö) att köra med pizza. Håret såg ovanligt stort ut dessutom. 😉

  Svara

 • Danielas Dagbok

  |

  men HALLÅ den snyggaste 31-åringen man någonsin sett!

  Svara

 • Pauline

  |

  Klänningen var supertjusig och så mysigt att ni kunde ses ändå 😍

  Svara

 • Sofia

  |

  Hej!! 🙂 var kommer din lampa som du har över matbordet från? Sååå fin!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Åh vart är fatet ifrån som du har tårtan på?
  Och vad hade du för uppdrag till Hela havet stormar? 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Fatet är från Åhléns! Minns tyvärr inte utmaningarna, hade inte förberett, jag och Nina körde dom spontant 🙂

   Svara

 • Therese

  |

  Men woow ditt hår 😍😍 vilken locktång har du använt?

  Svara

 • Charlotta

  |

  Men hallå!!! Chipsskålen?! Hur fin? Jag villhöver den omgående, var har du köpt den?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv