Follow my blog with Bloglovin

Frågor & svar

Okej, det här är en jättemärklig fråga men jag har funderat över det här sen du la upp bild på Instagram så jag MÅSTE fråga. Varför har ni skalat hälften av räkorna men inte andra hälften?

Haha! Det var en kompromiss mellan mig och F. Han ville att vi skulle skala räkorna innan, men jag ville att vi skulle skala under tiden vi åt. Blir en mer social grej då tycker jag. Och ja, jag ska väl erkänna att det berodde liiite på att det också blir finare på bild.

 

 

Oh shit it’s happening! Men får jag fråga, hur funkar det för tex receptionister/service och andra på jobbet som bara egentligen behövs på kontoret? Får de vara lediga?

Vi har generellt inga receptionister och liknande, vi hjälps åt. Så vitt jag vet har vi en person som jobbar med sådana saker på ett av kontoren och skulle jag gissa är hon hemma med fullt betalt. Ska faktiskt fråga!

 

Hej!
Vart är “stenfatet” som du har tvålflaskorna på ifrån? Letar efter någon bra bricka /låda att ha 2 oljor och två kryddkvarnar i i köket..funderar på om det där kan vara en kandidat.

Ja, det är perfekt att ha i köket! Jag har ett likadant där som jag har kryddkvarnar, smaksatt salt och chilikryddor på exempelvis. Du kan skymta på bilden nedan. Det är en marmorbricka från Åhléns, länk här (annonslänk).

 

 

Är du inte kompis med Viktor Frisk längre? Eftersom du inte var bjuden på hans stora fest i helgen. 🙁

Alltså jag och Viktor har ju aldrig varit supernära och när vi umgåtts har det varit i samband med event, eller att han varit i Helsingborg på diverse saker. Tror inte han tänkte på att bjuda mig helt enkelt, eller så prioriterade han närmre vänner. Vi har inget otalt i alla fall! Det var dock ett tag sedan vi hördes (förutom hjärtan hit och dit på Instagram, haha).

 

99 gillar

Kommentarer (9)

 • ab

  |

  Reagerar på frågan om dig och Viktor, varför anta att inte på festen är lika med slutat vara vänner? Jag menar, vad vet vi, du kanske var bjuden men valde att inte gå, eller han kanske inte bjöd dig för att det skulle vara för långt att åka, eller (som du skriver) är ni mer acquaintances/bekanta.

  Svara

 • Sofie

  |

  Undrade också över räkorna 😅

  Svara

 • Frida

  |

  Haha jag tänkte också på räkorna när jag såg bilden först 😂 men sen antog jag att ni köpt färdigskalade plus några hela räkor 😂

  Svara

 • Emmy

  |

  Haha, när jag läste frågan om räkorna om varför ni skalat hälften, så fick jag en bild i huvudet att ni tex skalat bort stjärten men låtit huvudet vara kvar eller tvärtom. Sen såg jag bilden och insåg hur knäpp jag är haha!😂

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

  • Sara

   |

   Hade exakt samma tanke 😂

   Svara

 • Robert

  |

  Blev man sugen på chips på kvällskvisten. 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Tack för svar på räkfrågan. Nu slipper jag sitta uppe och grubbla på nätterna 😁😁
  Är helt på din sida förresten, det är mer socialt och mysigt att sitta och pillra tillsammans.

  Svara

  • Egoina

   |

   😂👌🏼

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv